StoryEditorOCM
ShowbizSTRAVA

Novinarka i spisateljica progovorila o mračnim tajnama estrade: ‘Znam tri pjevačice koje su silovali moćnici‘

Piše SCENA SD
19. siječnja 2024. - 13:13

Novinarka i spisateljica Simonida Milojković jednom je prilikom rekla da zna za tri pjevačice koje su bile silovane od strane moćnika.

- Znam mnoge žene koje su bile silovane, meni su privatno rekle, riječ je o tri pjevačice popularne, veoma, koje su mi pričale da su ih silovali neki moćnici iz glazbene industrije - pričala je Simonida u jednoj emisiji prije tri godine, piše Blic.

- Te tri žene šute o tome. One su, sada već, s dugogodišnjim karijerama. Sve tri su bile na početku karijere, bile su mlade i bile su silovane od strane... Sad ne smijem čak ni da kažem zanimanje tih muškaraca, da ne bi neko nešto doveo u vezu. Ali, recimo, neki kompozitor, glazbeni urednik, harmonikaš - tvrdi Simonida.

image

Ilustracija

Shutterstock

- Znaš zašto šute? Šute zato što nisu odmah prijavile. Drugo, mnoge žrtve ne prijavljuju zato što je suđenje neprijatno za žrtvu. One, maltene, ponovo bivaju silovane, jer odvjetnik obrane, koji brani optuženog, pokušava je degradirati kao osobu, da dovede njezin moral u pitanje ne bi li svog štićenika obranio. One su izložene strašnoj torturi na sudu - ispričala je Simonida u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 08:24