StoryEditorOCM
ShowbizODUŠEVILI DOLASKOM

Često su zajedno: Bradley Cooper doveo je svoju majku Gloriju Campano na dodjelu Zlatnog globusa

Piše SCENA SD
8. siječnja 2024. - 21:18

Bradley Cooper doveo je svoju majku Gloriju Campano na ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa.

Tako je Bradley Cooper još jednom oduševio medije i prisutne te još jednom dokazao da nikad niste prestari, prebogati ili preslavni da biste kvalitetno provodili vrijeme sa svojom majkom, piše klix.ba.

Zvijezda i redatelj filma "Maestro" nominiran je za najboljeg glumca i najboljeg redatelja u kojem je utjelovio slavnog skladatelja i dirigenta Leonarda Bernsteina.

Inače, Cooperu ovo nije prvi put da dovodi svoju majku na crveni tepih. Bila je s njim na dodjeli Oscara 2022. No, Camapano ne dolazi samo na dodjelu filmskih nagrada.

Cooper je također doveo svoju majku na 40. godišnjicu "Saturday Night Live" 2015., a također su zajedno glumili u reklami T-Mobilea koja je emitirana na Super Bowlu 2023.

No iako je njihov zajednički dolazak izazvao najviše medijske pozornosti, neki drugi umjetnici odlučili su na dodjelu Zlatnih globusa povesti članove svoje obitelji. Među njima su: pjevačica Billie Eilish koja je na dodjelu došla s majkom Maggie Baird, glumica Reese Witherspoon stigla je sa sinom Deaconom Phillippeom, dok je redatelj Martin Scorsese došao s kćeri Francescom Scorsese.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 03:23