stdClass Object ( [id] => 1262728 [title] => Zabrinutost, šok, očaj... Ryan Reynolds proživljavao krizu tijekom utakmice svojeg kluba, Blake se kvalitetno narugala [alias] => zabrinutost-sok-ocaj-ryan-reynolds-prozivljavao-krizu-tijekom-utakmice-svojeg-kluba-blake-se-kvalitetno-narugala [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Zabrinutost, oduševljenje, šok, očaj... Sve te emocije pokazao je proteklog vikenda Ryan Reynolds, ali nije 46-godišnja hollywoodska zvijezda snimala neki novi film nego je, kao i svi ostali navijači, bio uživljen u dramatičnu utakmicu velškog nogometnog kluba čiji je suvlasnik.

Zajedno s tatom, utakmicu u Wrexhamu, gradu od šezdesetak tisuća stanovnika, je gledala i njegova najstarija kći, osmogodišnja James, a na Ryanov račun izdaleka se šalila njegova 35-godišnja supruga, američka glumica Blake Lively.

---

image
Angela Weiss/Afp
------
image

Blake Lively i Ryan Reynolds su jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih hollywoodskih parova

Angela Weiss/Afp
---

Na Instagramu je Blake napisala da se upravo pretplatila na televizijski sportski program kako bi mogla uživo gledati kako uzrujani Ryan proživljava "paralizirajuću tjeskobu" tijekom kup utakmice između njegovog Wrexham AFC-a i Sheffield Uniteda. "Vrijedilo je", napisala je Blake koja sa svojim suprugom vrlo često razmjenjuje šale u njihovim objavama na društvenim mrežama.

---

image

AFP

Oli Scarff/Afp
---

Blake nije mogla biti s Ryanom na utakmici jer je u visokoj trudnoći s njihovim četvrtim djetetom, popularni par koji je vjenčao 2012. godine, osim James ima još dvije kćeri, šestogodišnju Inez i trogodišnju Betty.

Nije poznat spol četvrtog djeteta, Ryan kaže kako nema apsolutno ništa protiv još jedne djevojčice. Popularni kanadski glumac ima tri starija brata, a Blake ima starijeg brata, polubrata i dvije polusestre, pa su očigledno i njih dvoje predodređeni za veliku obitelj. Novi član obitelji trebao bi stići u drugoj polovici veljače ili početkom ožujka, a vjerojatno će u nekom trenutku u budućnosti navijači Wrexhama na tribinama uz Ryana moći vidjeti i lijepu Blake, jednu od najbolje odjevenih žena svijeta.

---

image

Ryan Reynolds i Blake Lively sa kćerima James i Inez u prosincu 2015. kad je Ryan dobio zvijezdu na hollywoodskoj stazi slavnih

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
---

Ona nije bila jedina koja je posredstvom malog ekrana pratila Wrexhamovu utakmicu protiv Sheffield Uniteda u okviru četvrtog kola engleskog FA kupa, taj je susret bio najgledanija nogometna utakmica u Americi na ESPN-ovoj internetskoj stranici i digitalnim platformama. Nakon što je vidio tu informaciju na Twitteru, duhoviti Ryan je objavio: "Utakmica je bila tako popularna da smo u 95. minuti odlučili da se igra još jedan susret".

Referirao se na činjenicu da je njegov klub u uzbudljivoj utakmici umalo izbacio iz kupa momčad koja je tri razreda iznad njega, a sve je okončano remijem 3:3 nakon što je Sheffield izjednačio duboko u sudačkoj nadoknadi i osigurao novu utakmicu. Ukoliko Wrexham priredi senzaciju i izbaci Sheffield United, u petom kolu FA kupa bio bi domaćin premijerligaškom velikanu Tottenhamu našeg Ivana Perišića. Ta bi utakmica imala još veću gledanost!

---

image

Ryan Reynolds u razgovoru s navijačima

Oli Scarff/Afp
---

Naravno, ESPN-ovo zanimanje za prijenose utakmica nižerazrednog velškog kluba nema previše veze s njegovom dugom poviješću, posljedica je činjenice da su ga prije dvije godine za dva i pol milijuna dolara kupili glumci Ryan Reynolds i Rob McElhenney, poznat iz humoristične serije "Uvijek je sunčano u Philadelphiji".

McElhenney je bio inicijator projekta, on je odrastao u Philadelphiji i kaže kako je vidio sličnost između Wrexama u Walesu i svog rodnog grada, privukla ga je priča o borbi kluba da ponovno izbori ligaški status nakon što je degradiran 2008. godine. Otkad su preuzeli klub, Reynolds i McElhenney puno su uložili u igrački kadar, posjećenost utakmicama udvostručila se na oko deset tisuća gledatelja po utakmici, a trenutačno se obnavlja tribina na stadionu Racecourse Ground.

---

image

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III. na stadionu Wrexhama

Oli Scarff/Afp
------
image

Ryan Reynolds, kralj Charles III., kraljica supruga Camilla i Rob McElhenney tijekom posjeta kraljevskog para velškom klubu Wrexham

Oli Scarff/Afp
---

Wrexham se godinama borio za preživljavanje, jedan od bivših vlasnika ga je želio ugasiti, a i prije nego što su izbacili Coventry u trećem kolu FA kupa i sada mogu isto učiniti sa Sheffield Unitedom (oba kluba su tri razreda iznad Wrexhama, Sheffield je 71 mjesto ispred Wrexhama u engleskoj nogometnoj piramidi), Reynoldsa i McElhenneyja se doživljava kao spasitelje malog velškog kluba.

A Wrexham AFC je osnovan 1864. godine, najstariji su klub u Walesu i treći najstariji nogometni klub u svijetu, a trenutačno se natječe u petom razredu engleskog nogometnog ligaškog sustava. Premda klub iz Walesa, Wrexham igra u engleskoj ligi jer je osnovan prije nego što je utemeljena welška liga. Njihov Racecourse Ground je najstariji svjetski stadion koji još uvijek ugošćava međunarodne utakmice, a rekordan broj gledatelja, njih 34.445, zabilježen je kad su 1957. ugostili Manchester United.

Reynolds i McElhenney žele u sljedećim godinama, korak po korak, dovesti Wrexham do najvišeg razreda, do Premier lige. Hoće li uspjeti i koliko će im vremena i novca trebati kako bi ostvarili taj cilj, nemoguće je reći.

Ali njihov pozitivan utjecaj nije ograničen na nogometni teren, proširio se na cijeli grad. Nakon što su snimili dokumentarnu seriju "Welcome to Wrexham" o svom dolasku u klub, u grad su navalili turisti, vlasnik jednog bara nedaleko stadiona kaže kako je u protekla tri mjeseca vladala najveća gužva u zadnjih 14 godina.

