stdClass Object ( [id] => 1273074 [title] => Mnoge su željele Paoline muškarce, nitko ne bi želio završiti kao ona: velika priča o skandaloznom životu ikone 80-ih [alias] => mnoge-su-zeljele-paoline-muskarce-nitko-ne-bi-zelio-zavrsiti-kao-ona-velika-prica-o-skandaloznom-zivotu-ikone-80-ih [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Paola Yates, britanska tv voditeljica i protagonistica burne glazbene scene 80-ih i 90-ih ostat će zauvijek definirana svojim slavnim ljubavnim vezama, a nikad time kakva je zaista bila.

Ovih dana o njoj je, prvi put u životu, progovorila i nekadašnja zvijezda svjetske glazbene scene Terence Trent D’Arbi, i to u kontekstu toga što mu je Bob Geldof, bivši suprug i prva od dvije velike ljubavi Paole Yates, navodno prigovorio da je imao aferu s Paolom.

O tajnoj vezi Paole Yates i Terencea se nekad pričalo, ali detalji nikada nisu procili u javnost, piše nova.rs.

---

---

Njezin brak sa sir Bobom Geldofom okončan je neugodnim razvodom 1996. godine, kad je već Paolu u javnosti pratio jako loš image.

Terence je sad ispričao kako ga je Bob Geldof presreo u hotelu u New Yorku i direktno upitao: "Jesi li *ebao moju ženu?“.

"Naravno da sam učinio ono što bi učinio svaki 25-godišnjak i *ebeno sam slagao“ - rekao je D’Arbi.

Uprkos toj prevari i ćakulama o njoj, Bob i Paola su ostali u braku sve dok ona nije počela vezu s frontmenom australskog banda INXS, Michaelom Hutchenceom 1995 godine. Michael je bio njezina fatalna ljubav, napustila je Boba Geldofa i obitelj radi njega.

O tome koliko je taj odnos utjecao na nju, ispričala je:

"Vjerojatno sam se potpuno promijenila zbog Michaela, s njim i zbog njega potpuno je nestala moja potreba za flertom, koja je bila kamen temeljac moje osobnosti, svakako stvar po kojoj sam bila najpoznatija. Nitko i ništa drugo mi nisu trebali. Bila sam s Michaelom" - ispričala je Yates.

---

---

Kada je Michael Hutchence pronađen mrtav u hotelu, obješen, Paola je doživjela slom. Kad ga je došla vidjeti u mrtvačnicu, od njegovog je menadžera tražila da donese deku kako bi "ušuškala u toplo tijelo čovjeka kojeg je voljela".

U svojim vezama i brakovima dobila je četiri kćeri, bila je važan dio pop kulture 80-ih u Velikoj Britaniji, ali se i danas o njoj priča kao o ženi koja je "uništila oba muškarca koja je voljela", Boba Geldofa i Hutchencea.

Heroin probala s 13 godina

Paola je rođena u Walesu 1959. godine i imala je nestabilno djetinjstvo. Razlika u godinama između njene majke i muškarca za kojeg je vjerovala da joj je otac bila je 19 godina. Imali su nekonvencionalan brak, a Paolu su često ostavljali samu. Kako je ispričala, bila je usamljena kao dijete, jer je znala da njena majka danima neće dolaziti kući, piše nova.rs.

Već kao curica počela je živjeti razuzdano, s 12 godina je izgubila nevinost, heroin je prvi put probala s 13. Napustila je školu u 16. godini i preselila u London, gdje je postala živi dio tamošnje snažne punk scene. Upoznala je i fatalno se zaljubila u irskog glazbenika Boba Geldofa, a poslije 10-godišnje veze su se vjenčali.

---

---

Karijeru je započela pišući za glazbene časopise o raznim bendovima i njihovim svirkama, okušala se i u modelingu, pozirala je i za Penthouse 1979 godine.  U to vrijeme mediji su je prozvali "punk princezom“.

Probala je i pjevati, izdala je knjigu s fotografijama rockera, no voditeljska tv karijera joj je donijela slavu. O njoj, njezinim stylinzima i nastupima su pisali kao o kombinaciji "Marylin Monroe i Mary Poppins".

Družila se s članovima benda Duran Duran, Davidom Bowiejem, Simonom i Yasmin Le Bon, Georgeom Michaelom, kultnim figurama britanske scene 80-ih. Svi su oni bili na njihovom vjenčanju, čemu svjedoči kultna fotografija.

---

---

Kad je rodila prve dvije kćeri pisala je i knjige o roditeljstvu, tvrdila da je promijenila način života i da je najsretnija kad je s njima.

Bob Geldof joj nije bio vjeran, a iako se pričalo da i ona njega vara, nikad to nije priznala. Sve do fatalnog Hutchencea.

U intervjuu iz 1994., kojega su mnogi opisali kao početak njihove ljubavi, Paola je ležala s Michaelom na krevetu isprepletenih nogu, hihotala se i uživala. Tabloidi su to tumačili kao njezinu veliku osvetu Bobu, kojemu se tada pripisivala afera s mlađom ženom.

---

---

Godine 1995. Paola i Bob su podnijeli zahtjev za razvodom, Geldof je nije smatrao podobnom za majčinstvo, sudski se borio za skrbništvo nad kćerima.

