StoryEditorOCM
Showbizhitčuga

Izašao novi Vojkov spot za pjesmu koja dosad ima 1,7 milijuna pregleda na YouTubeu. On se u njemu uopće ne pojavljuje

Piše n.c.
25. lipnja 2023. - 07:37

Svi fanovi Vojka V će biti oduševljeni kada čuju da je izašao njegov novi videospot: onaj za pjesmu “Mamacita”.

Ovaj singl s njegovog drugog albuma “DVOJKO“ je iskočio kao najveći hit. Dokaz ovoga je da se već devet tjedana ne skida s Billboardove ljestvice najslušanijih pjesmama “Croatia Songs 25”, a na YouTubeu je u to vrijeme skupila 1.7 milijuna pregleda.

Ipak, ovaj uradak je nešto drugačiji od prethodnih, u kojima je uglavnom Vojko bio u glavnoj ulozi. On se ovdje, naime, uopće ne pojavljuje.

Također, ovoj je možda i prvi put da se reper iz Spinuta, koji se inače uvijek trudio distancirati od socijalne tematike, u svom videouratku koreografski referira na probleme s kojima se susreću mnogi njegovi sugrađani, a to su siromaštvo i uz njega povezani stres, prikazani borbom vozača žuto-plavih dostavljačkih platformi.

Radi li se o Vojkovom umjetničkom zaokretu, tek preostaje za vidjeti.  

 

Inače, spot je režirao Splićanin Rino Barbir, njegov dugogodišnji partner u produciranju videospotova i - kako ga je Vojko nazvao u jednom podcastu - "genijalac kojeg tek čeka svijetla budućnost" i "bez kojeg mu karijera ne bi bila ni blizu ovakva". 

Također, postoji i director‘s cut verzija, a koja traje gotovo devet minuta. Možete je pogledati OVDJE.

Osim uhodane suradnje s Barbirom, ovo je prva Vojkova autorska suradnja, te glazbu za “Mamacitu” uz njega potpisuje i mladi producent Mihovil Šoštarić, poznatiji kao Lockroom, danas možda i najtraženiji domaći producent, a koji je također zaslužan za mix i master pjesme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:44