stdClass Object ( [id] => 1244184 [title] => Spartanko Smotanko pošteno nasmijao publiku,17-godišnja Emma Uvalić otpjevala Severinin hit, Ivo i Mia oduševili žiri. Tko od svih ovih Splićana ulazi u finale? [alias] => led-probile-slovenke-pao-je-prvi-x-u-drugoj-polufinalnoj-veceri-supertalenta-ne-mozete-nam-ponuditi-nesto-sto-je-klasu-ispod-od-onog-sto-smo-culi [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Prve u drugoj pulufinalnoj večeri Supertalenta nastupile su Slovenke iz grupe Chicas s popularnom pjesmom Cotton Eye Joe. Nastup se međutim nije svidio jednom dijelu žirija.

---

image
NOVA TV
---

-Ljudi mi smo u finalu, pa ne možete nam ponuditi nešto što je klasu ispod od onog što smo čuli, kazala je Martina koja je stisla X čim su djevojke počele pjevati.

---

image
NOVA TV
---

Međutim, Maja je kazala da je vidjela na pozornici točno ono što je očekivala.

---

image
NOVA TV
---

Plesna grupa "My way" svojom je dinamičnom koreografijom na scenografiji nalik na školsku učionicu uzdrmala žiri i publiku. 

- Jako mi se sviđa poruka koju ste poslali, nije bilo vršnjačkog nasilja i jako mi se sviđa kako uživate dok plešete, rekao je Davor Bilman s kojim se složio i Fabijan Pavao Medvešak:

---

---

- Sigurno nemaš problema da budeš kul i prihvaćen, jer ovo je top, rekao je jednom od članova plesne grupe.

- Bez obzira na to što ste u našim očima klinci, imate jako ozbiljne izraze lica i svaki put se iznenadim koliko ozbiljno ovo shvaćate. To je jako kul, u energiji ste neki bili žešći, neki slabiji, međutim izgledali ste kao jedno i plesali savršeno, rekla je Maja Šuput i mladim plesačima poručila da ne bi trebali brinuti o tome hoće li proći dalje.

- Ja sam ljuta na vas, vaša trenerica nije fer. Otvorili ste točku i odmah ste mi ‘stisnuli‘ nož u srce. Točno znate kako manipulirati mojim emocijama, rekla je oduševljena Martina plesnoj grupi koju je s pozornice otpratio gromoglasni pljesak publike.

Klaun Spartanko Smotanko, odnosno Splićanin Nikola Barbarić, još jednom je uspio pošteno nasmijati publiku i žiri. Na pozornicu je izašao na malenom biciklu, Davoru je ‘stvorio‘ bujnu, crnu kosu, a zatim izvodio još mnoge urnebesne trikove. Na kraju se Spartanko ‘pretvorio‘ u ogroman balon iz kojeg je izišao kao ni više ni manje, nego - Superman.

---

image
NOVA TV
------
image
NOVA TV
---

- Kako se ovo sve dogodilo? Ja sam u šoku. Svašta se dogodilo na ovoj pozornici i baš mi je drago da sam sudjelovao u ovome, barem sa svojom srećom, rekao je nasmijani Fabijan.

- I Davora ste usrećili večeras. Martina ne pokazuje veliku razinu sreće, ali čak se i ona nasmijala. Meni je ovo bilo fascinantno, rekla je Spartanku oduševljena Maja i poručila da će ga sigurno pozvati na sljedeću proslavu rođendana malenoga Blooma.

Martina je na nastup Spartanka pritisnula crveni x, ali je priznala da je talentirano zabavan, a Davor je dodao kako mu je nastup bio jako fora.

Multi-voicer Mario Zovko iz Mostara bio je sljedeći na redu, a u svom nastupu ovoga je puta imitirao brojne glazbene zvijezde poput Louisa Armstronga, Elvisa Presleya, Dr. DRE-a i Shakire.

---

image
/Nova Tv
---

- Sjajno, sjajno. Meni se svidjelo, ne prezentacijski - malo ti fali čvrstine u tijelu. Ali, meni je to vokalno bilo više nego zanimljivo gledati, objasnila je oduševljena Martina.

- Ovo je bio scenografski vremeplov koji je super za slušati. Ne slažem se s Martinom, meni je tvoj nastup sa stajališne pozicije još upečatljiviji, osvrnuo se na nastup i Davor.

- Suludo si talentiran, toliko sam se fokusirala na svaki tvoj vokal. Ne znam zašto nisi probao nešto s narodnom glazbom, mislim da bi bio pobjednik u našoj emisiji, jer nema šansi da bi netko bio bolji od tebe, savjetovala ga je Maja.

---

image
/Nova Tv
---

Članovi plesne grupe Megablast kostimirani poput lopova svojim su fantastičnim nastupom za kojeg su se predano pripremali nekoliko mjeseci, napravili pravi show.

- Meni ste bili super! Sviđa mi se kako ste nadogradili svoj nastup. Sve ste učinili zanimljivim i meni ste baš uljepšali večer, pohvalio je talentiranu grupu Davor.

---

---

- Bili ste dinamični, ujednačeni i imali ste atraktivnu koreografiju. Sve mi se činilo i tehnički ispravno, a iznenadila me djevojka koju sam primjetila u bandi. Sve što ste vježbali će vam se večeras isplatiti, rekla je Maja, dok je Martina priznala da navija za njihov prolazak u finale.

---

image
NOVA TV
---

Emma Uvalić, 17-godišnja Splićanka zvonkog glasa, ovoga je puta žiriju i publici na bogato uređenoj pozornici otpjevala Severininu poznatu pjesmu "Grad bez ljudi". 

---

image
/Nova Tv
---

Maja je na Emmin nastup imala samo riječi hvale:

- Izgledaš božanstveno. Večeras to nismo nikome rekli. Obje smo se večeras okrunile, i to same, nitko nam ne treba za to. Ti si baš ‘estrada‘. Pjevaš toliko dobro, da možeš to raditi na bilo kojoj pozornici. Sve je točno kako treba. Lijepo, odmjereno, imaš gard i fokus. Svaka čast, rekla je.

---

image
/Nova Tv
---

Martina je Emmi priznala da je pjesmu izvela dobro, ali da joj se trema osjetila u glasu, što je Maja opravdala činjenicom da se bori za ulazak u finale.

