StoryEditorOCM
ShowbizNOVI ŽIVOT U AMERICI

Tia Jurčić na Super Bowlu s NBA zvijezdom, evo što nam o ljubavi pokćerke i razvodu od Marija Mamića kaže Ljubo Jurčić

Piše Ivana Prgomet
12. veljače 2024. - 11:22

Tia Jurčić i Mario Mamić rastali su se krajem prošle godine nakon šest godina braka. Nakon razvoda Tia je otišla u Ameriku gdje je i ranije živjela. Na svojoj društvenoj mreži u posljednje vrijeme objavljuje prisne fotografije s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom, a domaći mediji špekuliraju da su u vezi. Sad je pak objavila fotografiju sa Smithom sa Super Bowla. 

Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka. S manekenkom Gwendolyn Osborne također ima dvoje djece, a svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

Tia je prije Marija Mamića bila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom, s kojim ima sina. S bivšim suprugom je ostala u prijateljskim odnosima.

image

Tia i Chris Warren

Ronald Goršić/Cropix

Pokušali smo dobiti izjavu od Tije da li ponovno ljubi nakon razvoda od Marija Mamića, odnosno je li u vezi sa Smithom, no nije bila dostupna za komentar, pa smo nazvali Ljubu Jurčića, bivšeg ministra gospodarstva, čija je pokćerka. 

- Ne znam jesu li u vezi, ona je vrlo društvena osoba, često mi šalje fotografije iz izlazaka - rekao nam je Ljubo.

Pitali smo ga da i prokomentira Tijin razvod od Marija Mamića. 

image

Ljubo Jurčić

Darko Tomas/Cropix

- Odrasli su ljudi. Samo sam ih pitao jesu li prespavali odluku o razvodu. Rekli su da jesu. Sve je bilo gotovo vrlo brzo, a s Marijem sam ostao u korektnim odnosima - rekao nam je Jurčić.

Kada joj je s 12 godina umrla majka, Jurčić je preuzeo brigu o Tiji.

Iako je njezin ujak bio zakonski posvojitelj, Tia je odlučila ostati s Ljubom.

- Moja najbolja prijateljica bila je teško bolesna i trebala je pomoć. Tad sam upoznao to preslatko stvorenje, njezinu kćer Tiju. Iako je njezin ujak bio zakonski posvojitelj, ona je ipak odlučila ostati sa mnom i ja sam je udomio - ispričao je Jurčić prije nekoliko godina za 24sata.

Tia i Mario vjenčali su se 2017. u zagrebačkom hotelu Westin u kojem je Mario Mamić slavio i s bivšom suprugom Monikom Kravić. Goste je zabavljala srpska turbofolk pjevačica Rada Manojlović. Kumovi su bili Marko Vjetrović, glasnogovornik nogometnog kluba Partizan, i njegova supruga Višnja. Tia i Mario Mamić upoznali su se godinu dana prije na Pagu gdje su Mamići ljetovali, a Novu godinu dočekali su u Dubaiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:19