StoryEditorOCM
Showbizobraz kao kopačka

Nogometašica otkrila kako ih je varao Zlatan Ibrahimović: ‘Na nama je zarađivao, sve dok mu se nismo suprotstavile‘

Piše scena sd
10. travnja 2024. - 11:47
Nogometašica Refilo Jane otkirila je kako ih je varao Zlatan Ibrahimović. Sa suprugom Helenom Seger lani na Roland-GarrosuAfp

Osebujni nogometaš Zlatan Ibrahimović neiscrpno je vrelo različitih anegdota pa mnogi žale što je prestao s aktivnim igranjem nogometa.

Međutim, i dalje se pojavljuju neobične, prave zlatanovske priče.

Tako je južnoafrička nogometašica Refilo Jane (31) nedavno ispričala dogodovštine s Ibrahimovićem u vrijeme kada su oboje igrali za nogometni klub Milan.

Njih dvoje često su se susretali na treninzima, a nogometašice su hrlile dobiti kakav koristan savjet od slavnoga Zlatana.

Međutim on je te susrete, koje je i sam inicirao dolaskom na trening, koristio da nogometašicama podijeli energetske pločice koje pomažu tijelu da se brže obnovi poslije treninga. Ali, da stvar bude gora, Zlatan bi poslije za te pločice tražio novac! Međutim, najveće iznenađenje došlo je na kraju.

"Saznali smo da je sve te čokolade dobio besplatno od prijatelja iz ljekarne. Od tada mu posao uopće nije išao jer smo znale istinu", rekla je Refilo Jane, prenosi Mondo.

Takvo nemoralno ponašanje ne služi na čast Ibrahimoviću. Možda ovakvo očitovanje bivše nogometašice potakne i druge da otkriju trikove kojima ih je pokašao "zalevatiti" Zlatan Ibrahimović.

image

Zlatan je varao nogometašice dok su skupa igrali za Milan

Marco Bertorello/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:13