stdClass Object ( [id] => 1033310 [title] => Brazilski glumac Felipe Simas ekskluzivno za ‘Slobodnu‘: Prije sam varao suprugu, pušio travu, a onda sam upoznao Boga i postao novi čovjek [alias] => brazilski-glumac-felipe-simas-ekskluzivno-za-slobodnu-prije-sam-varao-suprugu-pusio-travu-a-onda-sam-upoznao-boga-i-postao-novi-covjek [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Mladi brazilski glumac Felipe Simas u svojoj je zemlji velika glumačka zvijezda. Samo na Instagramu, ovoga ponosnog tatu troje djece, kojeg trenutačno na HRT-u gledamo u seriji "Diva", nominiranoj za internacionalni Emmy u kategoriji najbolje serije, prati više od dva milijuna ljudi.

Nakon što sam uputio zahtjev za intervju, nisu prošla ni 24 sata, a njegova majka Ana, koja se brine za sinovu karijeru, odgovorila mi je i poslala termin za razgovor. Gesta na koju ćete u novinarskom poslu uistinu rijetko naići kad su u pitanju popularni glumci iz svijeta telenovela. Obično se, naime, morate dobro načekati dok dobijete bilo kakav odgovor.

Felipe je u "Divi" utjelovio glavnog junaka, dobroćudnog Jonatasa, koji se za život bori radeći na ulicama Rio de Janeira. Serija je snimljena prije pet godina, njegova je to prva velika uloga na televiziji, koja mu je preko noći donijela golemu slavu u svim zemljama gdje se emitirala. Zbog pandemije koronavirusa, kojim se i sam zarazio, glumac trenutačno čeka povratak na set nove serije. Više od posla, brine ga teška situacija s kojom se njegov Brazil, druga epidemijom najpogođenija zemlja u svijetu, u ovom trenutku suočava.

---

---

Nedavno ste preboljeli COVID-19. Jeste li bili uplašeni?

– Na samom početku imao sam jaku glavobolju, drhtavicu i temperaturu. To najgore razdoblje trajalo je oko četiri dana. Srećom, nisu me pogodili najteži simptomi, poput onoga da ne mogu samostalno disati. Čak nisam ni kihao. Znao sam da će sve biti u redu i da samo trebam vremena da se oporavim. Pio sam puno tekućine, vodu i voćne sokove. Iskoristio sam to vrijeme za meditaciju i čitanje knjiga. Sad je sve u redu.

Jesu li supruga i djeca isto imali virus?

– Kad sam doznao da sam pozitivan, majka je dvoje djece povela sa sobom i svaki mi dan donosila hranu. Ja sam ostao s Marianom i najmlađim sinom, koji se nedavno rodio, boravio sam u sobi 15 dana. Ako i jesu imali, ne znaju. No, nisu pokazivali nikakve simptome.

Rekli ste da ste u to vrijeme dosta čitali. Što sve?

– Bibliju čitam svaki dan. Bez nje ne mogu zamisliti život. Prije nego što ste me nazvali čitao sam jednu knjigu o ropkinji koja je iz Afrike dovedena u Brazil kad joj je bilo tek osam godina. U našim školama ne možete puno toga naučiti o svemu što su robovi prolazili. Koliko god ovo štivo bilo mučno za čitati, drago mi je da mogu doznati nešto više o tome.

Kako se Brazilci bore s koronom?

– Jako su uplašeni, ali su srčani borci. Nažalost, najviše pate oni koji sebi ne mogu priuštiti kvalitetnu medicinsku njegu u privatnim bolnicama, a takvih je ovdje zaista puno. Uz lošu medicinsku skrb, naša je ekonomija u lošem stanju. Ovo je iznimno teško razdoblje za moju zemlju. Bit ću iskren prema vama: ne vidim da će nam životi tako skoro biti kao nekad. Svijet će se još dugo oporavljati od posljedica koronavirusa.

Ne skrivate da ste vrlo religiozni i da ste vjeru tek nedavno otkrili.

– Točno 15 dana prije početka snimanja "Dive". Zato mi je Jonatas toliko važan. Prije toga u jednoj sam seriji glumio zlikovca Cobru; u to sam vrijeme postao svjestan mnogih pogrešaka koje sam baš tada radio u životu. Iako mlad, to me nije opravdavalo. Osjetio sam da od Isusa moram zatražiti oprost i zamoliti ga da mi pokaže put prema sretnijoj budućnosti.