Grad Wrexham je prolazio kroz teško razdoblje na gospodarskom planu, ali sve se promijenilo nakon što su Ryan i Rob došli, grad napreduje, otvaraju se nova radna mjesta, pristižu investitori... Jedna tvrtka koja se bavi nekretninama platila je 136 milijuna funta za 22,5 hektara zemljišta u industrijskoj zoni nakon što su Reynolds i McElhenney kupili nogometni klub.

- Možda nikad niste čuli za Wrexham, Racecourse Ground ili sponzora, tvrtku Ifor Williams. Ali čut ćete – kazao je Reynolds početkom 2021. kad su on i McElhenney okončali postupak preuzimanja kluba koji je u ovoj sezoni već prodao 24.000 dresova, a doživio je procvat i na društvenim mrežama, uključili su se sponzori poput TikToka...

I sada je niželigaš poznat širom svijeta, a Ryan i Rob se ne busaju u prsa i pokazuju osjetljivost prema navikama i običajima koji vrijede u svijetu britanskog nogometa, za razliku od mnogih američkih i arapskih milijardera koji su vlasnici velikih engleskih i europskih klubova.

Reynolds i McElhenney su pokazali zanimanje i za velšku kulturu, naročito upotrebu jezika pa su za prvu objavu preuzimanja kluba angažirali i prevoditelja na velški, a prošle su godine dobili Diolch Y Ddraig nagradu televizijske postaje S4C, koja emitira program na velškom, za promociju velške kulture.

---

image

Ryan Reynold je na utakmicu Wrexhama i Sheffield Unteda poveo i najstariju kći, osmogodišnju James

Oli Scarff/Afp
---

Početkom prosinca prošle godine, Reynolds i McElhenney su se na stadionu Wrexhama susreli i sa kraljem Charlesom III. i kraljicom suprugom Camillom. Budući da je dvije trećine života proveo s titulom princa od Walesa, sasvim je razumljivo Charlesovo zanimanje za pozitivan utjecaj što ga slavni glumci imaju na klub i grad kojima kraljevske veze sasvim sigurno neće odmoći...

---

image

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III. na stadionu Wrexhama

Oli Scarff/Afp
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"VRIJEDILO JE"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6666"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => VRIJEDILO JE 2 0 6666 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-02-06 14:28:22 [created_by] => 3163 [created_by_alias] => Marija Čović [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-02-07 10:17:46 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2023-02-07 10:17:46 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 802 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Zabrinutost, šok, očaj... Ryan Reynolds proživljavao krizu tijekom utakmice svojeg kluba, Blake se kvalitetno narugala [metakey] => ryan reynolds, blake lively [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24226247.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/21084998.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24268928.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24268929.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24268930.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24268931.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24268932.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24268933.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24226234.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24226149.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24226148.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24226008.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24226017.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24224936.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24225262.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24224942.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24267799.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24267802.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24267800.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24267803.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24267804.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24267805.jpg","\/images\/slike\/2023\/02\/06\/24267806.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Oli Scarff\/Afp","Image Press Agency\/afp\/Nurphoto Via Afp","Image Press Agency\/Nurphoto Via Afp","Hector Retamal\/Afp","Angela Weiss\/Afp","Angela Weiss\/Afp","Chris Kleponis\/Afp","Timothy A. Clary\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Oli Scarff\/Afp","Angela Weiss\/Afp","Image Press Agency\/Nurphoto Via Afp","Valery Hache\/Afp","Angela Weiss\/Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","

AFP<\/p>","

AFP<\/p>","

AFP<\/p>","","","

Ryan Reynold je na utakmicu Wrexhama i Sheffield Unteda poveo i najstariju k\u0107i, osmogodi\u0161nju James<\/p>","

Ryan Reynolds uvijek ima vremena za poziranje za selfieje s navija\u010dima<\/p>","

Ryan Reynolds u razgovoru s navija\u010dima<\/p>","

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III<\/p>","

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III. na stadionu Wrexhama<\/p>","

Ryan Reynolds, kralj Charles III., kraljica supruga Camilla i Rob McElhenney tijekom posjeta kraljevskog para vel\u0161kom klubu Wrexham<\/p>","

Blake Lively i Ryan Reynolds su jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih hollywoodskih parova<\/p>","

Ryan Reynolds i Blake Lively sa k\u0107erima James i Inez u prosincu 2015. kad je Ryan dobio zvijezdu na hollywoodskoj stazi slavnih<\/p>","

Ryan i Blake Lively na filmskom festivalu u Cannesu<\/p>","

