StoryEditorOCM
Showbizpopularni glumac

Momčilo Otašević progovorio o bivšoj supruzi Jeleni. Zvijezda ‘Kumova‘ otkrila i trenutni ljubavni status

Piše Scena SD
31. kolovoza 2023. - 23:00

Unatoč poslovnim uspjesima, najviše se piše i govori o njegovom privatnom životu.

U siječnju ove godine Momčilo Otašević i sada već bivša supruga, Jelena Perčin, potvrdili su da se razvode nakon pet godina braka. Od onda su ga spajali s brojim ženama, međutim, on na to nikada nije imao baš nikakav komentar, piše Story.

‘Čak mi je prestalo smetati to, ali naravno da nikada nije ugodno pročitati takve stvari o sebi. U suštini malo pričam o privatnom životu, ali eto nekad kažem neke male crtice.

image

Momčilo Otašević

Biljana Blivajs/Cropix

Tipa što se djece tiče, nije mi problem reći da dovedem nekad Mašu na snimanje, odvedem Mašu i Jakšu u aquapark i slično. A ovo ostalo, hmm, pa ja već godinu dana nemam komenatar ni na što od onog što se piše. Za sve neistine nisam dao niti jedan komentar i nekako mi je tako najljepše - rekao je glumac novinaru Storyja.

Na pitanje o ljubavnom statusu Momčilo je odgovorio: ‘Nemam ljubavni status‘ dodavši da je slobodan.

image

Jelena Perčin

Marko Todorov/Cropix

Jelena i Momčilo upoznali su se i zaljubili na snimanju serije Zora dubrovačka, a vjenčali 2018. u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Jelena je tad bila trudna s njihovim prvim djetetom. Kćerkica Maša rodila im se u kolovozu 2018., a krajem studenog 2020. dobili su i sinčića Jakšu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:15