Koje su to bile pogreške?

– Nisam činio svoju suprugu sretnom. Bio sam joj nevjeran, zaslijepljen slavom, marihuana mi je blokirala misli... Radio sam sve suprotno od onoga što me učila majka. Moj srednji brat, s kojim sam vrlo blizak, pokušao je razgovarati sa mnom. Jednom mi je rekao: "Fi, gledam te u oči i ne prepoznajem te." Znao sam da nešto moram učiniti jer više nisam mogao tako živjeti. Prvi korak bio je obraćenje. Kad sam doživio bliskost s Bogom, osjetio sam veliko olakšanje i zahvalnost, znao sam da mi je oprostio grijehe. Ponovno sam mogao stati pred Marianu i pogledati brata. Biti odgovoran i stajati iza svojih postupaka.

Kad kažete da ste bili nevjerni supruzi, mislite li na to da ste je varali s drugim ženama?

– Da. Bilo je to prvo što sam rekao Mariani kad sam upoznao Isusa. Pogledao sam je u oči i kazao: "Ljubavi, dopusti da ti nešto ispričam danas. Trebam tvoj oprost. Obećavam ti da ću od danas biti potpuno drugi suprug i tata." Prihvatila je moju ispriku. Iako nije zaboravila sve što sam joj učinio, odlučila mi je oprostiti. Od tog dana naš je odnos u potpunosti drukčiji.

Supruga Mariana je novinarka. Kako ste se upoznali?

– Bila je pri kraju studija kad je ostala trudna s našim prvim djetetom. Trenutačno ne radi i posvećena je obitelji. Predivna je supruga i majka. Puno mi pomaže, vodi moje društvene mreže, za koje često nemam vremena, a važne su kako bih bio u kontaktu s fanovima. Naša ljubav jedna je od onih na prvi pogled.

---

image
Felipe Simas sa suprugom i djecom
Brunno Rangel
---

Imate 27 godina i već troje djece: dva sina i kćer. Je li teško biti mladi otac?

– Teško je, ne mogu reći da nije. Ali ako sve dobro posložite i na vrijeme se organizirate, bit će sve u redu. Djeca i Mariana najbolji su dio moga života. Bez njih ništa ne bi imalo smisla.

Želite li još djece?

– Mislim da je to to. (smijeh). Jedva čekamo ući u četrdesete da počnemo putovati svijetom i malo se odmoriti, a djecu ćemo onda prepustiti djedu i baki.

Znaju li da im je otac poznati glumac?

– O da! Pogotovo najstariji sin, koji je pasionirani gledatelj serija u kojima glumim. Kad se "Diva" prvi put emitirala u Brazilu, imao je samo godinu i pol, pa je tek sada gleda. Upravo se reprizira na televiziji i ne propušta nijedan nastavak. Ponovno je gledaju i drugi jer su zbog karantene ljudi prisiljeni biti kod kuće.

Po čemu najviše pamtite Jonatasa?

– To je uloga koja mi je u karijeri bila najveći izazov. Radi se o jednom sramežljivom momku koji se bori za svoje snove uvjeren da može promijeniti svijet oko sebe. Za razliku od njega, imao sam sreće što nisam odrastao u neimaštini, no unatoč tome imamo neke zajedničke poveznice. Kako serija bude išla kraju, vidjet ćete koliko veliko srce ima unatoč tome što će se morati suočiti s velikim promjenama i životnim bitkama.

---

image
Felipe Simas u seriji 'Diva'
Globo
---

Jeste li, pripremajući se za ulogu, razgovarali s momcima na ulicama Rija koji su u sličnoj situaciji poput njega?

– U Brazilu gotovo na svakom koraku možete vidjeti druge Jonatase. Uvijek mi je drago porazgovarati s njima. Mnogo djece radi na ulici prodavajući razne stvari ne bi li preživjeli i tako pomogli majkama da plate račune, neki se čak odriču i svoga školovanja zbog toga.

Zaista tužno i potresno. Kako bi oni reagirali kad bi vas vidjeli?

– Svaki put kad bih se u prometu zaustavio na crvenom svjetlu, prepoznali bi me dok bi mi prali prozore ili nudili sok. Osjetio sam u njihovim očima ponos jer je Jonatas na neki način predstavljao sve njih. I meni je bila velika čast. Nema ništa ljepše od toga kad znate da je vaš lik uspio doprijeti do publike.

