StoryEditorOCM
TV&RealityINTRIGANTNA SERIJA

Upoznao ju je kad je imao 15, a ona 39. Ryan Gosling trebao bi glumiti Macrona, a njegovu suprugu Brigitte pogodite tko

Piše L. G./JL
21. travnja 2024. - 17:30

Ryanu Goslingu i Juliji Roberts predloženo je da glume Emmanuela Macrona i njegovu suprugu Brigitte u televizijskoj dramatizaciji njihove veze, a koja je započela dok mu je ona bila profesorica u srednjoj školi, javljaju strani mediji.

Naime, najstarija francuska filmska producentska kuća, Gaumont, objavila je da radi dramu u šest dijelova o odnosu predsjednika i njegove supruge.

Tko će glumiti slavni par nije poznato, ali tijekom rasprave o produkciji na mreži BFM TV, Roselyne Bachelot, bivša francuska ministrica kulture, predložila je glumce koje bi voljela vidjeti u ulogama, piše Jutarnji list

image
Sarah Meyssonnier/Afp

- Odmah sam pomislila na Ryana Goslinga jer sam otkrila da postoji fizička sličnost između Emmanuela Macrona i Ryana Goslinga. A sjetila sam se i Julije Roberts - kazala je Bachelot.

Gaumont nije objavio datum kada će serija biti prikazana, napisat će je francuski scenaristi Bénédicte Charles i Olivier Pouponneau, a svaka će epizoda trajati 45 minuta.

“Brigitte Macron je fascinantan lik, htjeli smo joj pristupiti na romantičan, gotovo melodramatičan način, rekao je Charles u intervjuu za Le Figaro.

image
Valery Hache/Afp

Iz ureda francuskog predsjednika tvrde kako nisu uključeni u projekt te da su za njega doznali iz medija.

Priča će započeti 1992. godine kada je 15-godišnji gospodin Macron na kazališnoj radionici upoznao svoju buduću suprugu koja je tada imala 39 godina, a gledatelje vodi sve do današnjih dana.

image
Emmanuel Dunand/Afp

Gospođa Macron bila je udana učiteljica drame u školi Catholic Providence u Amiensu kada je srela budućeg predsjednika. Njihova je veza izazvala kontroverze u provincijskom gradu na sjeveru Francuske i dovela do toga da su roditelji Emmanuela Macrona, oboje liječnici, poslali sina u Pariz na školovanje. Godine 2006. Brigitte Macron se razvela od supruga André-Louisa Auzièrea, bankara, i udala se za Macrona godinu dana kasnije. Emmanul Macron imao je 29, a gospođa Macron 54 godine kada su se vjenčali 2007. Deset godina kasnije postao je predsjednik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 17:31