StoryEditorOCM
Showbizestradne muke

Milica Todorović odbija silikone u grudima, prijatelji je nagovarali: ‘Želudac mi se prevrće od pomisli na to‘

Piše SCENA SD
18. listopada 2023. - 19:13

Za razliku od većine svojih kolegica na estradi, Milica Todorović ne želi silikone u grudima. Iako nema ništa protiv estetskih operacija, ovu se ne planira obaviti na sebi, piše nova.rs.

Kako ističe, ne smetaju joj male grudi koje s ponosom nosi.

- Ne žalim se što imam male grudi, volim ih takve kakve jesu! Ne trebam stavljati silikone. Od same pomisli da moram rezati grudi na mjestu gdje su žlijezde i gdje trebam dojiti, okreće mi se želudac. Nemam snage za to - kaže Milica i dodaje da nema ništa protiv da žene idu kod plastičnih kirurga:

- Nisam protiv silikona u grudima. Ako žena stvarno treba povećati grudi, a nije zadovoljna svojim izgledom, onda bi to trebala učiniti.

– Kažu mi: ‘Ajde, Milice, mi ćemo ti platiti jedan silikon, a ti drugi.‘ Jednom mi je klavijaturist koji godinama radi sa mnom rekao: ‘Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto.‘ Smijem se tome – rekla je jednom prilikom i dodala da je uvijek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

- Nikad nisam pala u depresiju zbog svoje težine. Kad se prejedem samo smanjim obroke i to je to! Trudim se balansirati, ali sam malo više na Stojinoj strani što se tiče ishrane, razumijem je. Kad sam nervozna i neko mi da salatu da jedem, mogla bih ga zadaviti - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:36