Blake i Ryan imaju tri k\u0107eri, a uskoro sti\u017ee i \u010detvrto dijete<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1299","hd_24226247_1920.jpg":"1920x1080","k_24226247_1280.jpg":"1280x1280","k_24226247_1024.jpg":"1024x1024","k_24226247_640.jpg":"640x640","k_24226247_480.jpg":"480x480","k_24226247_340.jpg":"340x340","k_24226247_220.jpg":"220x220","o_24226247_1280.jpg":"1280x866","o_24226247_1024.jpg":"1024x692","o_24226247_640.jpg":"640x433","o_24226247_480.jpg":"480x324","o_24226247_340.jpg":"340x230","o_24226247_220.jpg":"220x148","h_24226247_1280.jpg":"1280x854","h_24226247_1024.jpg":"1024x683","h_24226247_640.jpg":"640x427","h_24226247_480.jpg":"480x320","h_24226247_340.jpg":"340x227","h_24226247_220.jpg":"220x147","pp_24226247_1280.jpg":"1280x1628","pp_24226247_1024.jpg":"1024x1303","pp_24226247_640.jpg":"640x814","pp_24226247_480.jpg":"480x611","pp_24226247_340.jpg":"340x432","pp_24226247_220.jpg":"220x280"},{"size0":"682x1024","hd_21084998_1920.jpg":"1920x1080","k_21084998_1280.jpg":"1280x1280","k_21084998_1024.jpg":"1024x1024","k_21084998_640.jpg":"640x640","k_21084998_480.jpg":"480x480","k_21084998_340.jpg":"340x340","k_21084998_220.jpg":"220x220","o_21084998_1280.jpg":"1280x1921","o_21084998_1024.jpg":"1024x1537","o_21084998_640.jpg":"640x960","o_21084998_480.jpg":"480x720","o_21084998_340.jpg":"340x510","o_21084998_220.jpg":"220x330","h_21084998_1280.jpg":"1280x854","h_21084998_1024.jpg":"1024x683","h_21084998_640.jpg":"640x427","h_21084998_480.jpg":"480x320","h_21084998_340.jpg":"340x227","h_21084998_220.jpg":"220x147","pp_21084998_1280.jpg":"1280x1628","pp_21084998_1024.jpg":"1024x1303","pp_21084998_640.jpg":"640x814","pp_21084998_480.jpg":"480x611","pp_21084998_340.jpg":"340x432","pp_21084998_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x3413","hd_24268928_1920.jpg":"1920x1080","k_24268928_1280.jpg":"1280x1280","k_24268928_1024.jpg":"1024x1024","k_24268928_640.jpg":"640x640","k_24268928_480.jpg":"480x480","k_24268928_340.jpg":"340x340","k_24268928_220.jpg":"220x220","o_24268928_1280.jpg":"1280x2275","o_24268928_1024.jpg":"1024x1820","o_24268928_640.jpg":"640x1137","o_24268928_480.jpg":"480x853","o_24268928_340.jpg":"340x604","o_24268928_220.jpg":"220x391","h_24268928_1280.jpg":"1280x854","h_24268928_1024.jpg":"1024x683","h_24268928_640.jpg":"640x427","h_24268928_480.jpg":"480x320","h_24268928_340.jpg":"340x227","h_24268928_220.jpg":"220x147","pp_24268928_1280.jpg":"1280x1628","pp_24268928_1024.jpg":"1024x1303","pp_24268928_640.jpg":"640x814","pp_24268928_480.jpg":"480x611","pp_24268928_340.jpg":"340x432","pp_24268928_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2885","hd_24268929_1920.jpg":"1920x1080","k_24268929_1280.jpg":"1280x1280","k_24268929_1024.jpg":"1024x1024","k_24268929_640.jpg":"640x640","k_24268929_480.jpg":"480x480","k_24268929_340.jpg":"340x340","k_24268929_220.jpg":"220x220","o_24268929_1280.jpg":"1280x1923","o_24268929_1024.jpg":"1024x1538","o_24268929_640.jpg":"640x961","o_24268929_480.jpg":"480x721","o_24268929_340.jpg":"340x510","o_24268929_220.jpg":"220x330","h_24268929_1280.jpg":"1280x854","h_24268929_1024.jpg":"1024x683","h_24268929_640.jpg":"640x427","h_24268929_480.jpg":"480x320","h_24268929_340.jpg":"340x227","h_24268929_220.jpg":"220x147","pp_24268929_1280.jpg":"1280x1628","pp_24268929_1024.jpg":"1024x1303","pp_24268929_640.jpg":"640x814","pp_24268929_480.jpg":"480x611","pp_24268929_340.jpg":"340x432","pp_24268929_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2660","hd_24268930_1920.jpg":"1920x1080","k_24268930_1280.jpg":"1280x1280","k_24268930_1024.jpg":"1024x1024","k_24268930_640.jpg":"640x640","k_24268930_480.jpg":"480x480","k_24268930_340.jpg":"340x340","k_24268930_220.jpg":"220x220","o_24268930_1280.jpg":"1280x1773","o_24268930_1024.jpg":"1024x1418","o_24268930_640.jpg":"640x886","o_24268930_480.jpg":"480x665","o_24268930_340.jpg":"340x471","o_24268930_220.jpg":"220x304","h_24268930_1280.jpg":"1280x854","h_24268930_1024.jpg":"1024x683","h_24268930_640.jpg":"640x427","h_24268930_480.jpg":"480x320","h_24268930_340.jpg":"340x227","h_24268930_220.jpg":"220x147","pp_24268930_1280.jpg":"1280x1628","pp_24268930_1024.jpg":"1024x1303","pp_24268930_640.jpg":"640x814","pp_24268930_480.jpg":"480x611","pp_24268930_340.jpg":"340x432","pp_24268930_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2509","hd_24268931_1920.jpg":"1920x1080","k_24268931_1280.jpg":"1280x1280","k_24268931_1024.jpg":"1024x1024","k_24268931_640.jpg":"640x640","k_24268931_480.jpg":"480x480","k_24268931_340.jpg":"340x340","k_24268931_220.jpg":"220x220","o_24268931_1280.jpg":"1280x1672","o_24268931_1024.jpg":"1024x1338","o_24268931_640.jpg":"640x836","o_24268931_480.jpg":"480x627","o_24268931_340.jpg":"340x444","o_24268931_220.jpg":"220x287","h_24268931_1280.jpg":"1280x854","h_24268931_1024.jpg":"1024x683","h_24268931_640.jpg":"640x427","h_24268931_480.jpg":"480x320","h_24268931_340.jpg":"340x227","h_24268931_220.jpg":"220x147","pp_24268931_1280.jpg":"1280x1628","pp_24268931_1024.jpg":"1024x1303","pp_24268931_640.jpg":"640x814","pp_24268931_480.jpg":"480x611","pp_24268931_340.jpg":"340x432","pp_24268931_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2599","hd_24268932_1920.jpg":"1920x1080","k_24268932_1280.jpg":"1280x1280","k_24268932_1024.jpg":"1024x1024","k_24268932_640.jpg":"640x640","k_24268932_480.jpg":"480x480","k_24268932_340.jpg":"340x340","k_24268932_220.jpg":"220x220","o_24268932_1280.jpg":"1280x1732","o_24268932_1024.jpg":"1024x1386","o_