StoryEditorOCM
TV&RealityJANKO I LUCE

Ana Uršula Najev i Momčilo Otašević otkrili škaljive detalje novih ‘Kumova‘; Novi savezi i sukobi potrest će sve

Piše SCENA SD
4. siječnja 2024. - 13:02

Omiljena dramska serija ‘‘Kumovi‘‘ s novom sezonom vraća se na Novu TV, obećavajući da će nas ponovno uvući u zanimljiv svijet intriga, moći i obiteljskih odnosa. Dok se već uigrani likovi bore sa zamršenim odnosima, u igru ulaze i razvijaju se novi likovi, noseći teret prethodnih grešaka iz mladih dana, dok se stare vrijednosti testiraju na relaciji između odanosti obitelji i osobnih ambicija.

 

Nova sezona donosi i nove saveze, ali i sukobe koji će potresti temelje ovog malog mjesta. Svaki korak naprijed nosi sa sobom neprocjenjive posljedice. Posebno to najavljuju glavni likovi Janko (Momčilo Otašević) i Luce (Ana Uršula Najev) koji su u prethodnim sezonama svoj odnos izgradili te dospjeli nadomak zaruka, koje su im u užarenoj završnici sezone izmaknule za dlaku.

„Zapravo dogodit će se krucijalno razilaženje u životnim stavovima. To će ja mislim biti njihov najveći ljulj u vezi. Moram stvarno reći da je ova sezona meni najbolja dosad. Jedva čekam da krene!“, poručuje Uršula koja će osim zapleta na ljubavnom polju uz Lucu doživjeti i poslovne preokrete u karijeri glavne liječnice Zaglava.

image

NOVA TV

Luka Dubroja/

„Ova nova je nama privatno i intimno bila glumački najbolja sezona dosad. Nijedna mi nije bila loša, ali druga me malo utukla. Janku je bilo dosadno pa je i meni bilo dosadno, a ova je baš, baš dobra sezona“, dodaje Momčilo.

Najgledanija serija u Hrvata nije se pod kožu uvukla samo vjernim gledateljima, nego i svima onima koji svakodnevno marljivo kreiraju njen sadržaj. „Ja bih ponio još jednu sezonu i možda još jednu sezonu, i još jednu sezonu.

Uzeo bih još tri sezone ako može“, ističe Momčilo koji ne krije zadovoljstvo kad je u pitanju uspjeh ‘‘Kumova‘‘. Što bi ovaj omiljeni glumački dvojac poručio mladim glumcima pred kojima je blistava karijera, što sve žele postići do završetka karijere te kako je izgledala njihova prva glumačka proba, pogledajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:21