Paola i Michael su postali roditelji svoje kćeri nekoliko mjeseci nakon što je razvod okončan. Mediji nisu imali milosti prema Paoli. Javnost ju je prezirala. Zvali su je kurvom i narkomankom, pisali o tome da je užasna majka i kako je jadni Bob ostao sam i slomljenog srca s kćerima.

Planirala je s Michaelom zajednički život daleko od Britanije i tabloida, u Australiji, ali skandali su bivali sve veći.

Nitko joj nije htio ponuditi posao, mediji su stalno pisali koliko se ona i Hutchence drogiraju, vrhunac je bio kad su bili uhićeni dok su se, zbog droge, skrivali ispod kreveta.

Oduzeta im je kći, a Bob Geldof je dobio puno starateljstvo nad njegovim i Paolinim kćerima. Njegova bivša supruga i njen ljubavnik bili su u rasulu. Ipak, kasnije su uspjeli izboriti povratak kćeri u obitelj.

U studenom 1997. Michael Hutchence je s bendom bio na turneji po Australiji i Paola je trebala pridružiti mu se s kćerkom. Bob Geldof je, međutim, bio u parnici protv Paole i povukao je natrag na sud. Michaela je pogađalo što mu Geldofovi postupci uzimaju partnericu i dijete, pa ga je te noći, 22. studenog, nazvao na telefon, pokušavajući ga nagovoriti da pusti Paolu i kćer da mu dođu, ali sve je završilo velikom svađom.

---

image

Fotografija iz 1994: Bob Geldof

Hermann Wostmann/Dpa Picture-alliance Via Afp
---

Nitko ne zna što je sve izgovoreno te noći, ali Michael Hutchence je pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi. Paola je bila neutješna, krivila je Boba za njegovu smrt.

---

image

Sprovod australske rock zvijezde i Paoline neprežaljene ljubavi Michaela Hutchencea 

Torsten Blackwood/Afp
------
image

Rhett Hutchence, brat Michaela Hutchencea, snimljen sa suprugom Mandy i kćerima na sprovodu

Torsten Blackwood/Afp
---

Nakon Michaelovog sprovoda poricala je da je on sebi oduzeo život, odbijala je povjerovati da je svjesno napustio nju i kći. Provela je posljednje tri godine života pokušavajući dokazati da je njegova smrt bila nesretan slučaj.

Nakon što je pokušala samoubojstvo,  poslana je na rehabilitaciju. Otac Michaela Hutchencea se borio za starateljstvo nad malom Tiger Lily, kćeri Hutchencea i Paole Yates.

---

image

Paula Yates i kći Heavenly Hiraani Tiger Lily na sprovodu Michaela Hutchencea 1997. u Sydneyju

Torsten Blackwood/Afp
---

Paolu je 17. rujna 2000. mrtvu u stanu pronašla njena prijateljica, koja ju je zvala na telefon, a javila se tada četvorogodišnja Tiger Lily i rekla da mama još uvijek spava. U izvještaju mrtvozornika navodilo se da količina heroina pronađena u Paolinom tijelu nije bila dovoljna da ubije osobu ovisnu o njemu. Imala je 41 godinu.

Ubrzo nakon njene smrti, mala Tiger lily je počela živjeti s obitelji boba Geldofa, želio je da odrasta sa sestrama. Bob Geldof ju je službeno usvojio 2007. godine.

---

---

Bob Geldof je našao sreću i spokoj uz Francuskinju Jeanne Marine, koja je živjela s njim i kćerima, no stigao je novi veliki udarac za njega i kćeri.

---

image

Jeanne Marine i Bob Geldof 2006.

Pascal Guyot/Afp
---

Paolina i Bobova drugorođena kći Peaches pronađena je 2014. godine mrtva, a kao razlog smrti je navedena prekomjerna doza opijata. Imala je 25 godina.

---

image

Bob Geldof sa suprugom, francuskom glumicom Jeanne Marine, uz koju je našao smiraj

Anthony Harvey/Afp
------
image

Bivši basist "Rolling Stonesa" Bill Wyman sa suprugom Suzannom u društvu Boba Geldofa i supruge Jeanne Marine

Leon Neal/Afp
---

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"VOLJENA I PREZIRANA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6937"},{"id":"67","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => VOLJENA I PREZIRANA 2 0 6937 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-03-15 18:38:58 [created_by] => 3166 [created_by_alias] => Scena SD [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-03-16 10:37:52 [modified_by] => 3166 [publish_up] => 2023-03-15 18:39:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 4215 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Mnoge su željele Paoline muškarce, nitko ne bi želio završiti kao ona: velika priča o skandaloznom životu ikone 80-ih [metakey] => Paula Yates, Michael Hutchence, Bob Geldof [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24515215.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24514709.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24514710.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24514711.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24514712.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24514713.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24514714.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24514715.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24514716.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24515213.jpg","\/images\/slike\/2023\/03\/15\/24515214.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["AFP","Anthony Harvey\/Afp","Leon Neal\/Afp","Hugo Philpott\/Afp","Ben Stansall\/Afp","Pascal Guyot\/Afp","Torsten Blackwood\/Afp","Torsten Blackwood\/Afp","Hermann Wostmann\/Dpa Picture-alliance Via Afp","Torsten Blackwood\/Afp","Torsten Blackwood\/Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Paula Yates s k\u0107eri Tiger Lily na Michaelovom sprovodu (lijevo) i na jednoj od posljednjih fotografija (desno). Prona\u0111ena je mrtva\u00a0tri mjeseca nakon \u0161to je snimljena<\/p>","

