StoryEditorOCM
Showbizposljednje zbogom

Hollywood je u suzama, opraštaju se od preminulog kolege Perryja: ‘Kakav gubitak! Šokirana sam i tužna...‘

Piše A. Vl./JL
29. listopada 2023. - 07:43

Hollywood se putem društvenih mreža oprašta od omiljenog TV glumca Matthew Perryja iz serije ‘Prijatelji‘ koji je pronađen je mrtav u 54. godini života u subotu u kući u Los Angelesu, piše Jutarnji list. 

Američki mediji javljaju da je Perry pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi ili jacuzziju te da se navodno utopio.

Kolegica iz ‘Prijatelja‘ Maggie Wheeler, koja je glumila njegovu djevojku Janice u prvoj sezoni, podijelila je na Instagramu scenu iz serije na kojoj se smije s Chandlerom Bingom, omiljenim junakom serije.

- Kakav gubitak. Matthew Perry, nedostajat ćeš nam svima. Nastavlja živjeti radost koju si mnogima donio u svom prekratkom životu. Osjećam se blagoslovljenom za svaki kreativni trenutak koji smo dijelili, rekla je.

Od Perryja se oprostio i kanadski premijer Justin Trudeau, koji glumca porijeklom iz Kanade poznaje iz škole koju su zajedno pohađali.

- Nikada neću zaboraviti igre u školskom dvorištu koje smo se igrali i znam da ljudi diljem svijeta nikada neće zaboraviti radost koju im je on donio. Hvala ti što si nas nasmijavao, Matthew. Voljeli smo te — i nedostajat ćeš, napisao je.

Shannen Doherty, zvijezda serije ‘Beverly Hills‘, oprostila se na Instagramu od prijatelja s kojim je odrasla.

- Nekad smo bili banda. Svi zajedno smo odrasli družeći se u kafiću Formosa. Uvijek je bilo smijeha - Matt, Roger, David i Roxana. Uvijek smo se zabavljali i bili podrška jedni drugima. Matt i ja smo imali spoj na Valentinovo. Htio je rezervirati restoran u Malibuu, ali nije mogao pa je to moj tata učinio umjesto njega. Cijelu večer prijao je o njemu. Naše prijateljstvo trajalo je dugo, zapravo cijeli život. Znam da će mnogi žaliti, osobito naša mala družina. Nedostajat će mnogima. Osjećam šok i tugu, napisala je.

Morgan Fairchild (73), majka Chandlera Binga u seriji ‘Prijatelji‘, šokirana je smrću Perryja.

- Sre mi je slomljeno zbog prerane smrti moga ‘sina‘. Šokirana sam gubitkom takvog briljantnog glumca. Želim izraziti sućut obitelji i prijeteljima, napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:48