24268932_640.jpg":"640x866","o_24268932_480.jpg":"480x649","o_24268932_340.jpg":"340x460","o_24268932_220.jpg":"220x297","h_24268932_1280.jpg":"1280x854","h_24268932_1024.jpg":"1024x683","h_24268932_640.jpg":"640x427","h_24268932_480.jpg":"480x320","h_24268932_340.jpg":"340x227","h_24268932_220.jpg":"220x147","pp_24268932_1280.jpg":"1280x1628","pp_24268932_1024.jpg":"1024x1303","pp_24268932_640.jpg":"640x814","pp_24268932_480.jpg":"480x611","pp_24268932_340.jpg":"340x432","pp_24268932_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1536","hd_24268933_1920.jpg":"1920x1080","k_24268933_1280.jpg":"1280x1280","k_24268933_1024.jpg":"1024x1024","k_24268933_640.jpg":"640x640","k_24268933_480.jpg":"480x480","k_24268933_340.jpg":"340x340","k_24268933_220.jpg":"220x220","o_24268933_1280.jpg":"1280x1024","o_24268933_1024.jpg":"1024x819","o_24268933_640.jpg":"640x512","o_24268933_480.jpg":"480x384","o_24268933_340.jpg":"340x272","o_24268933_220.jpg":"220x176","h_24268933_1280.jpg":"1280x854","h_24268933_1024.jpg":"1024x683","h_24268933_640.jpg":"640x427","h_24268933_480.jpg":"480x320","h_24268933_340.jpg":"340x227","h_24268933_220.jpg":"220x147","pp_24268933_1280.jpg":"1280x1628","pp_24268933_1024.jpg":"1024x1303","pp_24268933_640.jpg":"640x814","pp_24268933_480.jpg":"480x611","pp_24268933_340.jpg":"340x432","pp_24268933_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24226234_1920.jpg":"1920x1080","k_24226234_1280.jpg":"1280x1280","k_24226234_1024.jpg":"1024x1024","k_24226234_640.jpg":"640x640","k_24226234_480.jpg":"480x480","k_24226234_340.jpg":"340x340","k_24226234_220.jpg":"220x220","o_24226234_1280.jpg":"1280x853","o_24226234_1024.jpg":"1024x682","o_24226234_640.jpg":"640x426","o_24226234_480.jpg":"480x320","o_24226234_340.jpg":"340x226","o_24226234_220.jpg":"220x146","h_24226234_1280.jpg":"1280x854","h_24226234_1024.jpg":"1024x683","h_24226234_640.jpg":"640x427","h_24226234_480.jpg":"480x320","h_24226234_340.jpg":"340x227","h_24226234_220.jpg":"220x147","pp_24226234_1280.jpg":"1280x1628","pp_24226234_1024.jpg":"1024x1303","pp_24226234_640.jpg":"640x814","pp_24226234_480.jpg":"480x611","pp_24226234_340.jpg":"340x432","pp_24226234_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24226149_1920.jpg":"1920x1080","k_24226149_1280.jpg":"1280x1280","k_24226149_1024.jpg":"1024x1024","k_24226149_640.jpg":"640x640","k_24226149_480.jpg":"480x480","k_24226149_340.jpg":"340x340","k_24226149_220.jpg":"220x220","o_24226149_1280.jpg":"1280x1920","o_24226149_1024.jpg":"1024x1536","o_24226149_640.jpg":"640x960","o_24226149_480.jpg":"480x720","o_24226149_340.jpg":"340x510","o_24226149_220.jpg":"220x330","h_24226149_1280.jpg":"1280x854","h_24226149_1024.jpg":"1024x683","h_24226149_640.jpg":"640x427","h_24226149_480.jpg":"480x320","h_24226149_340.jpg":"340x227","h_24226149_220.jpg":"220x147","pp_24226149_1280.jpg":"1280x1628","pp_24226149_1024.jpg":"1024x1303","pp_24226149_640.jpg":"640x814","pp_24226149_480.jpg":"480x611","pp_24226149_340.jpg":"340x432","pp_24226149_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24226148_1920.jpg":"1920x1080","k_24226148_1280.jpg":"1280x1280","k_24226148_1024.jpg":"1024x1024","k_24226148_640.jpg":"640x640","k_24226148_480.jpg":"480x480","k_24226148_340.jpg":"340x340","k_24226148_220.jpg":"220x220","o_24226148_1280.jpg":"1280x853","o_24226148_1024.jpg":"1024x682","o_24226148_640.jpg":"640x426","o_24226148_480.jpg":"480x320","o_24226148_340.jpg":"340x226","o_24226148_220.jpg":"220x146","h_24226148_1280.jpg":"1280x854","h_24226148_1024.jpg":"1024x683","h_24226148_640.jpg":"640x427","h_24226148_480.jpg":"480x320","h_24226148_340.jpg":"340x227","h_24226148_220.jpg":"220x147","pp_24226148_1280.jpg":"1280x1628","pp_24226148_1024.jpg":"1024x1303","pp_24226148_640.jpg":"640x814","pp_24226148_480.jpg":"480x611","pp_24226148_340.jpg":"340x432","pp_24226148_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1299","hd_24226008_1920.jpg":"1920x1080","k_24226008_1280.jpg":"1280x1280","k_24226008_1024.jpg":"1024x1024","k_24226008_640.jpg":"640x640","k_24226008_480.jpg":"480x480","k_24226008_340.jpg":"340x340","k_24226008_220.jpg":"220x220","o_24226008_1280.jpg":"1280x866","o_24226008_1024.jpg":"1024x692","o_24226008_640.jpg":"640x433","o_24226008_480.jpg":"480x324","o_24226008_340.jpg":"340x230","o_24226008_220.jpg":"220x148","h_24226008_1280.jpg":"1280x854","h_24226008_1024.jpg":"1024x683","h_24226008_640.jpg":"640x427","h_24226008_480.jpg":"480x320","h_24226008_340.jpg":"340x227","h_24226008_220.jpg":"220x147","pp_24226008_1280.jpg":"1280x1628","pp_24226008_1024.jpg":"1024x1303","pp_24226008_640.jpg":"640x814","pp_24226008_480.jpg":"480x611","pp_24226008_340.jpg":"340x432","pp_24226008_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1272","hd_24226017_1920.jpg":"1920x1080","k_24226017_1280.jpg":"1280x1280","k_24226017_1024.jpg":"1024x1024","k_24226017_640.jpg":"640x640","k_24226017_480.jpg":"480x480","k_24226017_340.jpg":"340x340","k_24226017_220.jpg":"220x220","o_24226017_1280.jpg":"1280x848","o_24226017_1024.jpg":"1024x678","o_24226017_640.jpg":"640x424","o_24226017_480.jpg":"480x318","o_24226017_340.jpg":"340x225","o_24226017_220.jpg":"220x145","h_24226017_1280.jpg":"1280x854","h_24226017_1024.jpg":"1024x683","h_24226017_640.jpg":"640x427","h_24226017_480.jpg":"480x320","h_24226017_340.jpg":"340x227","h_24226017_220.jpg":"220x147","pp_24226017_1280.jpg":"1280x1628","pp_24226017_1024.jpg":"1024x1303","pp_24226017_640.jpg":"640x814","pp_24226017_480.jpg":"480x611","pp_24226