Bob Geldof sa suprugom, francuskom glumicom\u00a0Jeanne Marine, uz koju je na\u0161ao smiraj<\/p>","

Biv\u0161i basist \u201dRolling Stonesa\u201d\u00a0Bill Wyman sa suprugom\u00a0Suzannom u dru\u0161tvu Boba Geldofa i supruge\u00a0Jeanne Marine<\/p>","

Paula Yates snimljena u Londonu na premijeri Madonninog filma \u201dThe Next Best Thing\u201d, 6. lipnja\u00a02000. Tri mjeseca kasnije prona\u0111ena je mrtva<\/p>","

Bob Geldof sa suprugom\u00a0Jeanne Marine<\/p>","

Jeanne Marine i Bob Geldof\u00a02006.<\/p>","

Ovo je bila prevera za paparazze: menad\u017eer benda INXS,\u00a0John Martyn, skriva tijelo policajke, kako bi Paula Yates mogla neometano napustiti mrtva\u010dnicu u Sydneyju, nakon \u0161to je stigla vidjeti Michaelovo tijelo<\/p>","

Paula Yates i k\u0107i\u00a0Heavenly Hiraani Tiger Lily na sprovodu Michaela Hutchencea 1997. u Sydneyju<\/p>","

Fotografija iz\u00a01994: Bob Geldof<\/p>","

Sprovod australske rock zvijezde i Paoline nepre\u017ealjene ljubavi\u00a0Michaela Hutchencea\u00a0<\/p>","