- Ovo je bila ‘plus trema‘. Brišem Martinin komentar i potpisujem Majin. Bila si odlična, rekao je Davor 17-godišnjakinji.

---

image
/Nova Tv
---

Na pozornicu je izišao posljednji natjecatelj večeras iz Splita, Ivo Štrkljević, koji je sa svojom partnericom Mijom Kuleš izveo fantastičan ples na štangi. Mia je nastupila u jednostavnom, bijelom kompletiću, a Ivo je nosio crnu suknju.

---

image
/Nova Tv
---

Nastup dvojca prvi je prokomentirao Davor:

- Moje je srce veliko kao kamp kućica. Rekao bih ‘kao kuća‘, ali nije inače toliko veliko. Pokazali ste usklađenost, bili ste i svoji i zajednički. Spojili ste Zagreb i Split, muško i žensko, potičete na neku toleranciju na različitost, zaključio je zadovoljno.

- Bili ste ‘ludilo‘. Sviđaju mi se ovi kostimi, pridodali su na nekoj romantičnosti. Pozvala bih svoje glasače na glas, jer ga zaslužujete, rekla im je Maja.

Fabijan je zaključio da su Mia i Ivo ‘definicija Supertalenta‘, a Martina je izjavila da su je svojim nastupom hipnotizirali i paralizirali.

---

image
/Nova Tv
---

Nogomet freestyler, Srbin Nemanja Pejčić za svoj je polufinalni nastup pripremio koreografiju s elementima iz kultne južnokorejske serije ‘Squid game‘. Nakon svog nastupa i prije komentara žirija, Nemanja je čestitao Hrvatskoj povodom pobjede na utakmici svjetskog prvenstva protiv Kanade.

---

image
/Nova Tv
---

- Vještina ti je bila savršena, imaš scensku inteligenciju. Svaka čast, pohvalio je mladića Davor kratko i jasno.

---

image
/Nova Tv
---

- Uz vještinu, sad si pokazao da ti možeš držati koncentraciju i fokus publike u jednom ozbiljnom show-programu. U svom nastupu nisi preživio, ali ja se nadam da ćeš preživjeti do finala, dodala je Martina. Maja je priznala da joj nije jasno kako mu nitko nije ranije ‘lupio‘ zlatni gumb.

---

image
/Nova Tv
---

Mladi Slovenac iz Maribora, Kristijan Crnica u purpurnom je odijelu i uz klavir publici otpjevao pjesmu Billyja Joela "The river of dreams". Njegov nastup prikupio je neke od najboljih komentara koje je žiri podijelio večeras:

- Otkriti ću ti jednu malu tajnu. Falilo je ‘ovoliko malo‘ da ti na audiciji stisnem zlatni gumb. Nisam to napravila jer san mislila da nemaš snage pokazati spontanost i šarmantnost koju si pokazao večeras. Sad mi je žao što nisam, rekla mu je iskreno Martina.

---

---

- Ovo je dobro do te mjere da mi ideš na živce. Pre siguran si, ali siguran si jer si brutalno dobar. Znaš što radiš, predobar si, potvrdila je Martininu pohvalu Maja.

