StoryEditorOCM
Showbizdala komentar

Glazbena diva Gabi Novak komentirala sinoćnju imitaciju Alena Bičevića: ‘Sve je bilo super, ali jednu stvar nije uspio‘

Piše SCENA SD
25. ožujka 2024. - 18:38

 Alen Bičević, sinoćnjim je nastupom u showu "Tvoje lice zvuči poznato", osvojio srca publike svojom izvanrednom transformacijom u glazbenu legendu, Gabi Novak. Ova 87-godišnja glazbena diva, koja se trenutno oporavlja nakon nezgode, bila je impresionirana Bičevićevim nastupom, unatoč malim nedostacima.

Bičevićeva transformacija u Gabi Novak nije bila samo puko imitiranje pjevanja i izgleda, već je bio izazov uliti dušu ovoj glazbenoj ikoni. Gabi Novak, poznata i kao "teta Gabi", karakterizira posebna mirna energija koju je Bičević nastojao prenijeti publici. 

image

Gabi Novak

Screenshot/youtube/

‘Dečko je odličan. Fantastično je imitirao pjevanje, a tek kako su ga uredili! Kosa, maska... Fenomenalno. Jedino mi nije skinuo karakter. Bio je previše miran, a ja, baš kad pjevam ‘Pamtim samo sretne dane‘, idem naprijed i povučem publiku da pjeva sa mnom, to je moj mot. Previše je stajao na mjestu, a ja se razmašem!‘ govori Gabi, prenosi 24 sata

Priprema za ovaj nastup za Bičevića je bila intenzivna. Proces proučavanja Gabi Novak uključivao je gledanje intervjua, nastupa i upijanje njezine osobnosti i stila. Bičević je priznao da je to bila izazovna, ali i uzbudljiva avantura koja mu je omogućila da se poveže s likom Gabi na dubljoj razini.

Jedan od ključnih trenutaka priprema bio je kada je Bičević shvatio da je Gabi Novak "izuzetno draga osoba s nekom vrlo mirnom energijom". Osim toga, odabir pjesme za nastup bio je ključan, jer je želio da pjesma dodatno pojača doživljaj transformacije.

‘ Gledanje intervjua, nastupa... Tu shvatiš da je to jedna izuzetno draga osoba s nekom vrlo mirnom energijom… Kad u sve to ubrojiš pjesmu koju sam izvodio, dobitna kombinacija. ‘

Iako je Bičević priznao da su postojale sitne poteškoće, poput nesporazuma oko glazbene matrice na probi, njegova predanost i trud kroz proces pripreme su se isplatili. Osjećaj zadovoljstva i uspjeha kada je impresionirao publiku nije mu stran, a pobijediti kao Gabi Novak bio je poseban vrhunac, piše 24 sata. 

Ovo nije prvi put da je Bičević oduševio publiku transformacijom. Prije Gabi Novak, pobijedio je kao Aleksandra Prijović, ali ističe da mu je transformacija u Gabi bila draža jer se susreo s novim izazovom i uspješno ga savladao.

‘ S Aleksandrom Prijović susrećem se na svojim nastupima, a Gabi Novak nisam nikad imao priliku izvoditi do sada. I samim time je to teže.‘ poručuje Alen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:45