Mogu reći, a složit će se sa mnom i gledatelji, da ste izvrsno odradili posao. Vaša partnerica Marina Ruy Barbosa, koja je utjelovila Elizu, tada je već bila velika zvijezda. Jeste li imali tremu dok ste snimali ljubavne, a i ostale scene?

– Uživao sam raditi s njom. Ona je svoju karijeru počela vrlo mlada, dok je meni to bila tek druga uloga na televiziji. Djelovala je inspirativno na mene i pomagala mi svojim savjetima. Nije imala nikakve predrasude zbog toga što joj je partner u seriji glumac bez velikog iskustva. Marina je stvarno prelijepa žena, ma tko je ne bi poželio poljubiti? Ali moja supruga je ipak broj jedan. (smijeh).

Stresan posao

Je li vam stresno snimati telenovele?

– Uistinu jest. Mi glumci često se znamo šaliti kako provodimo više vremena zajedno nego s vlastitim obiteljima. Upravo zato važno je stvoriti dobru energiju na poslu. "Divu" smo radili gotovo sedam mjeseci bez prestanka, sve dane osim nedjelje, po desetak sati. Drago mi je što smo snimali na mnogim autentičnim lokacijama po Rio de Janeiru, poput samog središta grada, gdje Jonatas radi. Takva mjesta puno govore o brazilskoj kulturi, koja je jedinstvena po mnogim stvarima. Nas koji smo rođeni u Riju zovu carioce, što znači "kuća bijelog čovjeka".

---

---

Prije nego što ste se počeli baviti glumom bili ste nogometaš.

– Kao djetetu san mi je, poput većine brazilske djece, bio da sa svojim timom osvojim Svjetsko prvenstvo u nogometu. Kad sam napunio 18 godina, braća su mi se već bavila glumom, a jedan prijatelj, isto glumac, nazvao me i ponudio ulogu u nezavisnom filmu. Tako je sve krenulo. Iako sam se prvo nasmijao i rekao: "Hej, ja sam nogometaš, a ne glumac." No nakon što sam upoznao filmski set, shvatio sam da me to više zanima i kako je nogomet tek lijepa uspomena. Stavio sam kopačke o klin malo prije 19. rođendana i nisam požalio.

Osim što dobro glumite i igrate nogomet, i vrstan ste plesač. To ste dokazali pred milijunskim auditorijem kad ste pobijedili u brazilskoj verziji showa "Ples sa zvijezdama" (Danca Dos Famosos).

– Ljubav prema plesu naslijedio sam od oca, koji je učitelj capoeire. Sigurno ste čuli za tu vrstu umjetnosti. Riječ je o formi koja uključuje elemente borilačkih vještina, igre, glazbe i plesa. Nastala je u Brazilu, a kod nas su je donijeli robovi iz Afrike. Moćan je dio naše kulture, možda i najpoznatiji.

Jedno ste vrijeme živjeli u Americi, ali, baš kao i prema glumi, ljubav prema rodnom kraju bila je jača.

– Otac je htio popularizirati capoeiru izvan brazilskih granica pa smo se, kad sam imao četiri godine, preselili s njime u Los Angeles. Veći sam dio djetinjstva tamo proveo, ali sam uvijek u srcu osjećao zov Brazila i Latinske Amerike, pa bih za praznike dolazio kod bake u Petrópolis, oko 68 kilometara od Rija, imala je kuću u planinama. U Rio sam se vratio s 15 godina. Braća i ja više se nismo osjećali sretno u Americi, počela nam je nedostajati brazilska kultura, naša obitelj, pa su roditelji odlučili da se vratimo.

Sjećate li se na što ste potrošili prvi zarađeni honorar od snimanja?

– Nećete mi vjerovati, ali bilo je to za rođenje moga prvog sina. Imao sam tad 21 godinu.

Zaista? Mislite na proslavu u povodu rođenja?

– Zapravo ne. Odnosilo se na bolničke troškove. Zdravstveni sustav u Brazilu, kao što možda znate, nije najbolji. Stoga sam supruzi želio pružiti najbolji tretman, pa je rodila u jednoj privatnoj klinici. Tužno je što drugi mladi roditelji mojih godina nemaju tu priliku i mnogima od njih djeca se rađaju u neadekvatnim uvjetima. Još od vremena ropstva, koje je ovdje ukinuto 1888., kvaliteta života nije najbolja.

