StoryEditorOCM
ShowbizNAKON DUGE BOLESTI

Odrastanje Roberta Cavallija bilo je pakao: Zbog tragedije nije pričao do 18., a život mu je obilježila 45 godina mlađa

Piše SCENA SD
13. travnja 2024. - 12:20

Modni dizajner Roberto Cavalli preminuo je ovog petka u 84. godini nakon duge bolesti i mnoge svjetske zvijezde danas se opraštaju od Cavallija na društvenim mrežama.

Iako je imao zavidnu modnu karijeru, život slavnog dizajnera nije bio lagan nimalo.

Rođen je 1940. u Firenci, a zbog smrti oca nijie pričao do 18. godine.

‘Nisam imao lako djetinjstvo. Moj otac je bio s Nijemcima u srpnju 1944., u napadu na Castelnuovo dei Sabbioni. Bio je geodet, radio je u rudniku u Valdarnu...Nisam progovorio do svoje 18. godine. Ipak, život mi je bio naklonjen i nagrađen sam za sve‘, rekao je tada.

Svoj brend je lansirao 1970. godine i razvio inovativan proces tiskanja na koži i traperu, izgradivši globalnu modnu i lifestyle tvrtku sa svojim inovativnim hrabrim životinjskim printovima, traperom ukrašenim draguljima i seksi haljinama.

image

Roberto Cavalli

Savo Prelevic/Afp

Život mu je obilježila ljubav s 45 godina mlađom Sandrom Nilsson.

Unatoč velikoj razlici u godinama, uvijek su isticali da su veliki oslonac jedno drugome i da uživaju u ljubavi. Hirove i želje svoje ljubavnice uvijek je ispunjavao i nikada na njoj nije štedio. Prošle godine su dobili sina. Sandri je to bilo prvo dijete, a Robertu šesto. Dali su mu ime Giorgio po Robertovu ocu.

Prije Sandre, Cavalli je ljubio austrijsku modnu dizajernicu Evu Düringer koja se natjecala na izboru za Miss Austrije, a na kojem je Cavalli bio sudac. Ubrzo su se zaljubili, a zajedno imaju troje djece.

image

Roberto Cavalli i supruga Eva Düringer

Filippo Monteforte/Afp

Dizajner ima i dvoje djece iz prvog braka sa suprugom Silvanellom Giannoni, piše Žena.rs.

Njegovo bogatstvo navodno se procjenjuje na 500 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:19