StoryEditorOCM
ShowbizHRVATSKA PRINCEZA

Severina ili Kate Middleton, kojoj bolje stoji haljina svjetski poznatog dizajnera? Seve ni za sud ne oblači bilo što

Piše SCENA SD
5. veljače 2024. - 16:20

Svako Severinino pojavljivanje na sudskom ročištu prava je modna poslastica. Naša poznata pjevačica nije razočarala ni danas kada se pojavila na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog suđenja za dva kaznena djela nametljivog ponašanja prema ravnateljici Osnovne škole Ljiljani Klinger te bivšoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordani Buljan Flander.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Seve je "servirala" još jedan vrhunski look u vječitom modnom klasiku, kombinaciji bijele i crne, što se pokazalo odličnim izborom.

Kako piše tportal, odjenula je haljinu s potpisom svjetski poznatog brenda Self-Portrait, iza kojeg stoji dizajner Han Chong, čiji donji dio izgleda kao plisirana suknja, dok je gornji dio dizajniran kao elegantan sako s crnim detaljima.

Istu je haljinu, u kombinaciji sa štiklama od brušene kože, prošle godine nosila Kate Middleton na otvorenju obnovljene Nacionalne galerije portreta u Londonu, čija je pokroviteljica.

image

Kate Middleton

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Za razliku od princeze, Severina se odlučila svoje sretne Dior cipele.. Riječ je o Diorovim štiklama iz kolekcije za jesen/zimu 2023./2024. Isti je model, naime, nosila i na posljednjem ročištu.

image
Vanesa Pandzic/Cropix

Pridružila im je  klasičnu crnu Chanel torbicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:21