StoryEditorOCM
Showbiz‘tuširanje duše‘

Razotkrivanje Danijele Martinović: Bila sam spremna da nikad više mikrofon ne primim u ruke, ako je to bila cijena

Piše SCENA SD
21. srpnja 2023. - 20:25

Danijela Martinović u razgovoru za In magazin otvoreno je progovorila o emotivnim dijelovima knjige ‘‘Tuširanje duše‘‘ koju je izdala, a pričala je i o partneru Josipu Plaviću koji joj je nakon svih nedaća postao apsolutno svjetlo života.

Teška i emotivna knjiga za Danijelu je zaista bila otkrivanje svega što ju je godinama mučilo. Sve to podijeliti s javnosti nije bilo lako.

‘‘Apsolutno da. Nisam stvarno bila svjesna da će se to potpuno otkrivanje dogoditi. Razum se stalno petljao, ali srce je vodilo jače. Bilo je bolno govoriti o intimi. Postoje neka poglavlja za koja mi je trebalo i do 30 puta da ih ponovno pročitam i kroz čitanje isplačem‘‘, podijelila je Danijela.

U svojoj knjizi Danijela je spomenula razne osobe iz života koje su s njom proživljavale i teške i lijepe trenutke, a u jedno je sigurna.

‘‘Ja stvarno mislim da svaka osoba koja je bila dijelom našeg života ima prostor i ima razlog zašto je to bila i stvarno mislim da nema krivih susreta‘‘, govori.

Godinama je sve što ju je mučilo nosila u sebi, a ona ni sama nije svjesna kako je sve proživjela.

Prelomila

‘‘Naprosto ne znam kako sam bez ikakvih resursa uspjela proći. Ja sam to nosila u sebi, nisam komunicirala, a onda sam prelomila i morala sam napraviti stanku. Ja sam bila spremna da nikad više mikrofon ne primim u ruke, ako je to bila cijena koju sam trebala platiti za svoje zdravlje. I onda se opet, nekim čudom, sve niveliralo ‘‘, priznala je.

Međutim, uspjela je pronaći mir i svog životnog poziva opet se primila.

Trenutno u životu ni za čime ne želi, a unatoč raznim neprilikama koje je doživjela krenula je dalje.

Knjigu je, ističe Sanja, završila prekrasnom rečenicom: ‘‘I onda je krenulo po dobru‘‘.

A upravo partner Josip Plavić je dio tog dobra.

‘‘To što život može izorkestrirati nikad u životu svome nisam mogla sanjati da se može dogoditi i zaista je filmska priča. Toliko ima predivnih trenutaka da i razmišljam i o tome nešto napisati!‘‘ rekla je iskreno.

A novi, ljepši nastavak, svi očekuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:09