---

image
/Nova Tv
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"TIJESNA BORBA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7350"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => TIJESNA BORBA 2 0 7350 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-11-27 19:29:48 [created_by] => 3193 [created_by_alias] => MOZAIK SD [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-11-27 21:47:47 [modified_by] => 3193 [publish_up] => 2022-11-27 19:43:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 1112 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Led probile Slovenke! Pao je prvi X u drugoj polufinalnoj večeri Supertalenta: 'Ne možete nam ponuditi nešto što je klasu ispod od onog što smo čuli' [metakey] => supertalent, SUPERTALENT SHOW [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23883167.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23881920.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23881921.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23883194.png","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882506.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882507.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882625.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882648.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882649.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882848.png","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882849.png","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882850.png","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882994.png","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882995.png","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23883132.png","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23883133.png","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23883134.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882214.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882215.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882216.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23882217.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23881918.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23881919.jpg","\/images\/slike\/2022\/11\/27\/23881922.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Nova TV","NOVA TV ","NOVA TV ","\/Nova Tv","NOVA TV","NOVA TV","NOVA TV","\/Nova Tv","\/Nova Tv","\/Nova Tv","\/Nova Tv","\/Nova Tv","\/Nova Tv","\/Nova Tv","\/Nova Tv ","\/Nova Tv ","\/Nova Tv ","NOVA TV","NOVA TV","NOVA TV","NOVA TV","NOVA TV ","NOVA TV","NOVA TV "],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","56:37","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x792","hd_23883167_1920.jpg":"1920x1080","k_23883167_1280.jpg":"1280x1280","k_23883167_1024.jpg":"1024x1024","k_23883167_640.jpg":"640x640","k_23883167_480.jpg":"480x480","k_23883167_340.jpg":"340x340","k_23883167_220.jpg":"220x220","o_23883167_1280.jpg":"1280x528","o_23883167_1024.jpg":"1024x422","o_23883167_640.jpg":"640x264","o_23883167_480.jpg":"480x198","o_23883167_340.jpg":"340x140","o_23883167_220.jpg":"220x90","h_23883167_1280.jpg":"1280x854","h_23883167_1024.jpg":"1024x683","h_23883167_640.jpg":"640x427","h_23883167_480.jpg":"480x320","h_23883167_340.jpg":"340x227","h_23883167_220.jpg":"220x147","pp_23883167_1280.jpg":"1280x1628","pp_23883167_1024.jpg":"1024x1303","pp_23883167_640.jpg":"640x814","pp_23883167_480.jpg":"480x611","pp_23883167_340.jpg":"340x432","pp_23883167_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23881920_1920.jpg":"1920x1080","k_23881920_1280.jpg":"1280x1280","k_23881920_1024.jpg":"1024x1024","k_23881920_640.jpg":"640x640","k_23881920_480.jpg":"480x480","k_23881920_340.jpg":"340x340","k_23881920_220.jpg":"220x220","o_23881920_1280.jpg":"1280x576","o_23881920_1024.jpg":"1024x460","o_23881920_640.jpg":"640x288","o_23881920_480.jpg":"480x216","o_23881920_340.jpg":"340x153","o_23881920_220.jpg":"220x99","h_23881920_1280.jpg":"1280x854","h_23881920_1024.jpg":"1024x683","h_23881920_640.jpg":"640x427","h_23881920_480.jpg":"480x320","h_23881920_340.jpg":"340x227","h_23881920_220.jpg":"220x147","pp_23881920_1280.jpg":"1280x1628","pp_23881920_1024.jpg":"1024x1303","pp_23881920_640.jpg":"640x814","pp_23881920_480.jpg":"480x611","pp_23881920_340.jpg":"340x432","pp_23881920_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23881921_1920.jpg":"1920x1080","k_23881921_1280.jpg":"1280x1280","k_23881921_1024.jpg":"1024x1024","k_23881921_640.jpg":"640x640","k_23881921_480.jpg":"480x480","k_23881921_340.jpg":"340x340","k_23881921_220.jpg":"220x220","o_23881921_1280.jpg":"1280x576","o_23881921_1024.jpg":"1024x460","o_23881921_640.jpg":"640x288","o_23881921_480.jpg":"480x216","o_23881921_340.jpg":"340x153","o_23881921_220.jpg":"220x99","h_23881921_1280.jpg":"1280x854","h_23881921_1024.jpg":"1024x683","h_23881921_640.jpg":"640x427","h_23881921_480.jpg":"480x320","h_23881921_340.jpg":"340x227","h_23881921_220.jpg":"220x147","pp_23881921_1280.jpg":"1280x1628","pp_23881921_1024.jpg":"1024x1303","pp_23881921_640.jpg":"640x814","pp_23881921_480.jpg":"480x611","pp_23881921_340.jpg":"340x432","pp_23881921_220.jpg":"220x280"},{"size0":"907x620","hd_23883194_1920.png":"1920x1080","k_23883194_1280.png":"1280x1280","k_23883194_1024.png":"1024x1024","k_23883194_640.png":"640x640","k_23883194_480.png":"480x480","k_23883194_340.png":"340x340","k_23883194_220.png":"220x220","o_23883194_1280.png":"1280x874","o_23883194_1024.png":"1024x699","o_23883194_640.png":"640x437","o_23883194_480.png":"480x328","o_23883194_340.png":"340x232","o_23883194_220.png":"220x150","h_23883194_1280.png":"1280x854","h_23883194_1024.png":"1024x683","h_23883194_640.png":"640x427","h_23883194_480.png":"480x320","h_23883194_340.png":"340x227","h_23883194_220.png":"220x147","pp_23883194_1280.png":"1280x1628","pp_23883194_1024.png":"1024x1303","pp_23883194_640.png":"640x814","pp_23883194_480.png":"480x611","pp_23883194_340.png":"340x432","pp_23883194_220.png":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882506_1920.jpg":"1920x1080","k_23882506_1280.jpg":"1280x1280","k_23882506_1024.jpg":"1024x1024","k_23882506_640.jpg":"640x640","k_23882506_480.jpg":"480x480","k_23882506_340.jpg":"340x340","k_23882506_220.jpg":"220x220","o_23882506_1280.jpg":"1280x576","o_23882506_1024.jpg":"1024x460","o_23882506_640.jpg":"640x288","o_23882506_480.jpg":"480x216","o_23882506_340.jpg":"340x153","o_23882506_220.jpg":"220x99","h_23882506_1280.jpg":"1280x854","h_23882506_1024.jpg":"1024x683","h_23882506_640.jpg":"640x427","h_23882506_480.jpg":"480x320","h_23882506_340.jpg":"340x227","h_23882506_220.jpg":"220x147","pp_23882506_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882506_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882506