StoryEditorOCM
ShowbizŠEPAO JE

Iako je Keanu Reeves na mjestu snimanja filma viđen sa štakama ne morate se brinuti, u lipnju stiže u Hrvatsku

Piše SCENA SD
26. siječnja 2024. - 14:34

Keanu Reeves (59) ovih je dana zauzet snimanjem novog filma "Good Fortune". Hollywoodskog su glumca paparazzi na mjestu snimanja filma u Los Angelesu uhvatili u nenadanoj poziciji: hodao je uz pomoć štaka, a na nozi je bio postavljen oblog od leda. Keanu je imao vunene papuče na nogama dok je šepao na pločniku.  U njegovoj blizini primijećen je i kolega Seth Rogan (41) koji se zabavljao sa svojim mobitelom. 

image
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Novi film producira i režira Aziz Ansari. Uz Reevesa i Rogana, u filmu glumi i Keke Palmer (30). Film je najavljen još u travnju prošle godine, no snimanje je započelo tek nedavno jer je početak morao biti odgođen zbog štrajka filmskih radnika. Keke Palmer prije nekoliko dana objavila je fotografiju s redateljem filma i glavnom zvijezdom te otkrila kako se odlično zabavljaju.

 "Jako se zabavljam s ovim preslatkim dečkima na sceni našeg filma Good Fortune", napisala je uz fotografije i dodala: "Danas smo snimali scenu s bazenom koja se pretvorila u pravu zabavu. Kada radite s Azizom, uvijek se događaju spontane stvari."

Vjerujemo da će do lipnja, kada je najavljen dolazak Keanu Reevesa u Hrvatsku, slavni glumac ozdraviti. Naime, njegov bend "Dogstar" jedan je od izvođača ovogodišnjeg IN music festivala u Zagrebu, koji se održava od 24. od 26. lipnja.

image
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 17:26