StoryEditorOCM
Showbiz Drew Barrymore

Hollywoodska glumica je u tri dana dva puta imala bliski susret s progoniteljem, sada je uhićen

Piše SCENA SD
25. kolovoza 2023. - 09:33

Budući da je muškarac u vrlo kratkom vremenu glumicu Drew Barrymore (48) nekoliko puta uplašio svojom pojavom, sada ga je uhitila policija u državi New York. Kako prenosi "New York Post", uhoda je primijećena u srijedu (23. kolovoza) ispred glumičinog imanja na Long Islandu i privedena. Prema izvješću, to je ista osoba koja se susrela s Barrymoreom na razgovoru uživo u New Yorku u ponedjeljak (21. kolovoza).

Muškarac se sumnjiči da je išao od vile do vile u otmjenoj četvrti Southampton kako bi tamo pronašao glumičino imanje. Kada je konačno stao pred vrata vile Drew Barrymore, intervenirala je policija i uhitila ga. Srećom, Drew nije bila u vili u to vrijeme.

image

Drew Barrymore

Angela Weiss/Afp

Tijekom razgovora uživo prije nekoliko dana u New Yorku, Barrymore je pobjegla s pozornice. Naime, razgovarala je s voditeljicom Reneé Rapp (23) kada ju je netko iz publike prozvao. Zatim je prekinula rečenicu i dobro raspoložena vikala: "O moj Bože, da, zdravo." Zatim, kada je Barrymore pokušala nastaviti razgovor s Renee, situacija je eskalirala kada se muškarac približio pozornici i rekao:

"Znaš tko sam. Moram te vidjeti negdje dok si u New Yorku", rekao je dok je Rapp ustala kako bi ispratila Barrymorea s pozornice. U međuvremenu, zaštitari su intervenirali i držali čovjeka podalje. Video scene objavljen je na X-u (bivši Twitter).

Prema pisanju Dnevnika Santa Monica, osumnjičeni je poznat policiji i navodno je nekoliko puta uhićivan zbog provale i neovlaštenog ulaska. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 01:49