StoryEditorOCM
ShowbizBILA JOJ JE DOM

Otišli su bez da su platili račun i napravili ogromnu štetu! Poznatu repericu i Offseta tuže vlasnici uništene vile

Piše Marija Lokas/ JL
24. prosinca 2023. - 21:56

Repericu Cardi B i njezina otuđenog supruga, Offseta, navodno su tužili vlasnici kuće za odmor na Beverly Hillsu jer je par otišao iz vile ne plativši veći dio računa, a pritom su za sobom ostavili poprilično uništen objekt.

Vlasnik vile je u tužbi tvrdio da su Cardi B i Offset zauzeli luksuznu kuću početkom 2022., ali su zatim napustili nekretninu u listopadu bez ikakve obavijesti, prema dokumentima do kojih je došao TMZ. Uz to, vlasnik je navodno u tužbi tvrdio da su Cardi, rođena Belcalis Almánzar, i Offset, čije je pravo ime Kiari Cephus, kasnili s plaćanjem stanarine i režija kad su iznenada napustili imanje.

U tužbi je stanodavac navodi i da je došlo do "značajne materijalne štete" u otmjenoj kući nakon što ju je par napustio, uključujući razbijeni namještaj, tragove spaljivanja na stolovima i pultovima, rupe u zidovima i trajne ogrebotine na tepisima, zavjesama i podovima od pločica. Vlasnik je ukupne troškove štete, prema dokumentima, procjenio na oko 85.000 dolara.

Za čitavu priču Page Six se obratio predstavnicima Cardi i Offseta, ali nisu odmah dobili odgovor, a tužba je uslijedila nakon vrlo javne drame među parom. Naime, obožavatelji su primijetili da su glazbenici prestali pratiti jedno drugo na Instagramu ranije ovog mjeseca. Dan kasnije, Cardi je rekla da se rješava "mrtvog tereta" prije nego što dočeka 2024.

"Svake godine stalno govorimo: Nova godina, novi ja, novi ovo, novi ono.‘ Ku*ko, uzimam to sr*nje k je*enom srcu! Morate se riješiti mrtvog tereta, a kada je u pitanju mrtvi teret, reći ću mentalitet, odugovlačenje, lijenost i ljudi", rekla je Cardi na Instagramu uživo 4. prosinca, naizgled susprežući suze, te dodala: "I mnogi ljudi su mrtvi teret."

Sedam dana poslije, 11. prosinca, dobitnica Grammyja potvrdila je da su se ona i Offset razišli nakon šest godina braka.

"Ne želim to otkriti jer sam već minutu sama", rekla je svojim pratiteljima, osvrćući se na glasine da ju je suprug varao s reality zvijezdom Chrisean Rock. "Jednostavno ne znam kako to reći svijetu". Četiri dana kasnije, Cardi je javno napala svog supruga na X-u, ranije znanom kao Twitter, nazvavši ga "kučkom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:12