StoryEditorOCM
Showbizjoš uvijek ga nosi

Lepa Brena otkrila kako se nosila sa statusom seks simbola: ‘S tom se agendom osobno nisam slagala, jer sam još tad...‘

Piše Srđan Sandić/Gloria
7. prosinca 2023. - 10:24

Lepa Brena - je u pravom smislu te riječi "fenomen", a ta riječ, znamo, često se zlorabi. U hrvatskom medijskom polju ona se nerijetko zaista ignorantno koristi kao nešto "neprotumačivo", a često kada se želi očuditi nešto previše očito i jednostavno za razumijeti, kao što je glazba koju ljudi vole.

Ovih dana, osim što je već rasprodala prvi koncert u Areni i najavila novi datum, Brena je predstavljala svoj brend "Lady B" koji u svom asortimanu nudi ženske čarape, a uskoro i muške, kod nas u suradnji s tvornicom Jadran, piše Gloria.

Brena se dotakla i statusa seks simbola kojeg na svojim plećima "nosi" cijeli život, te je otkrila je li uopće željela nositi titutlu najseksepilnije žene na ovim prostorima.

-  Davne 1982., kada sam ja krenula, kada sam se prezentirala i htjela izaći na scenu, ekipa s kojom sam tada surađivala inzistirala je na tome da me se predstavi kao seksi simbol. S tom se agendom osobno nisam slagala, jer sam još tada bila svjesna da gotovo svaka djevojka koja ima 20 godina je de facto seksi simbol. - otkrila je Lepa Brena za Gloriu

Osvrnula se i na to da je takvu titulu s 60 godina ženi poprilično teško zadržati. 

-Odnos prema seksepilu kratkog je vijeka, već nakon godinu dana se pitamo što određena ljepotica ili ljepotan imaju u svom mozgu, razmišlja li, je li obrazovana i niz drugih pitanja...Ukratko, teško je biti zgodan, pametan i imati karijeru u kontinuitetu s kojom ne ovisite o nikome. Na primjer, moja karijera sada već traje duže od bivše Jugoslavije, da ne kažem od bilo kojeg predsjednika iz naše regije. - zaključuje. 

- Cijeli sam se život morala fotografirati, biti fit, spremna, odmorna. Sve su to bili zahtjevi normalnosti za Lepu Brenu. Rijetko tko se pitao ili mogao razumjeti što je sa mnom u duši, volim li nekoga, želim li nekoga, mogu li se zaljubiti? Tko će me trpjeti kada sam jednom mjesečno u PMS-u kada bih pojela zid, a ne tek čokoladu. Tko je to, tko je tada mogao zadovoljiti moje potrebe, kada sam sve mogla sama... - otkrila je Brena, rekavši da joj je i u tako teškim uvjetima, ostati normalnom bio jedini izbor, drugog nije bilo. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:56