StoryEditorOCM
ShowbizPRIRODNA LJEPOTA

Mirta Šurjak zbog čijeg proreza na haljini ‘gore‘ mreže: ‘Prirodna sam. Brine me kad se žene izdeformiraju od botoksa‘

Piše I. P.
28. veljače 2024. - 13:52

Mirta Šurjak u nedjelju navečer uključila se u finale Dore kako bi prenijela bodove stručnog žirija iz Splita. 

Sportska novinarka tu je prigodu zalizala kosu i odjenula sivu haljinu sa srebrnkastim sjajem, no na malim ekranima se vidio samo njezin godnji dio.

Mirta je naknado odlučila na Instagramu otkriti kako je izgledala u cijelosti. Podijelila je dvije fotografije, a druga otkriva kako je riječ o dugoj haljini s vrtoglavo visokim prorezom.

Top formu održava tako da tri puta tjedno vježba jogu i brzo hoda.

- Ne pijem niti alkohol niti crnu kavu, ne pušim, meso ne jedem već 15 godina, držim se vegetarijanske prehrane - rekla je prije nekoliko godina za 24sata. Porok joj je, rekla je, jedino što puno priča, temperamentna je i nagla te uvijek kaže ono što misli. Tad je otkrila i svoj stav o estetskim zahvatima. 

- Ako netko osjeća nesigurnost, zašto ne? Mene više brinu količine botoksa koje žene stavljaju u lice i onda se potpuno deformiraju. To čak ni nisu plastične operacije. I odgovorit ću onima koji na društvenim mrežama pišu da sam puna botoksa. Nemam botoks u svome licu, za to je isključivo zahvalna majka priroda i moja kozmetičarka. Cijeli tim ljudi koji se brinu o meni, ali na jedan definitivno prirodan način - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:11