StoryEditorOCM
Showbizu središtu skandala

Lepa Brena odgovorila na optužbe HRT-a da ih je iskoristila: ‘Nisam imala lošu namjeru, mogli su me prekinuti‘

Piše MOZAIK SD
11. prosinca 2023. - 21:48

Balkanska diva Lepa Brena oglasila se nakon objave HRT-a, nakon prošlotjednog gostovanja u jednoj emisiji, za koju su izjavili da ih je ‘iskoristila‘.

Naime, Brena se našla u središtu skandala nakon što je prošlog ponedjeljka gostovala u emisiji na HRT-u, gdje je tijekom gostovanja spomenula i svoj privatni biznis.

Kako je sada izjavila u svom obraćanju, nije imala lošu namjeru i mogli su to prekinuti, ako je to bio problem, a da se ona ne naljuti.

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi nitko nije rekao da je zabranjeno govoriti o mojim proizvodima. Nisam imala namjeru namjerno kršiti prava na oglas. Nitko mi to nije izričito zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvrijedio. Imali smo sto drugih tema za razgovor – kaže Brena za ‘Informer‘.

Podsjetimo, Lepa Brena je početkom prosinca nekoliko dana boravila u Hrvatskoj, a dane provedene u Zagrebu iskoristila je i za intervju za HRT. Gostovanje u emisiji "Kod nas doma" izazvalo je lavinu negativnih komentara, a u jednom od njih poznatu pjevačicu nazvali su smećem.

- Je li bila gost ili je to bila plaćena reklama kao i sve reklame? Toleriram reklame. Glazbeno smeće u gostima je dno televizijske civilizacije, EPP ni za što, Šulentićkino pitanje je o estradi, a ova je tri minute pričala o čudotvornim čarapama - samo su neke od reakcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 09:19