StoryEditorOCM
TV&RealityOVIME ĆE SE BAVITI

Princ Harry i Meghan spremaju nove serije za Netflix; sve zanima hoće li ići stopama kontroverznog prvijenca

Piše M. Č.
12. travnja 2024. - 14:47

Meghan Markle i princ Harry bit će izvršni producenti dviju novih serija za Netflix, ali ne radi se o igranim serijama nego o projektima koji će se baviti životnim stilom i polom.

Nove serije dio su petogodišnjeg ugovora vrijednog oko sto milijuna dolara što su ga Harry i Meghan sklopili sa streaming servisom 2020. godine nakon što su napustili britansku kraljevsku obitelj i skrasili se u Kaliforniji.

Vrtlarenje, kulinarstvo, zabave, prijateljstvo..., bit će tematika serijala čija će izvršna producentica biti Meghan, koja je prije mjesec dana najavila svoj novi luksuzni lifestyle brend nazvan "American Riviera Orchard".

Premda u okviru tog brenda još nema konkretnih poteza, najavljeno je da će se baviti domom, vrtom, hranom, kućnim ljubimcima i općenito stvarima vezanima uz životni stil, pa se pretpostavlja kako će serijal čija će producentica biti, poslužiti Meghan i za promociju vlastitog brenda.

image

Serijal kojemu će Meghan biti izvršna producentica bavit će se vrtlarenjem, kulinarstvom, zabavama, prijateljstvom...

Chris Jackson/Afp

Harry će, pak, zajedno sa suprugom, biti izvršni producent programa koji će "zaroniti" u svijet profesionalnog pola, sporta kojim se bavi od dječačkih dana, svojevremeno ga je vrlo često igrao s ocem, kraljem Charlesom III., i bratom, princom Williamom.

Objavljujući informaciju o novim projektima na stranici "Archewella", par je poručio kako će Harryjeva serija omogućiti gledateljima do sad neviđen pristup svijetu profesionalnog pola, uvid u estetiku i društvenu scenu, strast prema tom sportu, predstaviti igrače i pokazati što je sve potrebno za natjecanje na najvišoj razini.

image

Harry je ranije često igrao polo s bratom, princom Williamom

Chris J Ratcliffe/Afp

Većina materijala snimljena je tijekom američkog otvorenog polo prvenstva u Wellingtonu na Floridi, a Harry redovito igra u Polo klubu Santa Barbara sa svojim klubom Los Padres, kojemu se priključio 2022. godine, a Meghan se često može vidjeti na tribinama kako ga bodri.

U ovim projektima, koji još uvijek nemaju naslove i u ranoj su fazi produkcije, Meghan i Harry će sudjelovati preko producentskog ogranka svoje tvrtke, a uz njih će izvršna producentica biti i Chanel Pysnik, voditeljica odjela nefikcijskog programa "Archewell Productionsa", koja je producentsku ulogu imala i u prethodne tri dokumentarne serije koje su Meghan i Harry radili za Netflix.

image

Princ Harry i Meghan Markle pripremaju još dva serijala za Netflix

Angela Weiss/Afp

Najviše uspjeha imala je kontroverzna serija u šest epizoda "Harry & Meghan", u kojoj su nastavili s kritikama i napadima na monarhiju i kraljevsku obitelj koju su napustili. Sudjelovali su u još dva serijala: "Heart of Invictus" o Invictus igrama koje je Harry pokrenuo prije deset godina, te "Live to Laed" o nekolicini svjetskih lidera i influencera, a obje su serije naišle na mlak prijem kod publike.

Vidjet ćemo kako će proći nove serije, a o tome vjerojatno dijelom ovisi hoće li Netflix produžiti ugovor s Harryjem i Meghan, iako mnogi tvrde da za to nema velikih izgleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:29