017_340.jpg":"340x432","pp_24226017_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1224","hd_24224936_1920.jpg":"1920x1080","k_24224936_1280.jpg":"1280x1280","k_24224936_1024.jpg":"1024x1024","k_24224936_640.jpg":"640x640","k_24224936_480.jpg":"480x480","k_24224936_340.jpg":"340x340","k_24224936_220.jpg":"220x220","o_24224936_1280.jpg":"1280x816","o_24224936_1024.jpg":"1024x652","o_24224936_640.jpg":"640x408","o_24224936_480.jpg":"480x306","o_24224936_340.jpg":"340x216","o_24224936_220.jpg":"220x140","h_24224936_1280.jpg":"1280x854","h_24224936_1024.jpg":"1024x683","h_24224936_640.jpg":"640x427","h_24224936_480.jpg":"480x320","h_24224936_340.jpg":"340x227","h_24224936_220.jpg":"220x147","pp_24224936_1280.jpg":"1280x1628","pp_24224936_1024.jpg":"1024x1303","pp_24224936_640.jpg":"640x814","pp_24224936_480.jpg":"480x611","pp_24224936_340.jpg":"340x432","pp_24224936_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1309","hd_24225262_1920.jpg":"1920x1080","k_24225262_1280.jpg":"1280x1280","k_24225262_1024.jpg":"1024x1024","k_24225262_640.jpg":"640x640","k_24225262_480.jpg":"480x480","k_24225262_340.jpg":"340x340","k_24225262_220.jpg":"220x220","o_24225262_1280.jpg":"1280x872","o_24225262_1024.jpg":"1024x698","o_24225262_640.jpg":"640x436","o_24225262_480.jpg":"480x327","o_24225262_340.jpg":"340x231","o_24225262_220.jpg":"220x149","h_24225262_1280.jpg":"1280x854","h_24225262_1024.jpg":"1024x683","h_24225262_640.jpg":"640x427","h_24225262_480.jpg":"480x320","h_24225262_340.jpg":"340x227","h_24225262_220.jpg":"220x147","pp_24225262_1280.jpg":"1280x1628","pp_24225262_1024.jpg":"1024x1303","pp_24225262_640.jpg":"640x814","pp_24225262_480.jpg":"480x611","pp_24225262_340.jpg":"340x432","pp_24225262_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24224942_1920.jpg":"1920x1080","k_24224942_1280.jpg":"1280x1280","k_24224942_1024.jpg":"1024x1024","k_24224942_640.jpg":"640x640","k_24224942_480.jpg":"480x480","k_24224942_340.jpg":"340x340","k_24224942_220.jpg":"220x220","o_24224942_1280.jpg":"1280x853","o_24224942_1024.jpg":"1024x682","o_24224942_640.jpg":"640x426","o_24224942_480.jpg":"480x320","o_24224942_340.jpg":"340x226","o_24224942_220.jpg":"220x146","h_24224942_1280.jpg":"1280x854","h_24224942_1024.jpg":"1024x683","h_24224942_640.jpg":"640x427","h_24224942_480.jpg":"480x320","h_24224942_340.jpg":"340x227","h_24224942_220.jpg":"220x147","pp_24224942_1280.jpg":"1280x1628","pp_24224942_1024.jpg":"1024x1303","pp_24224942_640.jpg":"640x814","pp_24224942_480.jpg":"480x611","pp_24224942_340.jpg":"340x432","pp_24224942_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24267799_1920.jpg":"1920x1080","k_24267799_1280.jpg":"1280x1280","k_24267799_1024.jpg":"1024x1024","k_24267799_640.jpg":"640x640","k_24267799_480.jpg":"480x480","k_24267799_340.jpg":"340x340","k_24267799_220.jpg":"220x220","o_24267799_1280.jpg":"1280x853","o_24267799_1024.jpg":"1024x682","o_24267799_640.jpg":"640x426","o_24267799_480.jpg":"480x320","o_24267799_340.jpg":"340x226","o_24267799_220.jpg":"220x146","h_24267799_1280.jpg":"1280x854","h_24267799_1024.jpg":"1024x683","h_24267799_640.jpg":"640x427","h_24267799_480.jpg":"480x320","h_24267799_340.jpg":"340x227","h_24267799_220.jpg":"220x147","pp_24267799_1280.jpg":"1280x1628","pp_24267799_1024.jpg":"1024x1303","pp_24267799_640.jpg":"640x814","pp_24267799_480.jpg":"480x611","pp_24267799_340.jpg":"340x432","pp_24267799_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24267802_1920.jpg":"1920x1080","k_24267802_1280.jpg":"1280x1280","k_24267802_1024.jpg":"1024x1024","k_24267802_640.jpg":"640x640","k_24267802_480.jpg":"480x480","k_24267802_340.jpg":"340x340","k_24267802_220.jpg":"220x220","o_24267802_1280.jpg":"1280x853","o_24267802_1024.jpg":"1024x682","o_24267802_640.jpg":"640x426","o_24267802_480.jpg":"480x320","o_24267802_340.jpg":"340x226","o_24267802_220.jpg":"220x146","h_24267802_1280.jpg":"1280x854","h_24267802_1024.jpg":"1024x683","h_24267802_640.jpg":"640x427","h_24267802_480.jpg":"480x320","h_24267802_340.jpg":"340x227","h_24267802_220.jpg":"220x147","pp_24267802_1280.jpg":"1280x1628","pp_24267802_1024.jpg":"1024x1303","pp_24267802_640.jpg":"640x814","pp_24267802_480.jpg":"480x611","pp_24267802_340.jpg":"340x432","pp_24267802_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24267800_1920.jpg":"1920x1080","k_24267800_1280.jpg":"1280x1280","k_24267800_1024.jpg":"1024x1024","k_24267800_640.jpg":"640x640","k_24267800_480.jpg":"480x480","k_24267800_340.jpg":"340x340","k_24267800_220.jpg":"220x220","o_24267800_1280.jpg":"1280x853","o_24267800_1024.jpg":"1024x682","o_24267800_640.jpg":"640x426","o_24267800_480.jpg":"480x320","o_24267800_340.jpg":"340x226","o_24267800_220.jpg":"220x146","h_24267800_1280.jpg":"1280x854","h_24267800_1024.jpg":"1024x683","h_24267800_640.jpg":"640x427","h_24267800_480.jpg":"480x320","h_24267800_340.jpg":"340x227","h_24267800_220.jpg":"220x147","pp_24267800_1280.jpg":"1280x1628","pp_24267800_1024.jpg":"1024x1303","pp_24267800_640.jpg":"640x814","pp_24267800_480.jpg":"480x611","pp_24267800_340.jpg":"340x432","pp_24267800_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2879","hd_24267803_1920.jpg":"1920x1080","k_24267803_1280.jpg":"1280x1280","k_24267803_1024.jpg":"1024x1024","k_24267803_640.jpg":"640x640","k_24267803_480.jpg":"480x480","k_24267803_340.jpg":"340x340","k_24267803_220.jpg":"220x220","o_24267803_1280.jpg":"1280x1919","o_24267803_1024.jpg":"1024x1535","o_24267803_640.jpg":"640x959","o_24267803_480.jpg":"480x719","o_24267803_340.