StoryEditorOCM
ShowbizTUŽNA VIJEST

Misica poginula u nesreći: Zaspala za volanom i zabila se u auto... U bizarnom videu ‘predvidjela‘ svoju smrt

Piše Scena SD
3. kolovoza 2023. - 07:18

Miss Venezuele Ariana Viera (26) poginula je u prometnoj nesreći u Orlandu na Floridi u srpnju ove godine. Ova je ljepotica trebala predstavljati svoju zemlju na natjecanju Miss Latinske Amerike 2023. u Dominikanskoj Republici u listopadu, no nažalost je stradala, otkrila je njezina majka za tamošnje medije.

Majka je izjavila da joj je kći od umora zaspala tijekom vožnje te se zabila u vozilo ispred sebe. Kako kaže, hitna pomoć je brzo stigla i dva puta su oživljavali Arianu, ali je ona nažalost preminula na putu do bolnice.

"Oživjeli su je i tada je dobila srčani udar. Ponovno su je oživjeli, ali je preminula kada su je vodili na traumatologiju", rekla je shrvana majka, prenosi The Sun.

Ono što je mnoge najviše šokiralo je njezin video od prije samo nekoliko mjeseci kojim kao da je predvidjela svoju smrt.

"Snimam sebe za budući sprovod jer sam uvijek ja na videosnimkama, nitko drugi to ne radi", napisala je u opisu čudnog videa koji je objavila na društvenim mrežama.

Lokalni mediji također navode da je otac žrtve, koji živi u Peruu, pokušao organizirati da dobije vizu na vrijeme za sprovod svoje kćeri, no navodno mu je dokument izdan tek dan kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:27