StoryEditorOCM
Showbiz‘ONO NEŠTO‘

Jeste vidjeli kako je Danijela blistala u crvenom? Marka i nju sad svi žele za vjenčanje. Škugor otkrio priču o Oliveru

Piše Scena SD
26. siječnja 2024. - 10:11

Pjevača Marka Škugora i Danijelu Martinović pratitelji dodjele glazbenih nagrada Cesarica sinoć su gledali u tv prijenosu, gdje su ovjenčani nagradom za svoj hit duet "Ono nešto".


Danijela je priznala da je Škugoru dala povjerenje "na bjanko ček", on je želio snimiti svoju pjesmu samo s njom. I osjećaj ga nije prevario. Duet sa splitskom pjevačicom našao je put do najšire publike.

Danijela je sinoć blistala u raskošnoj crvenoj haljini, a Marko Škugor je bio samozatajan i elegantan, kao i inače. Potvrdio je da je pjesma već stekla status obožavanja među mladencima, koji je u sve većem broju žele za svoj prvi ples.

"Počašćen sam zbog toga, ali nisam pisao pjesmu s tom namjerom, tako je ispalo..." - kazao je sinoć Škugor.

image
Nera Šimić/Cropix


Pjevač koji je karijeru započeo u klapama Maslina i Kampanel, a kao član "Klape s mora" Hrvatsku je predstavljao na Eurosongu, gostovao je ovih dana i na radiju Happy FM. Ondje je rekao kako o odlasku na Doru više ne razmišlja. 

"Ono što je bitnije od ljestvica i nagrada je da publika prepozna pjesmu, da pjesma ima svoj život i nakon prvih par mjeseci. Za svaku pjesmu se nadaš da će ljudima ući u uho i postati dijelom života", smatra Marko.

image
Nera Šimić/Cropix


Upravo njegove pjesme, osim ove recentne s Danijelom, vrlo su poželjne na vjenčanjima. Škugorov duet s pokojnim Oliverom Dragojevićem, "Samo s tobom ja upoznao sam ljubav", jedna je od onih pjesama uz koje mladenci, vrlo često, na podiju plešu svoj prvi ples.

"Teško se ijedna druga pjesma može nositi s njom. Priželjkuješ od svake da napravi uspjeh, ali ta će uvijek imati posebno mjesto u srcu i suradnja s Oliverom je nešto neopisivo. Jednostavno mi je drago što sam imao tu čast i zadovoljstvo."

Škugor je slušateljima Happy FM-a otkrio kako se dogodio taj duet.

"Jedan zajednički prijatelj, Suki, spojio me je s Oliverom. Trebao sam pjesmu snimiti sam, ovo je stvarno bilo slučajno. Ovaj ga zove, kaže ‘Ima jedan mali Marko Škugor, ne znam jesi čuo za njega, on ima neku pismu, ako ti možeš malo s njime snimiti?‘, a kaže Oliver: ‘Je li to onaj bez kose? Vidio sam cilu Sloveniju oblijepljenu njegovim plakatima, znam, znam, može, snimit ću ja to‘. Njega više nema, ali ja sam mu vječno zahvalan na tome" - ispričao je u eteru.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 12:12