StoryEditorOCM
TV&RealityNOVA TRENERICA

U Životu na vagi nema više Maje, stiže Mirna! Edina kolegica iz teretane priznaje: Počašćena sam, ali bit će suza...

Piše Scena Sd
6. srpnja 2023. - 18:25

Uskoro počinje snimanje sedme sezone "Života na vagi", a u novoj sezoni omiljenog TV formata u Hrvatskoj i šire, osim nove lokacije, kandidate čeka i nova trenerica!

Zagrepčanka Mirna Čužić, koja danas živi u Dubrovniku, kaže kako je spremna dati sve od sebe kako bi pomogla novim kandidatima da promijene dosadašnji način života zbog kojeg su došli do pretilosti i izloženosti raznim bolestima.

"Od malih nogu sam u sportu. Trenirala sam atletiku, košarku, taekwondo i kickboxing, a mlade dane provodila na klizalištu i atletskim terenima. Puno hodam, svuda idem pješice, te planinarim.

Često vozim bicikl, volim sportove na vodi - windsurfing i wakeboarding, a zimi snowboarding. Volim istraživati nove puteve, gradove i prirodu, a dubrovačko primorje i okolne planine u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori idealan su kraj za moje nezasitne sportske apetite“ - otkriva 37-godišnjakinja, koja je 12 godina radila u renomiranim fitness centrima.

image

Edo i nova trenerica Mirna

Maja Bota/RTL

Dok je razmišljala da daljnju karijeru nastavi u inozemstvu i već pronašla posao u sportskom centru na španjolskom otoku Lanzarote, prihvatila je sezonski posao u Dubrovniku, gdje je naposljetku i ostala!

"Svidjeli su mi se grad, okolica i ljudi, pa sam ipak odlučila pružiti šansu Hrvatskoj, te sam godinu dana radila kao osobna trenerica u Dubrovniku.

Poduzetnički duh nije mi dao mira, pa sam nakon istraživanja tržišta 2020. otvorila prvi fitness studio u Župi dubrovačkoj. Otvorenje je bilo točno na dan lockdowna. To sam iskoristila kao dobru promociju za ponovno otvaranje i posao je eksplodirao čim sam počeli“ - priča Mirna Čužić, koja se zbog velikog uspjeha nakon godinu dana seli u veći prostor, a trenutačno razvija Health & Fitness studio na 230 kvadratnih metara u samom centru Župe dubrovačke.

Taman kad je mislila da će se u potpunosti posvetiti tome, došao je novi izazov - Život na vagi!

"Prije svega, bila mi je čast što su baš mene odabrali za tako odgovornu ulogu promjene životnih navika ljudi, jer i mnogima ispred malih ekrana ovaj show je bio poticaj i motivacija da naprave iskorak nabolje u vidu zdravlja.

Pravi izazov zapravo tek kreće i osjećam veliku odgovornost i čast što imam priliku sudjelovati u projektu koji ima pozitivan utjecaj na cijelu Hrvatsku, s obzirom na to da smo visoko na ljestvici pretilosti u Europi“, kaže trenerica i s osmijehom na licu otkriva kako su svi njezini jako ponosni na nju zbog nove uloge.

image

Edo i nova trenerica Mirna

Maja Bota/RTL

"I roditelji, i brat, i prijatelji - i moji Purgeri i Dubrovčani! A i dobila sam puno riječi podrške od svojih klijentica u Dubrovniku, neke su i zaplakale. Svi su uz mene, moja zagrebačka i dubrovačka obitelj“ - ne krije ponos Mirna.

Uz nju je i trener Edo Mehmedović, njezin kolega još iz dana kad su radili zajedno u jednom fitness centru u Zagrebu.

"Prvo što mi je rekao bilo je: ‘Samo budi svoja! Možeš se pripremati, i to je dobro, ali ima puno nepredvidivih situacija, no ja sam tu za svu pomoć koju trebaš.‘ Tako da se jako veselim što je baš Edo moj kolega u showu. Oko njega uvijek pršti pozitiva, svemu pristupa s velikom strašću i iskrenošću i zato vjerujem da ćemo biti dobar tim.

image

Edo iz Života na vagi

Maja Bota/RTL

Bez obzira na to što smo suparnici u timovima, svi imamo isti cilj“, rekla je Mirna od koje kandidati mogu očekivati, kako najavljuje, vojnički dril.

"Rekla bih da sam energična - stroga po potrebi jer volim red, rad, disciplinu. Moj tim može očekivati puno znoja, pokoju suzu, no uvijek s puno zabave, jer to je ono kakva uistinu jesam. Svi smo mi djeca u duši, pa tako trebamo pristupati i životu. Razigrano, ali i disciplinirano ako želimo promjene“ - smatra Mirna Čužić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 10:21