_640.jpg":"640x814","pp_23882506_480.jpg":"480x611","pp_23882506_340.jpg":"340x432","pp_23882506_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882507_1920.jpg":"1920x1080","k_23882507_1280.jpg":"1280x1280","k_23882507_1024.jpg":"1024x1024","k_23882507_640.jpg":"640x640","k_23882507_480.jpg":"480x480","k_23882507_340.jpg":"340x340","k_23882507_220.jpg":"220x220","o_23882507_1280.jpg":"1280x576","o_23882507_1024.jpg":"1024x460","o_23882507_640.jpg":"640x288","o_23882507_480.jpg":"480x216","o_23882507_340.jpg":"340x153","o_23882507_220.jpg":"220x99","h_23882507_1280.jpg":"1280x854","h_23882507_1024.jpg":"1024x683","h_23882507_640.jpg":"640x427","h_23882507_480.jpg":"480x320","h_23882507_340.jpg":"340x227","h_23882507_220.jpg":"220x147","pp_23882507_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882507_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882507_640.jpg":"640x814","pp_23882507_480.jpg":"480x611","pp_23882507_340.jpg":"340x432","pp_23882507_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882625_1920.jpg":"1920x1080","k_23882625_1280.jpg":"1280x1280","k_23882625_1024.jpg":"1024x1024","k_23882625_640.jpg":"640x640","k_23882625_480.jpg":"480x480","k_23882625_340.jpg":"340x340","k_23882625_220.jpg":"220x220","o_23882625_1280.jpg":"1280x576","o_23882625_1024.jpg":"1024x460","o_23882625_640.jpg":"640x288","o_23882625_480.jpg":"480x216","o_23882625_340.jpg":"340x153","o_23882625_220.jpg":"220x99","h_23882625_1280.jpg":"1280x854","h_23882625_1024.jpg":"1024x683","h_23882625_640.jpg":"640x427","h_23882625_480.jpg":"480x320","h_23882625_340.jpg":"340x227","h_23882625_220.jpg":"220x147","pp_23882625_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882625_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882625_640.jpg":"640x814","pp_23882625_480.jpg":"480x611","pp_23882625_340.jpg":"340x432","pp_23882625_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882648_1920.jpg":"1920x1080","k_23882648_1280.jpg":"1280x1280","k_23882648_1024.jpg":"1024x1024","k_23882648_640.jpg":"640x640","k_23882648_480.jpg":"480x480","k_23882648_340.jpg":"340x340","k_23882648_220.jpg":"220x220","o_23882648_1280.jpg":"1280x576","o_23882648_1024.jpg":"1024x460","o_23882648_640.jpg":"640x288","o_23882648_480.jpg":"480x216","o_23882648_340.jpg":"340x153","o_23882648_220.jpg":"220x99","h_23882648_1280.jpg":"1280x854","h_23882648_1024.jpg":"1024x683","h_23882648_640.jpg":"640x427","h_23882648_480.jpg":"480x320","h_23882648_340.jpg":"340x227","h_23882648_220.jpg":"220x147","pp_23882648_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882648_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882648_640.jpg":"640x814","pp_23882648_480.jpg":"480x611","pp_23882648_340.jpg":"340x432","pp_23882648_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882649_1920.jpg":"1920x1080","k_23882649_1280.jpg":"1280x1280","k_23882649_1024.jpg":"1024x1024","k_23882649_640.jpg":"640x640","k_23882649_480.jpg":"480x480","k_23882649_340.jpg":"340x340","k_23882649_220.jpg":"220x220","o_23882649_1280.jpg":"1280x576","o_23882649_1024.jpg":"1024x460","o_23882649_640.jpg":"640x288","o_23882649_480.jpg":"480x216","o_23882649_340.jpg":"340x153","o_23882649_220.jpg":"220x99","h_23882649_1280.jpg":"1280x854","h_23882649_1024.jpg":"1024x683","h_23882649_640.jpg":"640x427","h_23882649_480.jpg":"480x320","h_23882649_340.jpg":"340x227","h_23882649_220.jpg":"220x147","pp_23882649_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882649_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882649_640.jpg":"640x814","pp_23882649_480.jpg":"480x611","pp_23882649_340.jpg":"340x432","pp_23882649_220.jpg":"220x280"},{"size0":"758x437","hd_23882848_1920.png":"1920x1080","k_23882848_1280.png":"1280x1280","k_23882848_1024.png":"1024x1024","k_23882848_640.png":"640x640","k_23882848_480.png":"480x480","k_23882848_340.png":"340x340","k_23882848_220.png":"220x220","o_23882848_1280.png":"1280x737","o_23882848_1024.png":"1024x590","o_23882848_640.png":"640x368","o_23882848_480.png":"480x276","o_23882848_340.png":"340x196","o_23882848_220.png":"220x126","h_23882848_1280.png":"1280x854","h_23882848_1024.png":"1024x683","h_23882848_640.png":"640x427","h_23882848_480.png":"480x320","h_23882848_340.png":"340x227","h_23882848_220.png":"220x147","pp_23882848_1280.png":"1280x1628","pp_23882848_1024.png":"1024x1303","pp_23882848_640.png":"640x814","pp_23882848_480.png":"480x611","pp_23882848_340.png":"340x432","pp_23882848_220.png":"220x280"},{"size0":"693x407","hd_23882849_1920.png":"1920x1080","k_23882849_1280.png":"1280x1280","k_23882849_1024.png":"1024x1024","k_23882849_640.png":"640x640","k_23882849_480.png":"480x480","k_23882849_340.png":"340x340","k_23882849_220.png":"220x220","o_23882849_1280.png":"1280x751","o_23882849_1024.png":"1024x601","o_23882849_640.png":"640x375","o_23882849_480.png":"480x281","o_23882849_340.png":"340x199","o_23882849_220.png":"220x129","h_23882849_1280.png":"1280x854","h_23882849_1024.png":"1024x683","h_23882849_640.png":"640x427","h_23882849_480.png":"480x320","h_23882849_340.png":"340x227","h_23882849_220.png":"220x147","pp_23882849_1280.png":"1280x1628","pp_23882849_1024.png":"1024x1303","pp_23882849_640.png":"640x814","pp_23882849_480.png":"480x611","pp_23882849_340.png":"340x432","pp_23882849_220.png":"220x280"},{"size0":"1208x703","hd_23882850_1920.png":"1920x1080","k_23882850_1280.png":"1280x1280","k_23882850_1024.png":"1024x1024","k_23882850_640.png":"640x640","k_23882850_480.png":"480x480","k_23882850_340.png":"340x340","k_23882850_220.png":"220x220","o_23882850_1280.png":"1280x744","o_23882850_1024.png":"1024x595","o_23882850_640.png":"640x372","o_23882850_480.png":"480x279","o_23882850_340.png":"340x197","o_23882850_220.png":"220x128","h_23882850_1280.png":"1280x854","h_23882850_1024.png":"1024x683","h_23882850_640.png":"640x427","h_23882850_480.png":"480x320","h_23882850_340.png":"340x227","h_23882850_220.png":"220x147","pp_23882850_1280.png":"1280x1628","pp_23882850_1024.png":"1024x1303","pp_23882850_640.png":"640x814","pp_23882850_480.png":"480x611","pp_23882850_340.png":"340x432","pp_23882850_220.png":"220x280"},{"size0":"668x407","hd_23882994_1920.png":"1920x1080","k_23882994_1280.png":"1280x1280","k_23882994_1024.png":"1024x1024","k_23882994_640.png":"640x640","k_23882994_480.png":"480x480","k_23882994_340.png":"340x340","k_23882994_220.png":"220x220","o_23882994_1280.png":"1280x779","o_23882994_1024.png":"1024x623","o_23882994_640.png":"640x389","o_23882994_480.png":"480x292","o_23882994_340.png":"340x207","o_23882994_220.png":"220x134","h_23882994_1280.png":"1280x854","h_23882994_1024.png":"1024x683","h_23882994_640.png":"640x427","h_23882994_480.png":"480x320","h_23882994_340.png":"340x227","h_23882994_220.png":"220x147","pp_23882994_1280.png":"1280x1628","pp_23882994_1024.png":"1024x1303","pp_23882994_640.png":"640x814","pp_23882994_480.png":"480x611","pp_23882994_340.png":"340x432","pp_23882994_220.png":"220x280"},{"size0":"821x434","hd_23882995_1920.png":"1920x1080","k_23882995_1280.png":"1280x1280","k_23882995_1024.png":"1024x1024","k_23882995_640.png":"640x640","k_23882995_480.png":"480x480","k_23882995_340.png":"340x340","k_23882995_220.png":"220x220","o_23882995_1280.png":"1280x676","o_23882995_1024.png":"1024x541","o_23882995_640.png":"640x338","o_23882995_480.png":"480x253","o_23882995_340.png":"340x179","o_23882995_220.png":"220x116","h_23882995_1280.png":"1280x854","h_23882995_1024.png":"1024x683","h_23882995_640.png":"640x427","h_23882995_480.png":"480x320","h_23882995_340.png":"340x227","h_23882995_220.png":"220x147","pp_23882995_1280.png":"1280x1628","pp_23882995_1024.png":"1024x1303","pp_23882995_640.png":"640x814","pp_23882995_480.png":"480x611","pp_23882995_340.png":"340x432","pp_23882995_220.png":"220x280"},{"size0":"850x486","hd_23883132_1920.png":"1920x1080","k_23883132_1280.png":"1280x1280","k_23883132_1024.png":"1024x1024","k_23883132_640.png":"640x640","k_23883132_480.png":"480x480","k_23883132_340.png":"340x340","k_23883132_220.png":"220x220","o_23883132_1280.png":"1280x731","o_23883132_1024.png":"1024x585","o_23883132_640.png":"640x365","o_23883132_480.png":"480x274","o_23883132_340.png":"340x194","o_23883132_220.png":"220x125","h_23883132_1280.png":"1280x854","h_23883132_1024.png":"1024x683","h_23883132_640.png":"640x427","h_23883132_480.png":"480x320","h_23883132_340.png":"340x227","h_23883132_220.png":"220x147","pp_23883132_1280.png":"1280x1628","pp_23883132_1024.png":"1024x1303","pp_23883132_640.png":"640x814","pp_23883132_480.png":"480x611","pp_23883132_340.png":"340x432","pp_23883132_220.png":"220x280"},{"size0":"827x467","hd_23883133_1920.png":"1920x1080","k_23883133_1280.png":"1280x1280","k_23883133_1024.png":"1024x1024","k_23883133_640.png":"640x640","k_23883133_480.png":"480x480","k_23883133_340.png":"340x340","k_23883133_220.png":"220x220","o_23883133_1280.png":"1280x722","o_23883133_1024.png":"1024x578","o_23883133_640.png":"640x361","o_23883133_480.png":"480x271","o_23883133_340.png":"340x191","o_23883133_220.png":"220x124","h_23883133_1280.png":"1280x854","h_23883133_1024.png":"1024x683","h_23883133_640.png":"640x427","h_23883133_480.png":"480x320","h_23883133_340.png":"340x227","h_23883133_220.png":"220x147","pp_23883133_1280.png":"1280x1628","pp_23883133_1024.png":"1024x1303","pp_23883133_640.png":"640x814","pp_23883133_480.png":"480x611","pp_23883133_340.png":"340x432","pp_23883133_220.png":"220x280"},{"size0":"1600x1070","hd_23883134_1920.jpg":"1920x1080","k_23883134_1280.jpg":"1280x1280","k_23883134_1024.jpg":"1024x1024","k_23883134_640.jpg":"640x640","k_23883134_480.jpg":"480x480","k_23883134_340.jpg":"340x340","k_23883134_220.jpg":"220x220","o_23883134_1280.jpg":"1280x856","o_23883134_1024.jpg":"1024x684","o_23883134_640.jpg":"640x428","o_23883134_480.jpg":"480x321","o_23883134_340.jpg":"340x227","o_23883134_220.jpg":"220x147","h_23883134_1280.jpg":"1280x854","h_23883134_1024.jpg":"1024x683","h_23883134_640.jpg":"640x427","h_23883134_480.jpg":"480x320","h_23883134_340.jpg":"340x227","h_23883134_220.jpg":"220x147","pp_23883134_1280.jpg":"1280x1628","pp_23883134_1024.jpg":"1024x1303","pp_23883134_640.jpg":"640x814","pp_23883134_480.jpg":"480x611","pp_23883134_340.jpg":"340x432","pp_23883134_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882214_1920.jpg":"1920x1080","k_23882214_1280.jpg":"1280x1280","k_23882214_1024.jpg":"1024x1024","k_23882214_640.jpg":"640x640","k_23882214_480.jpg":"480x480","k_23882214_340.jpg":"340x340","k_23882214_220.jpg":"220x220","o_23882214_1280.jpg":"1280x576","o_23882214_1024.jpg":"1024x460","o_23882214_640.jpg":"640x288","o_23882214_480.jpg":"480x216","o_23882214_340.jpg":"340x153","o_23882214_220.jpg":"220x99","h_23882214_1280.jpg":"1280x854","h_23882214_1024.jpg":"1024x683","h_23882214_640.jpg":"640x427","h_23882214_480.jpg":"480x320","h_23882214_340.jpg":"340x227","h_23882214_220.jpg":"220x147","pp_23882214_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882214_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882214_640.jpg":"640x814","pp_23882214_480.jpg":"480x611","pp_23882214_340.jpg":"340x432","pp_23882214_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882215_1920.jpg":"1920x1080","k_23882215_1280.jpg":"1280x1280","k_23882215_1024.jpg":"1024x1024","k_23882215_640.jpg":"640x640","k_23882215_480.jpg":"480x480","k_23882215_340.jpg":"340x340","k_23882215_220.jpg":"220x220","o_23882215_1280.jpg":"1280x576","o_23882215_1024.jpg":"1024x460","o_23882215_640.jpg":"640x288","o_23882215_480.jpg":"480x216","o_23882215_340.jpg":"340x153","o_23882215_220.jpg":"220x99","h_23882215_1280.jpg":"1280x854","h_23882215_1024.jpg":"1024x683","h_23882215_640.jpg":"640x427","h_23882215_480.jpg":"480x320","h_23882215_340.jpg":"340x227","h_23882215_220.jpg":"220x147","pp_23882215_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882215_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882215_640.jpg":"640x814","pp_23882215_480.jpg":"480x611","pp_23882215_340.jpg":"340x432","pp_23882215_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882216_1920.jpg":"1920x1080","k_23882216_1280.jpg":"1280x1280","k_23882216_1024.jpg":"1024x1024","k_23882216_640.jpg":"640x640","k_23882216_480.jpg":"480x480","k_23882216_340.jpg":"340x340","k_23882216_220.jpg":"220x220","o_23882216_1280.jpg":"1280x576","o_23882216_1024.jpg":"1024x460","o_23882216_640.jpg":"640x288","o_23882216_480.jpg":"480x216","o_23882216_340.jpg":"340x153","o_23882216_220.jpg":"220x99","h_23882216_1280.jpg":"1280x854","h_23882216_1024.jpg":"1024x683","h_23882216_640.jpg":"640x427","h_23882216_480.jpg":"480x320","h_23882216_340.jpg":"340x227","h_23882216_220.jpg":"220x147","pp_23882216_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882216_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882216_640.jpg":"640x814","pp_23882216_480.jpg":"480x611","pp_23882216_340.jpg":"340x432","pp_23882216_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23882217_1920.jpg":"1920x1080","k_23882217_1280.jpg":"1280x1280","k_23882217_1024.jpg":"1024x1024","k_23882217_640.jpg":"640x640","k_23882217_480.jpg":"480x480","k_23882217_340.jpg":"340x340","k_23882217_220.jpg":"220x220","o_23882217_1280.jpg":"1280x576","o_23882217_1024.jpg":"1024x460","o_23882217_640.jpg":"640x288","o_23882217_480.jpg":"480x216","o_23882217_340.jpg":"340x153","o_23882217_220.jpg":"220x99","h_23882217_1280.jpg":"1280x854","h_23882217_1024.jpg":"1024x683","h_23882217_640.jpg":"640x427","h_23882217_480.jpg":"480x320","h_23882217_340.jpg":"340x227","h_23882217_220.jpg":"220x147","pp_23882217_1280.jpg":"1280x1628","pp_23