StoryEditorOCM
ShowbizNEPOPRAVLJIV

Neymar ponovo vara trudnu Brunu Biancardi s dvije djevojke, ona se oglasila: ‘Saznala sam što se dogodilo...‘

Piše SCENA SD SD
20. rujna 2023. - 18:12

Bruna Biancardi se oglasila nakon što je objavljena snimka na kojem je njezin zaručnik, slavni nogometaš Neymar koji sada igra za saudijski Al-Hilal, vara s dvije djevojke, dok ona s njim istovremeno očekuje dijete, piše Jutarnji list.

Portal LeoDias je podijelio video na kojem se vidi kako se Neymar provodi s djevojkama u jednom noćnom klubu. Video je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama te su mnogi Bruni uputili riječi podrške.

Bruna se oglasila na Instagramu nakon vijesti da je ponovo prevarena.

"Saznala sam što se dogodilo i ponovo sam razočarana. Tijekom posljednjeg stadija trudnoće sam fokusirana na svoju kćer i samo o njoj mislim u ovom trenutku. Zahvalna sam vam na porukama podrške", napisala je.

Kao što je već poznato, Neymar je u lipnju prvi put priznao da ju je prevario te joj se ispričao na Instagramu.

"Radim ovo zbog vas dvoje i zbog naše obitelji. Opravdavam ono što se ne može opravdati. Nisam morao, ali ste mi vi potrebni u našem životu. Vidio sam koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš biti uz mene i koliko ja želim biti uz tebe. Pogriješio sam. Usuđujem se reći da činim greške svakog dana, na terenu i van njega, ali greške u mom privatnom životu rješavam kod kuće, u privatnosti, sa svojim prijateljima i obitelji", napisao je između ostalog.

Taj put neki tabloidi su pisali kako se nogometna zvijezda i manekenka drže se tri pravila koja mu dopuštaju nevjeru.

Navodni "sporazum" između para je da Neymar može biti s drugim djevojkama sve dok je diskretan. Zabranjeno mu je biti s prostitutkama i voditi ljubav bez kondoma te ih ne smije poljubiti u usta. Sve do tada 31-godišnji nogometaš je navodno "slobodan flertovati, pa čak i seksati se s drugim ženama".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:48