StoryEditorOCM
Showbiz‘THE VOICE‘

Dalmatinke i Hercegovka dominiraju: Darija iz Međugorja je pokazala da je ona čudo, Podstranka bi ovom izvedbom posramila i Meri Cetinić

Piše M.K.
18. siječnja 2020. - 20:48
Dariju Ramljak (u krugu) pratitelji showova pamte po nastupu sa sestrom s duhovnom glazbom, Mia Mihanović je bila sjajna s 'Čet'ri stađuna'

"Bravo Mia! Živjela Podstrana!" - vikala je Vanna nakon nastupa svoje natjecateljice Mije Mihanović, koja je maestralno izvela "Čet'ri stađuna" velike Meri Cetinić na pozornici The Voicea Hrvatska.

Ispostavilo se tako da se u maloj dalmatinskoj općini sami slavuji rađaju, a Mija je, k tomu, odrasla u glazbenoj obitelji.

Mija je, naime, počela pjevati kao trogodišnjakinja uz oca glazbenika, a sa sedam je godina počela pohađati glazbenu školu.

Studira na Muzičkoj akademiji, svira i klavir, aranžira zborske i gospel dionice te snima covere u kućnom studiju, nastupala je sa Zagrebačkom filharmonijom.

Međugorka Darija Ramljak, međutim, po mišljenju većine u žiriju, senzualnom je izvedbom Gibonnijevog hita "Ako me nosiš na duši" ostavila - "najdeblji" dojam.

"U...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 20:29