882217_1024.jpg":"1024x1303","pp_23882217_640.jpg":"640x814","pp_23882217_480.jpg":"480x611","pp_23882217_340.jpg":"340x432","pp_23882217_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23881918_1920.jpg":"1920x1080","k_23881918_1280.jpg":"1280x1280","k_23881918_1024.jpg":"1024x1024","k_23881918_640.jpg":"640x640","k_23881918_480.jpg":"480x480","k_23881918_340.jpg":"340x340","k_23881918_220.jpg":"220x220","o_23881918_1280.jpg":"1280x576","o_23881918_1024.jpg":"1024x460","o_23881918_640.jpg":"640x288","o_23881918_480.jpg":"480x216","o_23881918_340.jpg":"340x153","o_23881918_220.jpg":"220x99","h_23881918_1280.jpg":"1280x854","h_23881918_1024.jpg":"1024x683","h_23881918_640.jpg":"640x427","h_23881918_480.jpg":"480x320","h_23881918_340.jpg":"340x227","h_23881918_220.jpg":"220x147","pp_23881918_1280.jpg":"1280x1628","pp_23881918_1024.jpg":"1024x1303","pp_23881918_640.jpg":"640x814","pp_23881918_480.jpg":"480x611","pp_23881918_340.jpg":"340x432","pp_23881918_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23881919_1920.jpg":"1920x1080","k_23881919_1280.jpg":"1280x1280","k_23881919_1024.jpg":"1024x1024","k_23881919_640.jpg":"640x640","k_23881919_480.jpg":"480x480","k_23881919_340.jpg":"340x340","k_23881919_220.jpg":"220x220","o_23881919_1280.jpg":"1280x576","o_23881919_1024.jpg":"1024x460","o_23881919_640.jpg":"640x288","o_23881919_480.jpg":"480x216","o_23881919_340.jpg":"340x153","o_23881919_220.jpg":"220x99","h_23881919_1280.jpg":"1280x854","h_23881919_1024.jpg":"1024x683","h_23881919_640.jpg":"640x427","h_23881919_480.jpg":"480x320","h_23881919_340.jpg":"340x227","h_23881919_220.jpg":"220x147","pp_23881919_1280.jpg":"1280x1628","pp_23881919_1024.jpg":"1024x1303","pp_23881919_640.jpg":"640x814","pp_23881919_480.jpg":"480x611","pp_23881919_340.jpg":"340x432","pp_23881919_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x864","hd_23881922_1920.jpg":"1920x1080","k_23881922_1280.jpg":"1280x1280","k_23881922_1024.jpg":"1024x1024","k_23881922_640.jpg":"640x640","k_23881922_480.jpg":"480x480","k_23881922_340.jpg":"340x340","k_23881922_220.jpg":"220x220","o_23881922_1280.jpg":"1280x576","o_23881922_1024.jpg":"1024x460","o_23881922_640.jpg":"640x288","o_23881922_480.jpg":"480x216","o_23881922_340.jpg":"340x153","o_23881922_220.jpg":"220x99","h_23881922_1280.jpg":"1280x854","h_23881922_1024.jpg":"1024x683","h_23881922_640.jpg":"640x427","h_23881922_480.jpg":"480x320","h_23881922_340.jpg":"340x227","h_23881922_220.jpg":"220x147","pp_23881922_1280.jpg":"1280x1628","pp_23881922_1024.jpg":"1024x1303","pp_23881922_640.jpg":"640x814","pp_23881922_480.jpg":"480x611","pp_23881922_340.jpg":"340x432","pp_23881922_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7520873 Threads: 1 Questions: 1607581285 Slow queries: 4770736 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110696034 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/led-probile-slovenke-pao-je-prvi-x-u-drugoj-polufinalnoj-veceri-supertalenta-ne-mozete-nam-ponuditi-nesto-sto-je-klasu-ispod-od-onog-sto-smo-culi-1244184 [printLink] => /scena/showbiz/led-probile-slovenke-pao-je-prvi-x-u-drugoj-polufinalnoj-veceri-supertalenta-ne-mozete-nam-ponuditi-nesto-sto-je-klasu-ispod-od-onog-sto-smo-culi-1244184?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 600133 [name] => Supertalent [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => supertalent [link] => /tag/supertalent ) [1] => stdClass Object ( [id] => 693824 [name] => SUPERTALENT SHOW [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-10-12 17:39:18 [main_article_id] => 0 [alias] => supertalent-show [link] => /tag/supertalent-show ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Spartanko Smotanko pošteno nasmijao publiku,17-godišnja Emma Uvalić otpjevala Severinin hit, Ivo i Mia oduševili žiri. Tko od svih ovih Splićana ulazi u finale? [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3193 [name] => Nina Glučina Ramadža [username] => nina-glu-ina-ramad-a [email] => nina-glu-ina-ramad-a@sd.hr [password] => $2y$10$nKb.j.rMNdy29P223J8I.OFqjhRk6NdbPWmkIXW215PoaPsMKzB/2 [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/nina-glucina-ramadza-3193 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1711 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/9c267e9dcfa64cb269b2da69290eda57?s=100&default=https%3A%2F%2Ff02.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23883167.jpg [galleryCount] => 24 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Nova TV [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23883167.jpg [title] => Nova TV ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23881920.jpg [title] => NOVA TV ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23881921.jpg [title] => NOVA TV ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23883194.png [title] => /Nova Tv ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882506.jpg [title] => NOVA TV ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882507.jpg [title] => NOVA TV ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882625.jpg [title] => NOVA TV ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882648.jpg [title] => /Nova Tv ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882649.jpg [title] => /Nova Tv ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882848.png [title] => /Nova Tv ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882849.png [title] => /Nova Tv ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882850.png [title] => /Nova Tv ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882994.png [title] => /Nova Tv ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882995.png [title] => /Nova Tv ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23883132.png [title] => /Nova Tv ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23883133.png [title] => /Nova Tv ) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23883134.jpg [title] => /Nova Tv ) [17] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882214.jpg [title] => NOVA TV ) [18] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882215.jpg [title] => NOVA TV ) [19] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882216.jpg [title] => NOVA TV ) [20] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23882217.jpg [title] => NOVA TV ) [21] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23881918.jpg [title] => NOVA TV ) [22] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23881919.jpg [title] => NOVA TV ) [23] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/11/27/23881922.jpg [title] => NOVA TV ) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Prve u drugoj pulufinalnoj večeri Supertalenta nastupile su Slovenke iz grupe Chicas s popularnom pjesmom Cotton Eye Joe. Nastup se međutim nije svidio jednom dijelu žirija.