Rhett Hutchence, brat Michaela Hutchencea, snimljen sa suprugom\u00a0Mandy i k\u0107erima na sprovodu<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:31","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1226","hd_24515215_1920.jpg":"1920x1080","k_24515215_1280.jpg":"1280x1280","k_24515215_1024.jpg":"1024x1024","k_24515215_640.jpg":"640x640","k_24515215_480.jpg":"480x480","k_24515215_340.jpg":"340x340","k_24515215_220.jpg":"220x220","o_24515215_1280.jpg":"1280x817","o_24515215_1024.jpg":"1024x653","o_24515215_640.jpg":"640x408","o_24515215_480.jpg":"480x306","o_24515215_340.jpg":"340x217","o_24515215_220.jpg":"220x140","h_24515215_1280.jpg":"1280x854","h_24515215_1024.jpg":"1024x683","h_24515215_640.jpg":"640x427","h_24515215_480.jpg":"480x320","h_24515215_340.jpg":"340x227","h_24515215_220.jpg":"220x147","pp_24515215_1280.jpg":"1280x1628","pp_24515215_1024.jpg":"1024x1303","pp_24515215_640.jpg":"640x814","pp_24515215_480.jpg":"480x611","pp_24515215_340.jpg":"340x432","pp_24515215_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2790","hd_24514709_1920.jpg":"1920x1080","k_24514709_1280.jpg":"1280x1280","k_24514709_1024.jpg":"1024x1024","k_24514709_640.jpg":"640x640","k_24514709_480.jpg":"480x480","k_24514709_340.jpg":"340x340","k_24514709_220.jpg":"220x220","o_24514709_1280.jpg":"1280x1860","o_24514709_1024.jpg":"1024x1488","o_24514709_640.jpg":"640x930","o_24514709_480.jpg":"480x697","o_24514709_340.jpg":"340x494","o_24514709_220.jpg":"220x319","h_24514709_1280.jpg":"1280x854","h_24514709_1024.jpg":"1024x683","h_24514709_640.jpg":"640x427","h_24514709_480.jpg":"480x320","h_24514709_340.jpg":"340x227","h_24514709_220.jpg":"220x147","pp_24514709_1280.jpg":"1280x1628","pp_24514709_1024.jpg":"1024x1303","pp_24514709_640.jpg":"640x814","pp_24514709_480.jpg":"480x611","pp_24514709_340.jpg":"340x432","pp_24514709_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_24514710_1920.jpg":"1920x1080","k_24514710_1280.jpg":"1280x1280","k_24514710_1024.jpg":"1024x1024","k_24514710_640.jpg":"640x640","k_24514710_480.jpg":"480x480","k_24514710_340.jpg":"340x340","k_24514710_220.jpg":"220x220","o_24514710_1280.jpg":"1280x853","o_24514710_1024.jpg":"1024x682","o_24514710_640.jpg":"640x426","o_24514710_480.jpg":"480x320","o_24514710_340.jpg":"340x226","o_24514710_220.jpg":"220x146","h_24514710_1280.jpg":"1280x854","h_24514710_1024.jpg":"1024x683","h_24514710_640.jpg":"640x427","h_24514710_480.jpg":"480x320","h_24514710_340.jpg":"340x227","h_24514710_220.jpg":"220x147","pp_24514710_1280.jpg":"1280x1628","pp_24514710_1024.jpg":"1024x1303","pp_24514710_640.jpg":"640x814","pp_24514710_480.jpg":"480x611","pp_24514710_340.jpg":"340x432","pp_24514710_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1208x2048","hd_24514711_1920.jpg":"1920x1080","k_24514711_1280.jpg":"1280x1280","k_24514711_1024.jpg":"1024x1024","k_24514711_640.jpg":"640x640","k_24514711_480.jpg":"480x480","k_24514711_340.jpg":"340x340","k_24514711_220.jpg":"220x220","o_24514711_1280.jpg":"1280x2170","o_24514711_1024.jpg":"1024x1736","o_24514711_640.jpg":"640x1085","o_24514711_480.jpg":"480x813","o_24514711_340.jpg":"340x576","o_24514711_220.jpg":"220x372","h_24514711_1280.jpg":"1280x854","h_24514711_1024.jpg":"1024x683","h_24514711_640.jpg":"640x427","h_24514711_480.jpg":"480x320","h_24514711_340.jpg":"340x227","h_24514711_220.jpg":"220x147","pp_24514711_1280.jpg":"1280x1628","pp_24514711_1024.jpg":"1024x1303","pp_24514711_640.jpg":"640x814","pp_24514711_480.jpg":"480x611","pp_24514711_340.jpg":"340x432","pp_24514711_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_24514712_1920.jpg":"1920x1080","k_24514712_1280.jpg":"1280x1280","k_24514712_1024.jpg":"1024x1024","k_24514712_640.jpg":"640x640","k_24514712_480.jpg":"480x480","k_24514712_340.jpg":"340x340","k_24514712_220.jpg":"220x220","o_24514712_1280.jpg":"1280x1920","o_24514712_1024.jpg":"1024x1536","o_24514712_640.jpg":"640x960","o_24514712_480.jpg":"480x720","o_24514712_340.jpg":"340x510","o_24514712_220.jpg":"220x330","h_24514712_1280.jpg":"1280x854","h_24514712_1024.jpg":"1024x683","h_24514712_640.jpg":"640x427","h_24514712_480.jpg":"480x320","h_24514712_340.jpg":"340x227","h_24514712_220.jpg":"220x147","pp_24514712_1280.jpg":"1280x1628","pp_24514712_1024.jpg":"1024x1303","pp_24514712_640.jpg":"640x814","pp_24514712_480.jpg":"480x611","pp_24514712_340.jpg":"340x432","pp_24514712_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1422","hd_24514713_1920.jpg":"1920x1080","k_24514713_1280.jpg":"1280x1280","k_24514713_1024.jpg":"1024x1024","k_24514713_640.jpg":"640x640","k_24514713_480.jpg":"480x480","k_24514713_340.jpg":"340x340","k_24514713_220.jpg":"220x220","o_24514713_1280.jpg":"1280x948","o_24514713_1024.jpg":"1024x758","o_24514713_640.jpg":"640x474","o_24514713_480.jpg":"480x355","o_24514713_340.jpg":"340x251","o_24514713_220.jpg":"220x162","h_24514713_1280.jpg":"1280x854","h_24514713_1024.jpg":"1024x683","h_24514713_640.jpg":"640x427","h_24514713_480.jpg":"480x320","h_24514713_340.jpg":"340x227","h_24514713_220.jpg":"220x147","pp_24514713_1280.jpg":"1280x1628","pp_24514713_1024.jpg":"1024x1303","pp_24514713_640.jpg":"640x814","pp_24514713_480.jpg":"480x611","pp_24514713_340.jpg":"340x432","pp_24514713_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1402","hd_24514714_1920.jpg":"1920x1080","k_24514714_1280.jpg":"1280x1280","k_24514714_1024.jpg":"1024x1024","k_24514714_640.jpg":"640x640","k_24514714_480.jpg":"480x480","k_24514714_340.jpg":"340x340","k_24514714_220.jpg":"220x220","o_24514714_1280.jpg":"1280x934","o_24514714_1024.jpg":"1024x747","o_24514714_640.jpg":"640x467","o_24514714_480.jpg":"480x350","o_24514714_340.jpg":"340x248","o_24514714_220.jpg":"220