Koja vam je prva asocijacija na Hrvatsku?

– Volim borilačke sportove tako da znam za vašeg Cro Copa Mirka Filipovića. Njegov sam veliki obožavatelj. Sjećam se da je na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2014. Brazil u São Paulu pobijedio Hrvatsku 3:1. Volio bih jednom posjetiti Hrvatsku.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"Prebolio Covid-19"},{"id":"4","value":""},{"id":"5","value":""},{"id":"6","value":""},{"id":"8","value":"1"},{"id":"11","value":"1"},{"id":"12","value":"1"},{"id":"13","value":"1"},{"id":"65","value":""},{"id":"21","value":"1"},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"87","value":""},{"id":"71","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"}] [extra_fields_search] => Prebolio Covid-19 1 1 1 1 1 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2020-07-19 16:01:15 [created_by] => 3225 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2020-07-19 16:20:15 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2020-07-19 16:18:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109560.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109554.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109556.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109558.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109562.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109584.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109586.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109588.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109590.jpg","\/images\/slike\/2020\/07\/19\/14109592.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Brunno Rangel","Vinko Pai\u0107","Brunno Rangel","Brunno Rangel","Brunno Rangel","Globo","Globo","Globo","Globo","Globo"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","Felipe i na\u0161 novinar Vinko Pai\u0107","Felipe Simas sa suprugom i djecom","Felipe Simas","Glumac je veliki obo\u017eavatelj Mirka Filipovi\u0107a","Felipe Simas u seriji Diva","Felipe Simas u seriji 'Diva'","Felipe Simas u seriji 'Diva'","Felipe Simas u seriji Diva","Felipe Simas u seriji 'Diva'"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["48:32","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x2880","k_14109560_1280.jpg":"1280x1280","k_14109560_1024.jpg":"1024x1024","k_14109560_640.jpg":"640x640","k_14109560_480.jpg":"480x480","k_14109560_340.jpg":"340x340","k_14109560_220.jpg":"220x220","o_14109560_1280.jpg":"1280x1920","o_14109560_1024.jpg":"1024x1536","o_14109560_640.jpg":"640x960","o_14109560_480.jpg":"480x720","o_14109560_340.jpg":"340x510","o_14109560_220.jpg":"220x330","h_14109560_1280.jpg":"1280x854","h_14109560_1024.jpg":"1024x683","h_14109560_640.jpg":"640x427","h_14109560_480.jpg":"480x320","h_14109560_340.jpg":"340x227","h_14109560_220.jpg":"220x147","pp_14109560_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109560_1024.jpg":"805x1024","pp_14109560_640.jpg":"503x640","pp_14109560_480.jpg":"377x480","pp_14109560_340.jpg":"267x340","pp_14109560_220.jpg":"173x220"},{"size0":"750x1334","k_14109554_1280.jpg":"1280x1280","k_14109554_1024.jpg":"1024x1024","k_14109554_640.jpg":"640x640","k_14109554_480.jpg":"480x480","k_14109554_340.jpg":"340x340","k_14109554_220.jpg":"220x220","o_14109554_1280.jpg":"1280x2276","o_14109554_1024.jpg":"1024x1821","o_14109554_640.jpg":"640x1138","o_14109554_480.jpg":"480x853","o_14109554_340.jpg":"340x604","o_14109554_220.jpg":"220x391","h_14109554_1280.jpg":"1280x854","h_14109554_1024.jpg":"1024x683","h_14109554_640.jpg":"640x427","h_14109554_480.jpg":"480x320","h_14109554_340.jpg":"340x227","h_14109554_220.jpg":"220x147","pp_14109554_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109554_1024.jpg":"805x1024","pp_14109554_640.jpg":"503x640","pp_14109554_480.jpg":"377x480","pp_14109554_340.jpg":"267x340","pp_14109554_220.jpg":"173x220"},{"size