StoryEditorOCM
ShowbizZAPLETI U ZAGLAVAMA

Pala posljednja klapa ‘Kumova‘; Splićanka Ana Uršula Najev: 423 epizode, 14.000 scena i 250.000 izgovorenih replika

Piše I.P.
27. studenog 2023. - 22:33

Proletjele nam dvije godine noseći na krilima vreće uspomena, smijeha, zagrljaja, rada, zajedništva, suza, prijateljstva i gomilu, gomilu ljubavi. Neponovljivi moji "Kumovi". Hvala vam svima za svaki dan. Za 423 epizode, 14 000 scena i 250 000 izgovorenih replika. Sve ove nasmijane oči preko dvije godine bile su jedna velika obitelj, a Paviljon 16 naš dom. Oslikali ste mi srce najljepšim bojama. Hvala, hvala, hvala i najveće BRAVO, najdraži moji Kumovi, napisala je splitska glumica Ana Uršula Najev na svojim društvenim mrežama objavivši fotografiju kolega iz serije "Kumovi".

Pala je posljednja klapa serije koja se prikazuje na Novoj TV od početka 2022., a splitska glumica koja u seriji glumi Lucu zahvalila se i publici: "Hvala i Vama, draga publiko, što nas neprestano pratite i puštate u svoje domove. S vama smo na ekranima još dugo i zato - pali Novu, počelo je!"

Serija je s emitiranjem počela 2022. godine. Uz obitelj i ljubav, kao glavne okosnice, dramska serija ‘Kumovi‘ okupila je brojna imena hrvatske glumačke scene kao što su Milan Štrljić, Vladimir Tintor, Olga Pakalović, Momčilo Otašević, Vedran Mlikota, Daria Lorenci Flatz, Radoslava Mrkšić, Mirna Mihelčić, Ana Uršula Najev, Barbara Vicković, Stojan Matavulj, Lovre Kondža, Ratko Glavina, Konstantin Haag, Ecija Ojdanić, Domagoj Ivanković, Petra Kraljev, Jagoda Kumrić, Mijo Kevo, Marina Redžepović, Nika Barišić, Lara Obad, a u novoj sezoni, koja gledatelje očekuje iduće godine, pridružili su im se i Žarko Radić, Fabijan Pavao Medvešek, kao i brojni epizodni glumci koji će obogatiti zaplete u Zaglavama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 23:21