x160","h_24514714_1280.jpg":"1280x854","h_24514714_1024.jpg":"1024x683","h_24514714_640.jpg":"640x427","h_24514714_480.jpg":"480x320","h_24514714_340.jpg":"340x227","h_24514714_220.jpg":"220x147","pp_24514714_1280.jpg":"1280x1628","pp_24514714_1024.jpg":"1024x1303","pp_24514714_640.jpg":"640x814","pp_24514714_480.jpg":"480x611","pp_24514714_340.jpg":"340x432","pp_24514714_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1124x1613","hd_24514715_1920.jpg":"1920x1080","k_24514715_1280.jpg":"1280x1280","k_24514715_1024.jpg":"1024x1024","k_24514715_640.jpg":"640x640","k_24514715_480.jpg":"480x480","k_24514715_340.jpg":"340x340","k_24514715_220.jpg":"220x220","o_24514715_1280.jpg":"1280x1836","o_24514715_1024.jpg":"1024x1469","o_24514715_640.jpg":"640x918","o_24514715_480.jpg":"480x688","o_24514715_340.jpg":"340x487","o_24514715_220.jpg":"220x315","h_24514715_1280.jpg":"1280x854","h_24514715_1024.jpg":"1024x683","h_24514715_640.jpg":"640x427","h_24514715_480.jpg":"480x320","h_24514715_340.jpg":"340x227","h_24514715_220.jpg":"220x147","pp_24514715_1280.jpg":"1280x1628","pp_24514715_1024.jpg":"1024x1303","pp_24514715_640.jpg":"640x814","pp_24514715_480.jpg":"480x611","pp_24514715_340.jpg":"340x432","pp_24514715_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2684","hd_24514716_1920.jpg":"1920x1080","k_24514716_1280.jpg":"1280x1280","k_24514716_1024.jpg":"1024x1024","k_24514716_640.jpg":"640x640","k_24514716_480.jpg":"480x480","k_24514716_340.jpg":"340x340","k_24514716_220.jpg":"220x220","o_24514716_1280.jpg":"1280x1789","o_24514716_1024.jpg":"1024x1431","o_24514716_640.jpg":"640x894","o_24514716_480.jpg":"480x671","o_24514716_340.jpg":"340x475","o_24514716_220.jpg":"220x307","h_24514716_1280.jpg":"1280x854","h_24514716_1024.jpg":"1024x683","h_24514716_640.jpg":"640x427","h_24514716_480.jpg":"480x320","h_24514716_340.jpg":"340x227","h_24514716_220.jpg":"220x147","pp_24514716_1280.jpg":"1280x1628","pp_24514716_1024.jpg":"1024x1303","pp_24514716_640.jpg":"640x814","pp_24514716_480.jpg":"480x611","pp_24514716_340.jpg":"340x432","pp_24514716_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1215","hd_24515213_1920.jpg":"1920x1080","k_24515213_1280.jpg":"1280x1280","k_24515213_1024.jpg":"1024x1024","k_24515213_640.jpg":"640x640","k_24515213_480.jpg":"480x480","k_24515213_340.jpg":"340x340","k_24515213_220.jpg":"220x220","o_24515213_1280.jpg":"1280x810","o_24515213_1024.jpg":"1024x648","o_24515213_640.jpg":"640x405","o_24515213_480.jpg":"480x303","o_24515213_340.jpg":"340x215","o_24515213_220.jpg":"220x139","h_24515213_1280.jpg":"1280x854","h_24515213_1024.jpg":"1024x683","h_24515213_640.jpg":"640x427","h_24515213_480.jpg":"480x320","h_24515213_340.jpg":"340x227","h_24515213_220.jpg":"220x147","pp_24515213_1280.jpg":"1280x1628","pp_24515213_1024.jpg":"1024x1303","pp_24515213_640.jpg":"640x814","pp_24515213_480.jpg":"480x611","pp_24515213_340.jpg":"340x432","pp_24515213_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1493","hd_24515214_1920.jpg":"1920x1080","k_24515214_1280.jpg":"1280x1280","k_24515214_1024.jpg":"1024x1024","k_24515214_640.jpg":"640x640","k_24515214_480.jpg":"480x480","k_24515214_340.jpg":"340x340","k_24515214_220.jpg":"220x220","o_24515214_1280.jpg":"1280x995","o_24515214_1024.jpg":"1024x796","o_24515214_640.jpg":"640x497","o_24515214_480.jpg":"480x373","o_24515214_340.jpg":"340x264","o_24515214_220.jpg":"220x171","h_24515214_1280.jpg":"1280x854","h_24515214_1024.jpg":"1024x683","h_24515214_640.jpg":"640x427","h_24515214_480.jpg":"480x320","h_24515214_340.jpg":"340x227","h_24515214_220.jpg":"220x147","pp_24515214_1280.jpg":"1280x1628","pp_24515214_1024.jpg":"1024x1303","pp_24515214_640.jpg":"640x814","pp_24515214_480.jpg":"480x611","pp_24515214_340.jpg":"340x432","pp_24515214_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7928833 Threads: 1 Questions: 1651600954 Slow queries: 4909906 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111806330 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/mnoge-su-zeljele-paoline-muskarce-nitko-ne-bi-zelio-zavrsiti-kao-ona-velika-prica-o-skandaloznom-zivotu-ikone-80-ih-1273074 [printLink] => /scena/showbiz/mnoge-su-zeljele-paoline-muskarce-nitko-ne-bi-zelio-zavrsiti-kao-ona-velika-prica-o-skandaloznom-zivotu-ikone-80-ih-1273074?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 707867 [name] => Paula Yates [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-03-02 12:45:29 [main_article_id] => 0 [alias] => paula-yates [link] => /tag/paula-yates ) [1] => stdClass Object ( [id] => 709387 [name] => Michael Hutchence [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-03-15 21:04:22 [main_article_id] => 0 [alias] => michael-hutchence [link] => /tag/michael-hutchence ) [2] => stdClass Object ( [id] => 256350 [name] => bob geldof [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => bob-geldof [link] => /tag/bob-geldof ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Mnoge su željele Paoline muškarce, nitko ne bi želio završiti kao ona: velika priča o skandaloznom životu ikone 80-ih [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3166 [name] => Marijana Klarić [username] => marijana-klari [email] => marijana-klari@sd.hr [password] => $2y$10$cEy3SarMmT9ZCMFni1Z8vOpK6K2PYYlXYI30QrQLxCeLS/f6IXVqG [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marijana-klaric-3166 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1684 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/f7740f5e7f685a1d01afdb326c18229e?s=100&default=https%3A%2F%2Ff02.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24515215.jpg [galleryCount] => 11 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => AFP [mainImageDesc] =>