jpg":"340x509","o_24267803_220.jpg":"220x329","h_24267803_1280.jpg":"1280x854","h_24267803_1024.jpg":"1024x683","h_24267803_640.jpg":"640x427","h_24267803_480.jpg":"480x320","h_24267803_340.jpg":"340x227","h_24267803_220.jpg":"220x147","pp_24267803_1280.jpg":"1280x1628","pp_24267803_1024.jpg":"1024x1303","pp_24267803_640.jpg":"640x814","pp_24267803_480.jpg":"480x611","pp_24267803_340.jpg":"340x432","pp_24267803_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2688","hd_24267804_1920.jpg":"1920x1080","k_24267804_1280.jpg":"1280x1280","k_24267804_1024.jpg":"1024x1024","k_24267804_640.jpg":"640x640","k_24267804_480.jpg":"480x480","k_24267804_340.jpg":"340x340","k_24267804_220.jpg":"220x220","o_24267804_1280.jpg":"1280x1792","o_24267804_1024.jpg":"1024x1433","o_24267804_640.jpg":"640x896","o_24267804_480.jpg":"480x672","o_24267804_340.jpg":"340x476","o_24267804_220.jpg":"220x308","h_24267804_1280.jpg":"1280x854","h_24267804_1024.jpg":"1024x683","h_24267804_640.jpg":"640x427","h_24267804_480.jpg":"480x320","h_24267804_340.jpg":"340x227","h_24267804_220.jpg":"220x147","pp_24267804_1280.jpg":"1280x1628","pp_24267804_1024.jpg":"1024x1303","pp_24267804_640.jpg":"640x814","pp_24267804_480.jpg":"480x611","pp_24267804_340.jpg":"340x432","pp_24267804_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24267805_1920.jpg":"1920x1080","k_24267805_1280.jpg":"1280x1280","k_24267805_1024.jpg":"1024x1024","k_24267805_640.jpg":"640x640","k_24267805_480.jpg":"480x480","k_24267805_340.jpg":"340x340","k_24267805_220.jpg":"220x220","o_24267805_1280.jpg":"1280x853","o_24267805_1024.jpg":"1024x682","o_24267805_640.jpg":"640x426","o_24267805_480.jpg":"480x320","o_24267805_340.jpg":"340x226","o_24267805_220.jpg":"220x146","h_24267805_1280.jpg":"1280x854","h_24267805_1024.jpg":"1024x683","h_24267805_640.jpg":"640x427","h_24267805_480.jpg":"480x320","h_24267805_340.jpg":"340x227","h_24267805_220.jpg":"220x147","pp_24267805_1280.jpg":"1280x1628","pp_24267805_1024.jpg":"1024x1303","pp_24267805_640.jpg":"640x814","pp_24267805_480.jpg":"480x611","pp_24267805_340.jpg":"340x432","pp_24267805_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1423","hd_24267806_1920.jpg":"1920x1080","k_24267806_1280.jpg":"1280x1280","k_24267806_1024.jpg":"1024x1024","k_24267806_640.jpg":"640x640","k_24267806_480.jpg":"480x480","k_24267806_340.jpg":"340x340","k_24267806_220.jpg":"220x220","o_24267806_1280.jpg":"1280x948","o_24267806_1024.jpg":"1024x758","o_24267806_640.jpg":"640x474","o_24267806_480.jpg":"480x355","o_24267806_340.jpg":"340x251","o_24267806_220.jpg":"220x163","h_24267806_1280.jpg":"1280x854","h_24267806_1024.jpg":"1024x683","h_24267806_640.jpg":"640x427","h_24267806_480.jpg":"480x320","h_24267806_340.jpg":"340x227","h_24267806_220.jpg":"220x147","pp_24267806_1280.jpg":"1280x1628","pp_24267806_1024.jpg":"1024x1303","pp_24267806_640.jpg":"640x814","pp_24267806_480.jpg":"480x611","pp_24267806_340.jpg":"340x432","pp_24267806_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7652479 Threads: 2 Questions: 1621903226 Slow queries: 4818134 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111045949 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/zabrinutost-sok-ocaj-ryan-reynolds-prozivljavao-krizu-tijekom-utakmice-svojeg-kluba-blake-se-kvalitetno-narugala-1262728 [printLink] => /scena/showbiz/zabrinutost-sok-ocaj-ryan-reynolds-prozivljavao-krizu-tijekom-utakmice-svojeg-kluba-blake-se-kvalitetno-narugala-1262728?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 452807 [name] => ryan reynolds [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ryan-reynolds [link] => /tag/ryan-reynolds ) [1] => stdClass Object ( [id] => 455128 [name] => blake lively [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => blake-lively [link] => /tag/blake-lively ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Zabrinutost, šok, očaj... Ryan Reynolds proživljavao krizu tijekom utakmice svojeg kluba, Blake se kvalitetno narugala [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3163 [name] => Marija Čović [username] => marija-ovi [email] => marija-ovi@sd.hr [password] => $2y$10$7PNE1DYGzR71UkBIdOWYs.DbD8zG9H.RL2TYXIfO7QsnJveJNmMim [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marija-covic-3163 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1681 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/eb621dfb812b621676ad954686f6535d?s=100&default=https%3A%2F%2Ff02.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24226247.jpg [galleryCount] => 23 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Oli Scarff/Afp [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24226247.jpg [title] => Oli Scarff/Afp ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/21084998.jpg [title] => Image Press Agency/afp/Nurphoto Via Afp ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24268928.jpg [title] => Image Press Agency/Nurphoto Via Afp ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24268929.jpg [title] => Hector Retamal/Afp ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24268930.jpg [title] => Angela Weiss/Afp ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24268931.jpg [title] => Angela Weiss/Afp ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24268932.jpg [title] => Chris Kleponis/Afp ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24268933.jpg [title] => Timothy A. Clary/Afp ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24226234.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