---

image
NOVA TV
---

-Ljudi mi smo u finalu, pa ne možete nam ponuditi nešto što je klasu ispod od onog što smo čuli, kazala je Martina koja je stisla X čim su djevojke počele pjevati.

---

image
NOVA TV
---

Međutim, Maja je kazala da je vidjela na pozornici točno ono što je očekivala.

---

image
NOVA TV
---

Plesna grupa "My way" svojom je dinamičnom koreografijom na scenografiji nalik na školsku učionicu uzdrmala žiri i publiku. 

- Jako mi se sviđa poruka koju ste poslali, nije bilo vršnjačkog nasilja i jako mi se sviđa kako uživate dok plešete, rekao je Davor Bilman s kojim se složio i Fabijan Pavao Medvešak:

---

---

- Sigurno nemaš problema da budeš kul i prihvaćen, jer ovo je top, rekao je jednom od članova plesne grupe.

- Bez obzira na to što ste u našim očima klinci, imate jako ozbiljne izraze lica i svaki put se iznenadim koliko ozbiljno ovo shvaćate. To je jako kul, u energiji ste neki bili žešći, neki slabiji, međutim izgledali ste kao jedno i plesali savršeno, rekla je Maja Šuput i mladim plesačima poručila da ne bi trebali brinuti o tome hoće li proći dalje.

- Ja sam ljuta na vas, vaša trenerica nije fer. Otvorili ste točku i odmah ste mi ‘stisnuli‘ nož u srce. Točno znate kako manipulirati mojim emocijama, rekla je oduševljena Martina plesnoj grupi koju je s pozornice otpratio gromoglasni pljesak publike.

Klaun Spartanko Smotanko, odnosno Splićanin Nikola Barbarić, još jednom je uspio pošteno nasmijati publiku i žiri. Na pozornicu je izašao na malenom biciklu, Davoru je ‘stvorio‘ bujnu, crnu kosu, a zatim izvodio još mnoge urnebesne trikove. Na kraju se Spartanko ‘pretvorio‘ u ogroman balon iz kojeg je izišao kao ni više ni manje, nego - Superman.

---

image
NOVA TV
------
image
NOVA TV
---

- Kako se ovo sve dogodilo? Ja sam u šoku. Svašta se dogodilo na ovoj pozornici i baš mi je drago da sam sudjelovao u ovome, barem sa svojom srećom, rekao je nasmijani Fabijan.

- I Davora ste usrećili večeras. Martina ne pokazuje veliku razinu sreće, ali čak se i ona nasmijala. Meni je ovo bilo fascinantno, rekla je Spartanku oduševljena Maja i poručila da će ga sigurno pozvati na sljedeću proslavu rođendana malenoga Blooma.

Martina je na nastup Spartanka pritisnula crveni x, ali je priznala da je talentirano zabavan, a Davor je dodao kako mu je nastup bio jako fora.

Multi-voicer Mario Zovko iz Mostara bio je sljedeći na redu, a u svom nastupu ovoga je puta imitirao brojne glazbene zvijezde poput Louisa Armstronga, Elvisa Presleya, Dr. DRE-a i Shakire.

---

image
/Nova Tv
---

- Sjajno, sjajno. Meni se svidjelo, ne prezentacijski - malo ti fali čvrstine u tijelu. Ali, meni je to vokalno bilo više nego zanimljivo gledati, objasnila je oduševljena Martina.

- Ovo je bio scenografski vremeplov koji je super za slušati. Ne slažem se s Martinom, meni je tvoj nastup sa stajališne pozicije još upečatljiviji, osvrnuo se na nastup i Davor.

- Suludo si talentiran, toliko sam se fokusirala na svaki tvoj vokal. Ne znam zašto nisi probao nešto s narodnom glazbom, mislim da bi bio pobjednik u našoj emisiji, jer nema šansi da bi netko bio bolji od tebe, savjetovala ga je Maja.

---

image
/Nova Tv
---

Članovi plesne grupe Megablast kostimirani poput lopova svojim su fantastičnim nastupom za kojeg su se predano pripremali nekoliko mjeseci, napravili pravi show.

- Meni ste bili super! Sviđa mi se kako ste nadogradili svoj nastup. Sve ste učinili zanimljivim i meni ste baš uljepšali večer, pohvalio je talentiranu grupu Davor.

---

---

- Bili ste dinamični, ujednačeni i imali ste atraktivnu koreografiju. Sve mi se činilo i tehnički ispravno, a iznenadila me djevojka koju sam primjetila u bandi. Sve što ste vježbali će vam se večeras isplatiti, rekla je Maja, dok je Martina priznala da navija za njihov prolazak u finale.

---

image
NOVA TV
---

Emma Uvalić, 17-godišnja Splićanka zvonkog glasa, ovoga je puta žiriju i publici na bogato uređenoj pozornici otpjevala Severininu poznatu pjesmu "Grad bez ljudi". 

---

image
/Nova Tv
---

Maja je na Emmin nastup imala samo riječi hvale:

- Izgledaš božanstveno. Večeras to nismo nikome rekli. Obje smo se večeras okrunile, i to same, nitko nam ne treba za to. Ti si baš ‘estrada‘. Pjevaš toliko dobro, da možeš to raditi na bilo kojoj pozornici. Sve je točno kako treba. Lijepo, odmjereno, imaš gard i fokus. Svaka čast, rekla je.