Paula Yates s kćeri Tiger Lily na Michaelovom sprovodu (lijevo) i na jednoj od posljednjih fotografija (desno). Pronađena je mrtva tri mjeseca nakon što je snimljena

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24515215.jpg [title] => AFP

Paula Yates s kćeri Tiger Lily na Michaelovom sprovodu (lijevo) i na jednoj od posljednjih fotografija (desno). Pronađena je mrtva tri mjeseca nakon što je snimljena

) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24514709.jpg [title] => Anthony Harvey/Afp

Bob Geldof sa suprugom, francuskom glumicom Jeanne Marine, uz koju je našao smiraj

) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24514710.jpg [title] => Leon Neal/Afp

Bivši basist ”Rolling Stonesa” Bill Wyman sa suprugom Suzannom u društvu Boba Geldofa i supruge Jeanne Marine

) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24514711.jpg [title] => Hugo Philpott/Afp

Paula Yates snimljena u Londonu na premijeri Madonninog filma ”The Next Best Thing”, 6. lipnja 2000. Tri mjeseca kasnije pronađena je mrtva

) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24514712.jpg [title] => Ben Stansall/Afp

Bob Geldof sa suprugom Jeanne Marine

) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24514713.jpg [title] => Pascal Guyot/Afp

Jeanne Marine i Bob Geldof 2006.

) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24514714.jpg [title] => Torsten Blackwood/Afp

Ovo je bila prevera za paparazze: menadžer benda INXS, John Martyn, skriva tijelo policajke, kako bi Paula Yates mogla neometano napustiti mrtvačnicu u Sydneyju, nakon što je stigla vidjeti Michaelovo tijelo

) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24514715.jpg [title] => Torsten Blackwood/Afp

Paula Yates i kći Heavenly Hiraani Tiger Lily na sprovodu Michaela Hutchencea 1997. u Sydneyju

) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24514716.jpg [title] => Hermann Wostmann/Dpa Picture-alliance Via Afp

Fotografija iz 1994: Bob Geldof

) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24515213.jpg [title] => Torsten Blackwood/Afp

Sprovod australske rock zvijezde i Paoline neprežaljene ljubavi Michaela Hutchencea 

) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/03/15/24515214.jpg [title] => Torsten Blackwood/Afp

Rhett Hutchence, brat Michaela Hutchencea, snimljen sa suprugom Mandy i kćerima na sprovodu

) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Paola Yates, britanska tv voditeljica i protagonistica burne glazbene scene 80-ih i 90-ih ostat će zauvijek definirana svojim slavnim ljubavnim vezama, a nikad time kakva je zaista bila.

Ovih dana o njoj je, prvi put u životu, progovorila i nekadašnja zvijezda svjetske glazbene scene Terence Trent D’Arbi, i to u kontekstu toga što mu je Bob Geldof, bivši suprug i prva od dvije velike ljubavi Paole Yates, navodno prigovorio da je imao aferu s Paolom.

O tajnoj vezi Paole Yates i Terencea se nekad pričalo, ali detalji nikada nisu procili u javnost, piše nova.rs.

---

---

Njezin brak sa sir Bobom Geldofom okončan je neugodnim razvodom 1996. godine, kad je već Paolu u javnosti pratio jako loš image.

Terence je sad ispričao kako ga je Bob Geldof presreo u hotelu u New Yorku i direktno upitao: "Jesi li *ebao moju ženu?“.

"Naravno da sam učinio ono što bi učinio svaki 25-godišnjak i *ebeno sam slagao“ - rekao je D’Arbi.

Uprkos toj prevari i ćakulama o njoj, Bob i Paola su ostali u braku sve dok ona nije počela vezu s frontmenom australskog banda INXS, Michaelom Hutchenceom 1995 godine. Michael je bio njezina fatalna ljubav, napustila je Boba Geldofa i obitelj radi njega.

O tome koliko je taj odnos utjecao na nju, ispričala je:

"Vjerojatno sam se potpuno promijenila zbog Michaela, s njim i zbog njega potpuno je nestala moja potreba za flertom, koja je bila kamen temeljac moje osobnosti, svakako stvar po kojoj sam bila najpoznatija. Nitko i ništa drugo mi nisu trebali. Bila sam s Michaelom" - ispričala je Yates.

---

---

Kada je Michael Hutchence pronađen mrtav u hotelu, obješen, Paola je doživjela slom. Kad ga je došla vidjeti u mrtvačnicu, od njegovog je menadžera tražila da donese deku kako bi "ušuškala u toplo tijelo čovjeka kojeg je voljela".

U svojim vezama i brakovima dobila je četiri kćeri, bila je važan dio pop kulture 80-ih u Velikoj Britaniji, ali se i danas o njoj priča kao o ženi koja je "uništila oba muškarca koja je voljela", Boba Geldofa i Hutchencea.

Heroin probala s 13 godina

Paola je rođena u Walesu 1959. godine i imala je nestabilno djetinjstvo. Razlika u godinama između njene majke i muškarca za kojeg je vjerovala da joj je otac bila je 19 godina. Imali su nekonvencionalan brak, a Paolu su često ostavljali samu. Kako je ispričala, bila je usamljena kao dijete, jer je znala da njena majka danima neće dolaziti kući, piše nova.rs.

