StoryEditorOCM
Showbizsedma po redu

Zoranu Šprajcu nagrada za najboljeg TV voditelja: ‘Nisam ni sanjao da ću imati više Zlatnih Studija nego Petar Grašo‘

Piše SCENA SD
9. veljače 2024. - 21:51

Nagrada  Zlatnog Studija za životno djelo otišla je u ruke Gorana Milića, novinara, urednika, reportera i zaljubljenika u putovanja i dobru reportažu. 

image

Ana i Goran Milić, Mirjana Hrga

Vedran Peteh /

"Savjet mlađima kad ne znaš baš kako početi, zahvali. Hvala Jutarnjem listu što me ovako mladog prepoznao, hvala HRT-u što mi je dao drugu mladost, mojoj djeci i supruzi i svim televizijama na kojima sam radio", rekao je Milić i poručio da ne bi želio najavljivati svoje buduće projekte.

U kategoriji za najbolji televizijski reality show slavila je ekipa RTL-ovog ‘Života na vagi‘. Njima je to već četvrti Zlatni Studio!

"Ovo je četvrti Zlatni Studio za ‘Život na vagi‘ što nas čini rekorderima među TV emisijama. Hvala svim gledateljima i htjela bih istaknuti kako je naš iskusni producent došao u bojama RTL-a na konkurentsku televiziju", rekla je Marijana Batinić i poručila da se nada kako ‘Život na vagi‘ neće ostati jedini projekt koji se bavi ovi važnim problemom.

image

Marijana Batinić

Vanesa Pandžić/

U jednoj od najnapetijih kategorija, onoj za najboljeg TV voditelja, pobjedu je odnio RTL-ov Zoran Šprajc, koji sada doma ima čak 7 Zlatnih Studija!

image

Zoran Šprajc, Goran Ogurlić

Vedran Peteh/

"Ovo je moja 30. godišnjica, prije točno toliko godina sam ušao kroz ova vrata kroz koja ste danas svi ušli. Nisam ni sanjao da ću imati više Zlatnih Studija nego Petar Grašo", rekao je Šprajc.

U kategoriji najboljeg TV novinara/novinarke ove godine Zlatni Studio odlazi Novoj TV, odnosno njihovoj iskusnoj reporterki i urednici Ivani Petrović. Zahvalila se svima i poručila da je sretna što je nagradu dobila baš ove godine kad slavi 20 godina otkako je na Novoj TV.

image

Ivana Petrović

Vedran Peteh/

Nagrada za najbolju TV emisiju pripala je HTV-ovom serijalu ‘Sretni gradovi‘ Martine Validžić.

"Malo sam u šoku! Ja sam prije dodjele već čestitala Andriji Jarku unaprijed. Dragi gledatelji, niste ni svjesni koliku ste vreću sreće sada pružili nama, hvala vam na podršci, glasovima i divnim komentarima zbog kojih sam počela vjerovati da smo stvarno na dobrom putu. Divni ste i nadam se da ćemo vas uveseljavati i dalje. Hvala mojoj fenomenalnoj ekipi", poručila je Martina i zahvalila se na "prvoj nagradi u životu". 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:44