StoryEditorOCM
ShowbizIZ LUKORANA DO ZVIJEZDA

Tukao se s Jet Lijem, pokušao prebiti Jasona Stathama! Otkrivamo tko je isklesani Dalmatinac, 48-godišnjak koji je uspio u Hollywoodu, a u Londonu trenira poznate i slavne

Piše Matea Magaš
5. rujna 2022. - 13:50
‘Dvije sam godine proveo na kauču svog prijatelja u nastojanju da ostvarim svoje snove. Kad nešto voliš, onda ti ništa nije teško, iznimno sam sretan što sam uopće imao priliku probati, mnogi ne dobiju ni to. Ostali ni ne žele, u strahu od neuspjeha‘Privatni Album/Slobodna Dalmacija/Cropix

Postoji jedan Zadranin koji se tukao se s Jet Lijem u ”Vjernom Dannyju”, koji je pokušao prebiti Jasona Stathama u "Transporteru 3", dok je u filmu ”Hram ratnika”, redateljskom prvijencu Keanua Reevesa, pokazao svoje umijeće borilačkih vještina.

Njegovo ime je Silvio Simac (Šimac) i već nekoliko desetljeća živi svoj san – glumac je u holivudskim akcijskim filmovima.

Silvija smo uhvatili u obiteljskoj šetnji rodim gradom, prije povratka u London, njegov dom posljednjih 36 godina.

- Baš smo došli iz Lukorana. Dva tjedna smo uživali u tom predivnom mjestu na Ugljanu, upijali mir, kupali se u kristalnom moru i punili baterije prije povratka u realnost – govori nam Silvio, čiji je otac podrijetlom s otoka Ugljana.

Silvijeva životna priča i sama je vrijedna filma....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:26