Već kao curica počela je živjeti razuzdano, s 12 godina je izgubila nevinost, heroin je prvi put probala s 13. Napustila je školu u 16. godini i preselila u London, gdje je postala živi dio tamošnje snažne punk scene. Upoznala je i fatalno se zaljubila u irskog glazbenika Boba Geldofa, a poslije 10-godišnje veze su se vjenčali.

---

---

Karijeru je započela pišući za glazbene časopise o raznim bendovima i njihovim svirkama, okušala se i u modelingu, pozirala je i za Penthouse 1979 godine.  U to vrijeme mediji su je prozvali "punk princezom“.

Probala je i pjevati, izdala je knjigu s fotografijama rockera, no voditeljska tv karijera joj je donijela slavu. O njoj, njezinim stylinzima i nastupima su pisali kao o kombinaciji "Marylin Monroe i Mary Poppins".

Družila se s članovima benda Duran Duran, Davidom Bowiejem, Simonom i Yasmin Le Bon, Georgeom Michaelom, kultnim figurama britanske scene 80-ih. Svi su oni bili na njihovom vjenčanju, čemu svjedoči kultna fotografija.

---

---

Kad je rodila prve dvije kćeri pisala je i knjige o roditeljstvu, tvrdila da je promijenila način života i da je najsretnija kad je s njima.

Bob Geldof joj nije bio vjeran, a iako se pričalo da i ona njega vara, nikad to nije priznala. Sve do fatalnog Hutchencea.

U intervjuu iz 1994., kojega su mnogi opisali kao početak njihove ljubavi, Paola je ležala s Michaelom na krevetu isprepletenih nogu, hihotala se i uživala. Tabloidi su to tumačili kao njezinu veliku osvetu Bobu, kojemu se tada pripisivala afera s mlađom ženom.

---

---

Godine 1995. Paola i Bob su podnijeli zahtjev za razvodom, Geldof je nije smatrao podobnom za majčinstvo, sudski se borio za skrbništvo nad kćerima.

Paola i Michael su postali roditelji svoje kćeri nekoliko mjeseci nakon što je razvod okončan. Mediji nisu imali milosti prema Paoli. Javnost ju je prezirala. Zvali su je kurvom i narkomankom, pisali o tome da je užasna majka i kako je jadni Bob ostao sam i slomljenog srca s kćerima.

Planirala je s Michaelom zajednički život daleko od Britanije i tabloida, u Australiji, ali skandali su bivali sve veći.

Nitko joj nije htio ponuditi posao, mediji su stalno pisali koliko se ona i Hutchence drogiraju, vrhunac je bio kad su bili uhićeni dok su se, zbog droge, skrivali ispod kreveta.

Oduzeta im je kći, a Bob Geldof je dobio puno starateljstvo nad njegovim i Paolinim kćerima. Njegova bivša supruga i njen ljubavnik bili su u rasulu. Ipak, kasnije su uspjeli izboriti povratak kćeri u obitelj.

U studenom 1997. Michael Hutchence je s bendom bio na turneji po Australiji i Paola je trebala pridružiti mu se s kćerkom. Bob Geldof je, međutim, bio u parnici protv Paole i povukao je natrag na sud. Michaela je pogađalo što mu Geldofovi postupci uzimaju partnericu i dijete, pa ga je te noći, 22. studenog, nazvao na telefon, pokušavajući ga nagovoriti da pusti Paolu i kćer da mu dođu, ali sve je završilo velikom svađom.

---

image

Fotografija iz 1994: Bob Geldof

Hermann Wostmann/Dpa Picture-alliance Via Afp
---

Nitko ne zna što je sve izgovoreno te noći, ali Michael Hutchence je pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi. Paola je bila neutješna, krivila je Boba za njegovu smrt.

---

image

Sprovod australske rock zvijezde i Paoline neprežaljene ljubavi Michaela Hutchencea 

Torsten Blackwood/Afp
------
image

Rhett Hutchence, brat Michaela Hutchencea, snimljen sa suprugom Mandy i kćerima na sprovodu

Torsten Blackwood/Afp
---

Nakon Michaelovog sprovoda poricala je da je on sebi oduzeo život, odbijala je povjerovati da je svjesno napustio nju i kći. Provela je posljednje tri godine života pokušavajući dokazati da je njegova smrt bila nesretan slučaj.

Nakon što je pokušala samoubojstvo,  poslana je na rehabilitaciju. Otac Michaela Hutchencea se borio za starateljstvo nad malom Tiger Lily, kćeri Hutchencea i Paole Yates.

---

image

Paula Yates i kći Heavenly Hiraani Tiger Lily na sprovodu Michaela Hutchencea 1997. u Sydneyju

Torsten Blackwood/Afp
---

Paolu je 17. rujna 2000. mrtvu u stanu pronašla njena prijateljica, koja ju je zvala na telefon, a javila se tada četvorogodišnja Tiger Lily i rekla da mama još uvijek spava. U izvještaju mrtvozornika navodilo se da količina heroina pronađena u Paolinom tijelu nije bila dovoljna da ubije osobu ovisnu o njemu. Imala je 41 godinu.

Ubrzo nakon njene smrti, mala Tiger lily je počela živjeti s obitelji boba Geldofa, želio je da odrasta sa sestrama. Bob Geldof ju je službeno usvojio 2007. godine.

---

---

Bob Geldof je našao sreću i spokoj uz Francuskinju Jeanne Marine, koja je živjela s njim i kćerima, no stigao je novi veliki udarac za njega i kćeri.