AFP

) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24226149.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

AFP

) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24226148.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

AFP

) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24226008.jpg [title] => Oli Scarff/Afp ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24226017.jpg [title] => Oli Scarff/Afp ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24224936.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

Ryan Reynold je na utakmicu Wrexhama i Sheffield Unteda poveo i najstariju kći, osmogodišnju James

) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24225262.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds uvijek ima vremena za poziranje za selfieje s navijačima

) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24224942.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds u razgovoru s navijačima

) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24267799.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III

) [17] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24267802.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III. na stadionu Wrexhama

) [18] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24267800.jpg [title] => Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds, kralj Charles III., kraljica supruga Camilla i Rob McElhenney tijekom posjeta kraljevskog para velškom klubu Wrexham

) [19] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24267803.jpg [title] => Angela Weiss/Afp

Blake Lively i Ryan Reynolds su jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih hollywoodskih parova

) [20] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24267804.jpg [title] => Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Ryan Reynolds i Blake Lively sa kćerima James i Inez u prosincu 2015. kad je Ryan dobio zvijezdu na hollywoodskoj stazi slavnih

) [21] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24267805.jpg [title] => Valery Hache/Afp

Ryan i Blake Lively na filmskom festivalu u Cannesu

) [22] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/02/06/24267806.jpg [title] => Angela Weiss/Afp

Blake i Ryan imaju tri kćeri, a uskoro stiže i četvrto dijete

) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Zabrinutost, oduševljenje, šok, očaj... Sve te emocije pokazao je proteklog vikenda Ryan Reynolds, ali nije 46-godišnja hollywoodska zvijezda snimala neki novi film nego je, kao i svi ostali navijači, bio uživljen u dramatičnu utakmicu velškog nogometnog kluba čiji je suvlasnik.

Zajedno s tatom, utakmicu u Wrexhamu, gradu od šezdesetak tisuća stanovnika, je gledala i njegova najstarija kći, osmogodišnja James, a na Ryanov račun izdaleka se šalila njegova 35-godišnja supruga, američka glumica Blake Lively.

---

image
Angela Weiss/Afp
------
image

Blake Lively i Ryan Reynolds su jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih hollywoodskih parova

Angela Weiss/Afp
---

Na Instagramu je Blake napisala da se upravo pretplatila na televizijski sportski program kako bi mogla uživo gledati kako uzrujani Ryan proživljava "paralizirajuću tjeskobu" tijekom kup utakmice između njegovog Wrexham AFC-a i Sheffield Uniteda. "Vrijedilo je", napisala je Blake koja sa svojim suprugom vrlo često razmjenjuje šale u njihovim objavama na društvenim mrežama.

---

image

AFP

Oli Scarff/Afp
---

Blake nije mogla biti s Ryanom na utakmici jer je u visokoj trudnoći s njihovim četvrtim djetetom, popularni par koji je vjenčao 2012. godine, osim James ima još dvije kćeri, šestogodišnju Inez i trogodišnju Betty.

Nije poznat spol četvrtog djeteta, Ryan kaže kako nema apsolutno ništa protiv još jedne djevojčice. Popularni kanadski glumac ima tri starija brata, a Blake ima starijeg brata, polubrata i dvije polusestre, pa su očigledno i njih dvoje predodređeni za veliku obitelj. Novi član obitelji trebao bi stići u drugoj polovici veljače ili početkom ožujka, a vjerojatno će u nekom trenutku u budućnosti navijači Wrexhama na tribinama uz Ryana moći vidjeti i lijepu Blake, jednu od najbolje odjevenih žena svijeta.

---

image

Ryan Reynolds i Blake Lively sa kćerima James i Inez u prosincu 2015. kad je Ryan dobio zvijezdu na hollywoodskoj stazi slavnih

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
---

Ona nije bila jedina koja je posredstvom malog ekrana pratila Wrexhamovu utakmicu protiv Sheffield Uniteda u okviru četvrtog kola engleskog FA kupa, taj je susret bio najgledanija nogometna utakmica u Americi na ESPN-ovoj internetskoj stranici i digitalnim platformama. Nakon što je vidio tu informaciju na Twitteru, duhoviti Ryan je objavio: "Utakmica je bila tako popularna da smo u 95. minuti odlučili da se igra još jedan susret".

Referirao se na činjenicu da je njegov klub u uzbudljivoj utakmici umalo izbacio iz kupa momčad koja je tri razreda iznad njega, a sve je okončano remijem 3:3 nakon što je Sheffield izjednačio duboko u sudačkoj nadoknadi i osigurao novu utakmicu. Ukoliko Wrexham priredi senzaciju i izbaci Sheffield United, u petom kolu FA kupa bio bi domaćin premijerligaškom velikanu Tottenhamu našeg Ivana Perišića. Ta bi utakmica imala još veću gledanost!

---

image

Ryan Reynolds u razgovoru s navijačima

Oli Scarff/Afp
---

Naravno, ESPN-ovo zanimanje za prijenose utakmica nižerazrednog velškog kluba nema previše veze s njegovom dugom poviješću, posljedica je činjenice da su ga prije dvije godine za dva i pol milijuna dolara kupili glumci Ryan Reynolds i Rob McElhenney, poznat iz humoristične serije "Uvijek je sunčano u Philadelphiji".

McElhenney je bio inicijator projekta, on je odrastao u Philadelphiji i kaže kako je vidio sličnost između Wrexama u Walesu i svog rodnog grada, privukla ga je priča o borbi kluba da ponovno izbori ligaški status nakon što je degradiran 2008. godine. Otkad su preuzeli klub, Reynolds i McElhenney puno su uložili u igrački kadar, posjećenost utakmicama udvostručila se na oko deset tisuća gledatelja po utakmici, a trenutačno se obnavlja tribina na stadionu Racecourse Ground.

---

image

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III. na stadionu Wrexhama

Oli Scarff/Afp
------
image

Ryan Reynolds, kralj Charles III., kraljica supruga Camilla i Rob McElhenney tijekom posjeta kraljevskog para velškom klubu Wrexham

Oli Scarff/Afp
---

Wrexham se godinama borio za preživljavanje, jedan od bivših vlasnika ga je želio ugasiti, a i prije nego što su izbacili Coventry u trećem kolu FA kupa i sada mogu isto učiniti sa Sheffield Unitedom (oba kluba su tri razreda iznad Wrexhama, Sheffield je 71 mjesto ispred Wrexhama u engleskoj nogometnoj piramidi), Reynoldsa i McElhenneyja se doživljava kao spasitelje malog velškog kluba.

A Wrexham AFC je osnovan 1864. godine, najstariji su klub u Walesu i treći najstariji nogometni klub u svijetu, a trenutačno se natječe u petom razredu engleskog nogometnog ligaškog sustava. Premda klub iz Walesa, Wrexham igra u engleskoj ligi jer je osnovan prije nego što je utemeljena welška liga. Njihov Racecourse Ground je najstariji svjetski stadion koji još uvijek ugošćava međunarodne utakmice, a rekordan broj gledatelja, njih 34.445, zabilježen je kad su 1957. ugostili Manchester United.

