StoryEditorOCM
ShowbizVRUĆI PAR

Ona je fatalna i 24 godine mlađa, opčinila ga je: slavni glumac imao je dvije velike ljubavi, njen je popis bivših duži

Piše Scena SD
12. prosinca 2023. - 07:59

Glumac Sean Penn opet je postao vruća tema nakon što je viđen s Nathalie Kelley, australskom glumicom 24 godine mlađom od njega.

Novopečeni par primijećen je na plaži u Miamiju, a s ovom ljepoticom viđen je samo nekoliko mjeseci nakon prekida s Olgom Korotyayevom.

Rođena u Peruu, a odrasla u Australiji od treće godine, Nathalie je najpoznatija po ulogama u serijama i filmovima ‘‘Brzi i žestoki: Tokyo Drift‘‘, ‘‘Body of Proof‘‘, ‘‘The Vampire Diaries‘‘, ‘‘Dynasty‘‘, mnogima je njeno lice poznato i iz spota pjevača Bruna Marsa za pjesmu ‘‘Just The Way You Are‘‘.


‘‘Bila sam studentica društvenih znanosti i politike, smjer razvoj u trećem svijetu, radila sam kao volonterka s domorodačkom omladinom, a onda sam se preselila i izgubila svrhu života. Kasnije sam shvatila da želim biti glumica‘‘, rekla je u jednom intervjuu.

Prihvatila je ulogu u seriji ‘‘Dynasty‘‘, iako joj se nimalo nije sviđala, jer je glumila osobu iz industrije, protiv koje se u stvarnom životu žestoko protivi.

image

Nathalie je prihvatila ulogu u seriji ‘‘Dynasty‘‘, iako joj se nimalo nije sviđala, jer je glumila osobu iz industrije protiv koje se u stvarnom životu žestoko protivi

/Shutterstock

Nathalie je i dalje aktivistica, u svibnju 2020. obećala je da će provesti 12 mjeseci bez kupnje ili stiliziranja nove odjeće, jer želi rasvijetliti utjecaj koji modna industrija ima na okoliš. Uspjela je bez problema.

‘‘Iako puno pričam o ljubavi prema zemlji, bila sam licemjerka kada su moda i odjeća u pitanju‘‘, napisala je tada na Instagramu.

image

Nathalie Kelley

/Shutterstock

Javnost je s posebnom pažnjom pratila i njezin ljubavni život, piše Dnevnik.hr.

Prvi poznati partner bio joj je Jonathan Hartlen-Matthews s kojim se viđala od 2004. do 2005. godine. Potom je hodala s američkim glazbenikom Dallasom Austinom, i to od 2007. do 2013. godine.

image

Nathalie Kelley u filmu ‘The Fast and Furious: Tokyo Drift‘

Universal Pictures/Photo12 Via Afp

Godine 2016. upustila se u vezu sa Zachom Roerigom, kolegom iz ‘‘Vampirskih dnevnika‘‘, no razišli su se 2017. godine.

Već sljedeće godine, 2018., Nathalie se fatalno zaljubila i zaprosila svog dečka Jordyja Burrowsa nakon samo nekoliko mjeseci, a onda su se i vjenčali u Sydneyu iste godine. No, ljubavi je došao kraj i bez medijske pompe rastali su se u lipnju 2020.

image

Nathalie Kelley 

/Shutterstock

Njezin posljednji dečko prije Seana Penna bio je Zac Goldsmith.

Slavni glumac u životu je imao dvije velike ljubavi.

Od 1985. do 1989. godine bio je u turbulentnom braku s pop megazvijezdom Madonnom, ali i punom osjećaja privrženosti, koji ih nikad nije napustio.

image

Sean Penn s velikom ljubavi iz 80-ih, pjevačicom Madonnom, s kojom je snimio i film "Shangai Surprise"

Handmade Films/Vista Organisat/Collection Christophel Via Afp

Seanova druga velika ljubav bila je glumica Robin Wright, s kojom je dobio dvoje djece, kći Dylan i sina Hoppera.

image

Sean Penn s prelijepom kćeri Dylan, koju je dobio u braku s glumicom Robin Wright

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:23