---

image
/Nova Tv
---

Martina je Emmi priznala da je pjesmu izvela dobro, ali da joj se trema osjetila u glasu, što je Maja opravdala činjenicom da se bori za ulazak u finale.

- Ovo je bila ‘plus trema‘. Brišem Martinin komentar i potpisujem Majin. Bila si odlična, rekao je Davor 17-godišnjakinji.

---

image
/Nova Tv
---

Na pozornicu je izišao posljednji natjecatelj večeras iz Splita, Ivo Štrkljević, koji je sa svojom partnericom Mijom Kuleš izveo fantastičan ples na štangi. Mia je nastupila u jednostavnom, bijelom kompletiću, a Ivo je nosio crnu suknju.

---

image
/Nova Tv
---

Nastup dvojca prvi je prokomentirao Davor:

- Moje je srce veliko kao kamp kućica. Rekao bih ‘kao kuća‘, ali nije inače toliko veliko. Pokazali ste usklađenost, bili ste i svoji i zajednički. Spojili ste Zagreb i Split, muško i žensko, potičete na neku toleranciju na različitost, zaključio je zadovoljno.

- Bili ste ‘ludilo‘. Sviđaju mi se ovi kostimi, pridodali su na nekoj romantičnosti. Pozvala bih svoje glasače na glas, jer ga zaslužujete, rekla im je Maja.

Fabijan je zaključio da su Mia i Ivo ‘definicija Supertalenta‘, a Martina je izjavila da su je svojim nastupom hipnotizirali i paralizirali.

---

image
/Nova Tv
---

Nogomet freestyler, Srbin Nemanja Pejčić za svoj je polufinalni nastup pripremio koreografiju s elementima iz kultne južnokorejske serije ‘Squid game‘. Nakon svog nastupa i prije komentara žirija, Nemanja je čestitao Hrvatskoj povodom pobjede na utakmici svjetskog prvenstva protiv Kanade.

---

image
/Nova Tv
---

- Vještina ti je bila savršena, imaš scensku inteligenciju. Svaka čast, pohvalio je mladića Davor kratko i jasno.

---

image
/Nova Tv
---

- Uz vještinu, sad si pokazao da ti možeš držati koncentraciju i fokus publike u jednom ozbiljnom show-programu. U svom nastupu nisi preživio, ali ja se nadam da ćeš preživjeti do finala, dodala je Martina. Maja je priznala da joj nije jasno kako mu nitko nije ranije ‘lupio‘ zlatni gumb.

---

image
/Nova Tv
---

Mladi Slovenac iz Maribora, Kristijan Crnica u purpurnom je odijelu i uz klavir publici otpjevao pjesmu Billyja Joela "The river of dreams". Njegov nastup prikupio je neke od najboljih komentara koje je žiri podijelio večeras:

- Otkriti ću ti jednu malu tajnu. Falilo je ‘ovoliko malo‘ da ti na audiciji stisnem zlatni gumb. Nisam to napravila jer san mislila da nemaš snage pokazati spontanost i šarmantnost koju si pokazao večeras. Sad mi je žao što nisam, rekla mu je iskreno Martina.

---

---

- Ovo je dobro do te mjere da mi ideš na živce. Pre siguran si, ali siguran si jer si brutalno dobar. Znaš što radiš, predobar si, potvrdila je Martininu pohvalu Maja.

---

image
/Nova Tv
---

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Nova TV NOVA TV NOVA TV /Nova Tv NOVA TV NOVA TV NOVA TV /Nova Tv /Nova Tv /Nova Tv /Nova Tv /Nova Tv /Nova Tv /Nova Tv /Nova Tv /Nova Tv /Nova Tv NOVA TV NOVA TV NOVA TV NOVA TV NOVA TV NOVA TV NOVA TV
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/led-probile-slovenke-pao-je-prvi-x-u-drugoj-polufinalnoj-veceri-supertalenta-ne-mozete-nam-ponuditi-nesto-sto-je-klasu-ispod-od-onog-sto-smo-culi-1244184 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=6c97d690402d1c1cada9053abb8c94425c2f5ebc [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Spartanko+Smotanko+po%C5%A1teno+nasmijao+publiku%2C17-godi%C5%A1nja+Emma+Uvali%C4%87+otpjevala+Severinin+hit%2C+Ivo+i+Mia+odu%C5%A1evili+%C5%BEiri.+Tko+od+svih+ovih+Spli%C4%87ana+ulazi+u+finale%3F&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fled-probile-slovenke-pao-je-prvi-x-u-drugoj-polufinalnoj-veceri-supertalenta-ne-mozete-nam-ponuditi-nesto-sto-je-klasu-ispod-od-onog-sto-smo-culi-1244184 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fled-probile-slovenke-pao-je-prvi-x-u-drugoj-polufinalnoj-veceri-supertalenta-ne-mozete-nam-ponuditi-nesto-sto-je-klasu-ispod-od-onog-sto-smo-culi-1244184 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"TIJESNA BORBA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7350"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"87","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizTIJESNA BORBA

Spartanko Smotanko pošteno nasmijao publiku,17-godišnja Emma Uvalić otpjevala Severinin hit, Ivo i Mia oduševili žiri. Tko od svih ovih Splićana ulazi u finale?

Piše MOZAIK SD
27. studenog 2022. - 20:43

Prve u drugoj pulufinalnoj večeri Supertalenta nastupile su Slovenke iz grupe Chicas s popularnom pjesmom Cotton Eye Joe. Nastup se međutim nije svidio jednom dijelu žirija.

-Ljudi mi smo u finalu, pa ne možete nam ponuditi nešto što je klasu ispod od onog što smo čuli, kazala je Martina koja je stisla X čim su djevojke počele pjevati.

Međutim, Maja je kazala da je vidjela na pozornici točno ono što je očekivala.

Plesna grupa "My way" svojom je dinamičnom koreografijom na scenografiji nalik na školsku učionicu uzdrmala žiri i publiku. 

- Jako mi se sviđa poruka koju ste poslali, nije bilo vršnjačkog nasilja i jako mi se sviđa kako uživate dok plešete, rekao je Davor Bilman s...

#SUPERTALENT#SUPERTALENT SHOW
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 10:58