StoryEditorOCM
TV&Realityshow HRT-a

Evo koja će atraktivna Splićanka na Dori prezentirati glasove splitskog žirija, ne viđamo je često u ovoj ulozi...

Piše Scena SD
24. veljače 2024. - 21:02

U finalu Dore o pobjedničkoj pjesmi odlučivat će glasovi ocjenjivačkih sudova (žirija) i glasovi gledatelja.

Žiriji koji sudjeluju u odabiru pobjednika su HRT-ovi centri Zagreb, Split, Rijeka i Osijek te četiri međunarodna žirija s Eurosonga: Italija, Njemačka, Ukrajina i Island. Svaki ocjenjivački sud imat će tri člana, a činit će ih glazbeni profesionalci, skladatelji, glazbeni kritičari i producenti.

A kako je glasovao splitski žiri i kome je dodijelio najviše bodova doznat ćemo od Mirte Šurjak.

image

Mirta Šurjak

Instagram

Kći nekadašnje HRT-ove legendarne novinarke Nade Šurjak koja je u mirovini, nastavila je maminim stopama i na državnoj televiziji gradi karijeru već desetak godina.

Mirtu obično znamo po njenim javljanjima s Hajdukovih utakmica na Poljudu, jer na HRT-u radi kao sportska novinarka, međutim često se zna dogoditi i da se uključi u emisije s temama koje nisu sportske. Svojedobno je sudjelovala i u showu ‘Zvijezde pjevaju‘.

Zbog svog izgleda ova atraktivna Splićanka često na društvenim mrežama dobiva komplimente, a i prošle je godine na Dori prezentirala glasove splitskog žirija (prije nje u toj smo ulozi gledali njenu kolegicu Reginu Zubanović).

- Pratim Doru, kako ne, to je dio opće kulture i baš mi je drago da sam dio toga. Imam dva favorita, ali ne smijem kazati koji su, no sigurna sam ako netko od njih osvoji Doru da će nas dostojno prezentirati na Eurosongu - rekla nam je Mirta koja će se u nedjeljnom finalu Dore pojaviti u kreaciji dizajnerice Elisabette Franchi s kojom inače surađuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 11:03