Reynolds i McElhenney žele u sljedećim godinama, korak po korak, dovesti Wrexham do najvišeg razreda, do Premier lige. Hoće li uspjeti i koliko će im vremena i novca trebati kako bi ostvarili taj cilj, nemoguće je reći.

Ali njihov pozitivan utjecaj nije ograničen na nogometni teren, proširio se na cijeli grad. Nakon što su snimili dokumentarnu seriju "Welcome to Wrexham" o svom dolasku u klub, u grad su navalili turisti, vlasnik jednog bara nedaleko stadiona kaže kako je u protekla tri mjeseca vladala najveća gužva u zadnjih 14 godina.

Grad Wrexham je prolazio kroz teško razdoblje na gospodarskom planu, ali sve se promijenilo nakon što su Ryan i Rob došli, grad napreduje, otvaraju se nova radna mjesta, pristižu investitori... Jedna tvrtka koja se bavi nekretninama platila je 136 milijuna funta za 22,5 hektara zemljišta u industrijskoj zoni nakon što su Reynolds i McElhenney kupili nogometni klub.

- Možda nikad niste čuli za Wrexham, Racecourse Ground ili sponzora, tvrtku Ifor Williams. Ali čut ćete – kazao je Reynolds početkom 2021. kad su on i McElhenney okončali postupak preuzimanja kluba koji je u ovoj sezoni već prodao 24.000 dresova, a doživio je procvat i na društvenim mrežama, uključili su se sponzori poput TikToka...

I sada je niželigaš poznat širom svijeta, a Ryan i Rob se ne busaju u prsa i pokazuju osjetljivost prema navikama i običajima koji vrijede u svijetu britanskog nogometa, za razliku od mnogih američkih i arapskih milijardera koji su vlasnici velikih engleskih i europskih klubova.

Reynolds i McElhenney su pokazali zanimanje i za velšku kulturu, naročito upotrebu jezika pa su za prvu objavu preuzimanja kluba angažirali i prevoditelja na velški, a prošle su godine dobili Diolch Y Ddraig nagradu televizijske postaje S4C, koja emitira program na velškom, za promociju velške kulture.

---

image

Ryan Reynold je na utakmicu Wrexhama i Sheffield Unteda poveo i najstariju kći, osmogodišnju James

Oli Scarff/Afp
---

Početkom prosinca prošle godine, Reynolds i McElhenney su se na stadionu Wrexhama susreli i sa kraljem Charlesom III. i kraljicom suprugom Camillom. Budući da je dvije trećine života proveo s titulom princa od Walesa, sasvim je razumljivo Charlesovo zanimanje za pozitivan utjecaj što ga slavni glumci imaju na klub i grad kojima kraljevske veze sasvim sigurno neće odmoći...

---

image

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III. na stadionu Wrexhama

Oli Scarff/Afp
---

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Oli Scarff/Afp Image Press Agency/afp/Nurphoto Via Afp Image Press Agency/Nurphoto Via Afp Hector Retamal/Afp Angela Weiss/Afp Angela Weiss/Afp Chris Kleponis/Afp Timothy A. Clary/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Oli Scarff/Afp Angela Weiss/Afp Image Press Agency/Nurphoto Via Afp Valery Hache/Afp Angela Weiss/Afp
Oli Scarff/Afp

Ryan Reynold je na utakmicu Wrexhama i Sheffield Unteda poveo i najstariju kći, osmogodišnju James

Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds uvijek ima vremena za poziranje za selfieje s navijačima

Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds u razgovoru s navijačima

Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III

Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds u razgovoru s kraljem Charlesom III. na stadionu Wrexhama

Oli Scarff/Afp

Ryan Reynolds, kralj Charles III., kraljica supruga Camilla i Rob McElhenney tijekom posjeta kraljevskog para velškom klubu Wrexham

Angela Weiss/Afp

Blake Lively i Ryan Reynolds su jedan od najatraktivnijih i najpopularnijih hollywoodskih parova

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Ryan Reynolds i Blake Lively sa kćerima James i Inez u prosincu 2015. kad je Ryan dobio zvijezdu na hollywoodskoj stazi slavnih

Valery Hache/Afp

Ryan i Blake Lively na filmskom festivalu u Cannesu

Angela Weiss/Afp

Blake i Ryan imaju tri kćeri, a uskoro stiže i četvrto dijete

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/zabrinutost-sok-ocaj-ryan-reynolds-prozivljavao-krizu-tijekom-utakmice-svojeg-kluba-blake-se-kvalitetno-narugala-1262728 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=565f9fbb980d00055863d3844e2a83d8f29e34a1 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Zabrinutost%2C+%C5%A1ok%2C+o%C4%8Daj...+Ryan+Reynolds+pro%C5%BEivljavao+krizu+tijekom+utakmice+svojeg+kluba%2C+Blake+se+kvalitetno+narugala&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fzabrinutost-sok-ocaj-ryan-reynolds-prozivljavao-krizu-tijekom-utakmice-svojeg-kluba-blake-se-kvalitetno-narugala-1262728 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fzabrinutost-sok-ocaj-ryan-reynolds-prozivljavao-krizu-tijekom-utakmice-svojeg-kluba-blake-se-kvalitetno-narugala-1262728 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"VRIJEDILO JE"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6666"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizVRIJEDILO JE

Zabrinutost, šok, očaj... Ryan Reynolds proživljavao krizu tijekom utakmice svojeg kluba, Blake se kvalitetno narugala

Piše Marija Čović
7. veljače 2023. - 11:17

Zabrinutost, oduševljenje, šok, očaj... Sve te emocije pokazao je proteklog vikenda Ryan Reynolds, ali nije 46-godišnja hollywoodska zvijezda snimala neki novi film nego je, kao i svi ostali navijači, bio uživljen u dramatičnu utakmicu velškog nogometnog kluba čiji je suvlasnik.

Zajedno s tatom, utakmicu u Wrexhamu, gradu od šezdesetak tisuća stanovnika, je gledala i njegova najstarija kći, osmogodišnja James, a na Ryanov račun izdaleka se šalila njegova 35-godišnja supruga, američka glumica Blake Lively.

Na Instagramu je Blake napisala da se upravo pretplatila na televizijski sportski program kako bi mogla uživo gledati kako uzrujani Ryan proživljava "paralizirajuću tjeskobu" tijekom kup utakmice između...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 23:31