---

image

Jeanne Marine i Bob Geldof 2006.

Pascal Guyot/Afp
---

Paolina i Bobova drugorođena kći Peaches pronađena je 2014. godine mrtva, a kao razlog smrti je navedena prekomjerna doza opijata. Imala je 25 godina.

---

image

Bob Geldof sa suprugom, francuskom glumicom Jeanne Marine, uz koju je našao smiraj

Anthony Harvey/Afp
------
image

Bivši basist "Rolling Stonesa" Bill Wyman sa suprugom Suzannom u društvu Boba Geldofa i supruge Jeanne Marine

Leon Neal/Afp
---

 

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
AFP Anthony Harvey/Afp Leon Neal/Afp Hugo Philpott/Afp Ben Stansall/Afp Pascal Guyot/Afp Torsten Blackwood/Afp Torsten Blackwood/Afp Hermann Wostmann/Dpa Picture-alliance Via Afp Torsten Blackwood/Afp Torsten Blackwood/Afp
AFP

Paula Yates s kćeri Tiger Lily na Michaelovom sprovodu (lijevo) i na jednoj od posljednjih fotografija (desno). Pronađena je mrtva tri mjeseca nakon što je snimljena

Anthony Harvey/Afp

Bob Geldof sa suprugom, francuskom glumicom Jeanne Marine, uz koju je našao smiraj

Leon Neal/Afp

Bivši basist ”Rolling Stonesa” Bill Wyman sa suprugom Suzannom u društvu Boba Geldofa i supruge Jeanne Marine

Hugo Philpott/Afp

Paula Yates snimljena u Londonu na premijeri Madonninog filma ”The Next Best Thing”, 6. lipnja 2000. Tri mjeseca kasnije pronađena je mrtva

Ben Stansall/Afp

Bob Geldof sa suprugom Jeanne Marine

Pascal Guyot/Afp

Jeanne Marine i Bob Geldof 2006.

Torsten Blackwood/Afp

Ovo je bila prevera za paparazze: menadžer benda INXS, John Martyn, skriva tijelo policajke, kako bi Paula Yates mogla neometano napustiti mrtvačnicu u Sydneyju, nakon što je stigla vidjeti Michaelovo tijelo

Torsten Blackwood/Afp

Paula Yates i kći Heavenly Hiraani Tiger Lily na sprovodu Michaela Hutchencea 1997. u Sydneyju

Hermann Wostmann/Dpa Picture-alliance Via Afp

Fotografija iz 1994: Bob Geldof

Torsten Blackwood/Afp

Sprovod australske rock zvijezde i Paoline neprežaljene ljubavi Michaela Hutchencea 

Torsten Blackwood/Afp

Rhett Hutchence, brat Michaela Hutchencea, snimljen sa suprugom Mandy i kćerima na sprovodu

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/mnoge-su-zeljele-paoline-muskarce-nitko-ne-bi-zelio-zavrsiti-kao-ona-velika-prica-o-skandaloznom-zivotu-ikone-80-ih-1273074 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=e8701f177a33df085288e1aa64a4d6a6501c62c9 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Mnoge+su+%C5%BEeljele+Paoline+mu%C5%A1karce%2C+nitko+ne+bi+%C5%BEelio+zavr%C5%A1iti+kao+ona%3A+velika+pri%C4%8Da+o+skandaloznom+%C5%BEivotu+ikone+80-ih&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fmnoge-su-zeljele-paoline-muskarce-nitko-ne-bi-zelio-zavrsiti-kao-ona-velika-prica-o-skandaloznom-zivotu-ikone-80-ih-1273074 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fmnoge-su-zeljele-paoline-muskarce-nitko-ne-bi-zelio-zavrsiti-kao-ona-velika-prica-o-skandaloznom-zivotu-ikone-80-ih-1273074 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"VOLJENA I PREZIRANA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"6937"},{"id":"67","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizVOLJENA I PREZIRANA

Mnoge su željele Paoline muškarce, nitko ne bi želio završiti kao ona: velika priča o skandaloznom životu ikone 80-ih

Piše Scena SD
15. ožujka 2023. - 19:39
Paula Yates s kćeri Tiger Lily na Michaelovom sprovodu (lijevo) i na jednoj od posljednjih fotografija (desno). Pronađena je mrtva tri mjeseca nakon što je snimljenaAFP

Paola Yates, britanska tv voditeljica i protagonistica burne glazbene scene 80-ih i 90-ih ostat će zauvijek definirana svojim slavnim ljubavnim vezama, a nikad time kakva je zaista bila.

Ovih dana o njoj je, prvi put u životu, progovorila i nekadašnja zvijezda svjetske glazbene scene Terence Trent D’Arbi, i to u kontekstu toga što mu je Bob Geldof, bivši suprug i prva od dvije velike ljubavi Paole Yates, navodno prigovorio da je imao aferu s Paolom.

O tajnoj vezi Paole Yates i Terencea se nekad pričalo, ali detalji nikada nisu procili u javnost, piše nova.rs.

Njezin brak sa sir Bobom Geldofom okončan je neugodnim razvodom 1996. godine, kad je već Paolu u javnosti pratio jako loš image.

Terence je sad ispričao kako ga je Bob Geldof presreo u hotelu u New Yorku i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 04:17