StoryEditorOCM
ShowbizOTOK PEDOFILA

‘Epstein je snimao Clintona, princa i Bransona. Vidjela sam snimku s prijateljicom!‘; Milijarder jedini komentirao tužbe

Piše mozaik sd
9. siječnja 2024. - 15:42

Dokumentacija o Jeffreyu Epsteinu, američkom financijeru i osuđenom seksualnom prijestupniku koji je preminuo čekajući suđenje za trgovinu ljudima, ovih dana potresa svjetsku javnost.

Brojna imena koja se povezuju s bogatašem pojavljuju se u objavljenim novinama, a među njima su bivši američki predsjednici, političari, ljudi iz estrade...

image

Jeffrey Epstein

Ho/Afp

Najnovija vijest vezana uz nezapečaćene dokumente je da je Jeffrey Epstein navodno potajno snimao princa Andrewa, Billa Clintona i Sir Richarda Bransona tijekom seksa s mladim djevojkama. 

Sve se navodno dogodilo na njegovom privatnom "otoku pedofila", kako ga nazivaju mediji, a jedini koji je zasad progovorio o tome je britanski milijarder Richard Branson, prenosi Daily Mail.

Sarah Ransom, jedna od žrtava koja je svjedočila, u pismu koje je poslala novinaru 2016. navela je da je Jeffrey Epstein tajno snimao svoje nabrojane prijatelje kako se seksaju s mladim ženama.

- Kad je moja prijateljica imala seksualne odnose s Clintonom, princom Andrewom i Richardom Bransonom, Jeffrey je snimao.

Osobno mogu potvrditi da sam vlastitim očima vidjela dokaze o tim seksualnim radnjama, koji jasno identificiraju da su imali seksualne odnose s mojom prijateljicom. Rado ću svjedočiti na sudu, pod prisegom - rekla je. Također je u svom pismu navela da je Donald Trump imao veze s "mnogim djevojkama".

Glasnogovornik milijardera i osnivača Virgina Richarda Bransona rekao je da su optužbe "neutemeljene".

On ukazuje na članak iz 2019. objavljen u časopisu New Yorker, u kojem se ističe da je Sarah Ranson "izmislila takve snimke kako bi skrenula pozornost na Epsteinovo ponašanje i navela ga da vjeruje da ima ‘dokaze koji bi izašli na vidjelo ako bi je povrijedio‘.

Kako ističe tvrtka Virgin, Sarino pismo kasnije je iskoristio Epsteinov odvjetnik Alan Dershowitz kako bi pokazao da gospođici Ransom "očito nedostaje vjerodostojnost".

Međutim, da takvi snimci postoje sugerirala je i sama Gislain Maxwell, koja je u emisiji "60 minuta" rekla:

- Ne znam gdje su, piše Dailymail.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:48