StoryEditorOCM
ShowbizSVIJET U ŠOKU

Manekenka umrla nakon liposukcije koljena, oglasio se i Neymar: Neka Bog primi moju prijateljicu Luanu raširenih ruku

Piše Ivana Prgomet
8. studenog 2023. - 21:35

Brazilska manekenka i influencerica, 29-godišnja Luana Andrade preminula je danas, dan nakon što se podvrgnula liposukciji koljena, u bolnici u Sao Paolu. Zahvat joj je radio privatni doktor i anesteziolog, koje je angažirala njena obitelj, navodi se u priopćenju bolnice, piše Mondo.ba.

Luana je doživjela zastoj srca dva i pol sata nakon operacije. "Operacija je prekinuta, a pacijent je podvrgnut testovima koji su otkrili masivnu trombozu", navodi se u priopćenju bolnice.

Proglašena je mrtvom oko 5.30 u utorak. Uzrok smrti je plućna embolija.

- Rastrgan sam i živim svoju najveću noćnu moru. Dio mene me je napustio", napisao je na Instagramu njen dečko Joao Hadad. 

Povodom ove tragedije oglasio se i nogometaš Neymar, dan nakon što su lopovi provalili u kuću njegove djevojke i njihove jednomjesečne bebe i držali njene roditelje kao taoce.

- Tužan dan sa dvije jako loše vijesti. Prvo je to napad koji je preživjela obitelj moje djevojke, ali hvala Bogu svi su dobro! Drugo, smrt moje prijateljice. Moje sućut cijeloj obitelji, neka Bog primi Luanu raširenih ruku", napisao je nogometaš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:29