StoryEditorOCM
ShowbizSPREMNI ZA BOŽIĆ

Morate vidjeti papuče Zorana Šprajca! RTL-ovi voditelji pojavili se u kućnim izdanjima koje još niste vidjeli

Piše Klara Rožman/JL
11. prosinca 2023. - 17:34

Zvijezde RTL-a u sklopu blagdanske kampanje veselo su pozirale u izdanjima u kojima ih publika još nije vidjela. Tako Antoniji Blaće stižu nepozvani gosti - Marijana Batinić i Andrija Jarak, predvođeni neodoljivim smeđim labradorom Kekom. Tomislavu Jelinčiću propada božićna slastica, a njemu i kolegici Ani Brdarić Boljat u pomoć stiže Nikolina Pišek, piše Jutarnji list.

Adrian De Vrgna popušta Damiri Gregoret i Ivani Brkić Tomljenović u dekoraciji božićnog drvca, a naš osobni vrhunac je Zoran Šprajc, koji u toplim štosnim papučama u društvu Mojmire Pastorčić i Keka poentira: ‘Najljepše od svega je ne ostati sam u kući‘!

image

Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić

RTL

- Uz dobro društvo mojih RTL-ovaca snimanje se na kraju pretvorilo i u dobru kućnu zabavu s puno šale i smijeha. Baš ovako volim i provoditi blagdane - dekica, kauč i papuče, ali tek nakon đira po adventskim kućicama, barem dok zima ne dođe do kosti - kaže Šprajc s kojim se složio Jarak:

- Na snimanju je bilo toplo, domaćinski, obiteljski... Baš kao što je i zaslužila tema našeg susreta. Gledatelji će sigurno osjetiti u svojim domovima atmosferu koju smo uspjeli stvoriti. Baš kako treba. Skupe se dobronamjerni ljudi, na neko vrijeme zaborave svakodnevnicu i bez grča, zajedničkom energijom stvore atmosferu blagdana! Kada sam se vratio kući sa snimanja, poželio sam odmah nastavak atmosfere pa sam požurio obitelj da okitimo dio kuće već sada - otkriva Jarak.

image

Nikolina Pišek, Tomislav Jelinčić i Ana Brdarić Boljat

RTL

- Obožavam kad mi je puna kuća, volim kada ljudi dođu, nije mi teško ni kuhanje ni spremanje, volim druženje i veselje. Vesela i dobra atmosfera je i na snimanju naše božićne kampanje, super je kada se svi okupimo. Pola života sam dio RTL-a i iako se radi o poslu, na neki način smo i obitelj - rekla je Antonija Blaće, dok je njena kolegica Nikolina Pišek otkrila kako je majstorica od slatkog.

image

Tomislav Jelinčić i Ana Brdarić Boljat

RTL

- Volim raditi slastice jer ih ne radim često, nekako nismo familijarno veliki potrošači slatkog, ali smo veliki estete i kompetitivni u smislu izgleda istih pa zaista izgledaju odlično - kazala je Nikolina Pišek.

image

Andrija Jarak, Marijana Batinić i Antonija Blaće

RTL

Adrian De Vrgna, s druge strane, ne podliježe blagdanskoj hektici.

- Nevažno je jeste li sve stigli skuhati ili kupiti, srediti, ako niste ništa strašno, ima dana za to. Tijekom blagdana, ali i čitave godine nastojim živjeti prema istim postulatima - ljubavi, mira, bliskosti, emocije, druženja, blagosti, pažnje i općenite ljepote življenja - jasan je voditelj RTL-a Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:06