StoryEditorOCM
ShowbizMORA NA OPERACIJU

Pjevačici ‘Atomic Kitten‘ Kerry Katoni ugradit će dio rebra u nos: ‘Oštetila sam ga zbog upotrebe droge‘

Piše SCENA SD
29. veljače 2024. - 19:43

Kerry Katona (43), bivša pjevačica "Atomic Kitten", uskoro će biti podvrgnuta operaciji kako bi joj dio rebra bio ugrađen u nos. Pjevačica je nekad bila ovisnica o drogama i u tom je razdoblju šmrkala puno kokaina. "Doktor je rekao da mi je nos na rubu kolapsa zbog toga."

Kako bi joj vratili nos, dio rebra će se ‘ponovno upotrijebiti‘ kako bi se ponovno dobila struktura nosa, objašnjava u svojoj kolumni za ‘OK! Magazin‘. "Teško sam oštetila nos zbog upotrebe droge." Njezin liječnik misli da je postupak očajnički potreban.

No, u međuvremenu, pjevačica je čista već nekoliko godina i uglavnom se usredotočuje na roditeljstvo svoje petero djece. "Jako sam ponosna na to", piše u časopisu. "Svi griješimo. Ne sramim se svoje prošlosti, ali žalim zbog sramote koju sam nanijela mojoj djeci."

image

Kerry Katona u Londonu 2010. godine

Max Nash/Afp

Kerry, koja je napustila britansku žensku skupinu "Atomic Kitten" 2001. godine, borila se s teškom ovisnošću o alkoholu i drogama. Ranije je svjedočila da ju je majka upoznala s kokainom kad je imala četrnaest godina i da je od tada redovito šmrkala. Nakon što je napustila bend, koristila je kokain i dalje. Utvrđeno je da se bori s bipolarnim poremećajem, karakteriziranim teškim promjenama raspoloženja. Vjenčala se s Markom Croftom i to, prema vlastitim riječima, samo zato što je bio diler njezine majke i zato što je mislila da može dobiti drogu  besplatno.

Kerry je u prošlosti otvoreno govorila o svojim ovisnostima. "Ponekad sam imala grčeve nakon uzimanja droge", svjedočila je. "Oči su mi se zakotrljale i pjena mi je izašla iz usta. Mogla sam tada umrijeti, na primjer gušenjem vlastite sline." No pjevačica je tu burnu prošlost sada ostavila iza sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:25