StoryEditorOCM
ShowbizVELIKI USPJEH

Lepa Brena najavila četvrtu zagrebačku Arenu: ‘Bit će to koncerti za pamćenje, to mogu svojoj publici obećati…‘

Piše SCENA SD
1. veljače 2024. - 21:33

Novu vijest podijela je Lepa Brena sa svojim obožavateljima.

- Ovu predivnu zimsku večer uživam pored upaljenog kamina i jedne čaše vina, baš sam sretna što se čujemo. Nadam se da je ova zimska noć ugodna i vašim slušateljima. Zaista veliko hvala publici iz Hrvatske, Zagreba i svima onima koji su do sada kupili karte za 6. i 7. prosinca. S radošću mogu reći da je i 9. prosinca rasprodan i svečano objavljujem da ćemo radi velikog interesa naše publike otvoriti zagrebačku Arenu i 10. prosinca, rekla je Lepa Brena  za Extra FM.

- Ja zaista imam jednu veliku, istinsku želju da se zahvalim svojoj publici na svoj podršci, da iz 2024. godine izađemo sretni, veseli, s pozitivnom energijom s jako dobrom kondicijom koja će nam trebati za koncerte. Sigurno će ti koncerti biti veoma inovativni, posebni i drugačiji. Želim obradovati publiku s novitetima u vizualnom i glazbenom smislu. Za mene je važno da moja publika dođe sretna, raspoložena, da tu jednu dobru i pozitivnu energiju kada se završe koncerti pamte i nose u sebi jedan duži period. Bit će to koncerti za pamćenje, to mogu svojoj publici obećati…, dodala je pjevačica.

- Moja ekipa i ja već krećemo praviti poseban plan i program za zagrebačku Arenu. Znam da će to biti jedan fantastičan pozdrav s 2024. godinom i ulazak u novu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:11