0":"748x1121","k_14109556_1280.jpg":"1280x1280","k_14109556_1024.jpg":"1024x1024","k_14109556_640.jpg":"640x640","k_14109556_480.jpg":"480x480","k_14109556_340.jpg":"340x340","k_14109556_220.jpg":"220x220","o_14109556_1280.jpg":"1280x1918","o_14109556_1024.jpg":"1024x1534","o_14109556_640.jpg":"640x959","o_14109556_480.jpg":"480x719","o_14109556_340.jpg":"340x509","o_14109556_220.jpg":"220x329","h_14109556_1280.jpg":"1280x854","h_14109556_1024.jpg":"1024x683","h_14109556_640.jpg":"640x427","h_14109556_480.jpg":"480x320","h_14109556_340.jpg":"340x227","h_14109556_220.jpg":"220x147","pp_14109556_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109556_1024.jpg":"805x1024","pp_14109556_640.jpg":"503x640","pp_14109556_480.jpg":"377x480","pp_14109556_340.jpg":"267x340","pp_14109556_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2880","k_14109558_1280.jpg":"1280x1280","k_14109558_1024.jpg":"1024x1024","k_14109558_640.jpg":"640x640","k_14109558_480.jpg":"480x480","k_14109558_340.jpg":"340x340","k_14109558_220.jpg":"220x220","o_14109558_1280.jpg":"1280x1920","o_14109558_1024.jpg":"1024x1536","o_14109558_640.jpg":"640x960","o_14109558_480.jpg":"480x720","o_14109558_340.jpg":"340x510","o_14109558_220.jpg":"220x330","h_14109558_1280.jpg":"1280x854","h_14109558_1024.jpg":"1024x683","h_14109558_640.jpg":"640x427","h_14109558_480.jpg":"480x320","h_14109558_340.jpg":"340x227","h_14109558_220.jpg":"220x147","pp_14109558_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109558_1024.jpg":"805x1024","pp_14109558_640.jpg":"503x640","pp_14109558_480.jpg":"377x480","pp_14109558_340.jpg":"267x340","pp_14109558_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2880","k_14109562_1280.jpg":"1280x1280","k_14109562_1024.jpg":"1024x1024","k_14109562_640.jpg":"640x640","k_14109562_480.jpg":"480x480","k_14109562_340.jpg":"340x340","k_14109562_220.jpg":"220x220","o_14109562_1280.jpg":"1280x1920","o_14109562_1024.jpg":"1024x1536","o_14109562_640.jpg":"640x960","o_14109562_480.jpg":"480x720","o_14109562_340.jpg":"340x510","o_14109562_220.jpg":"220x330","h_14109562_1280.jpg":"1280x854","h_14109562_1024.jpg":"1024x683","h_14109562_640.jpg":"640x427","h_14109562_480.jpg":"480x320","h_14109562_340.jpg":"340x227","h_14109562_220.jpg":"220x147","pp_14109562_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109562_1024.jpg":"805x1024","pp_14109562_640.jpg":"503x640","pp_14109562_480.jpg":"377x480","pp_14109562_340.jpg":"267x340","pp_14109562_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1278","k_14109584_1280.jpg":"1280x1280","k_14109584_1024.jpg":"1024x1024","k_14109584_640.jpg":"640x640","k_14109584_480.jpg":"480x480","k_14109584_340.jpg":"340x340","k_14109584_220.jpg":"220x220","o_14109584_1280.jpg":"1280x852","o_14109584_1024.jpg":"1024x681","o_14109584_640.jpg":"640x426","o_14109584_480.jpg":"480x319","o_14109584_340.jpg":"340x226","o_14109584_220.jpg":"220x146","h_14109584_1280.jpg":"1280x854","h_14109584_1024.jpg":"1024x683","h_14109584_640.jpg":"640x427","h_14109584_480.jpg":"480x320","h_14109584_340.jpg":"340x227","h_14109584_220.jpg":"220x147","pp_14109584_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109584_1024.jpg":"805x1024","pp_14109584_640.jpg":"503x640","pp_14109584_480.jpg":"377x480","pp_14109584_340.jpg":"267x340","pp_14109584_220.jpg":"173x220"},{"size0":"900x600","k_14109586_1280.jpg":"1280x1280","k_14109586_1024.jpg":"1024x1024","k_14109586_640.jpg":"640x640","k_14109586_480.jpg":"480x480","k_14109586_340.jpg":"340x340","k_14109586_220.jpg":"220x220","o_14109586_1280.jpg":"1280x853","o_14109586_1024.jpg":"1024x682","o_14109586_640.jpg":"640x426","o_14109586_480.jpg":"480x320","o_14109586_340.jpg":"340x226","o_14109586_220.jpg":"220x146","h_14109586_1280.jpg":"1280x854","h_14109586_1024.jpg":"1024x683","h_14109586_640.jpg":"640x427","h_14109586_480.jpg":"480x320","h_14109586_340.jpg":"340x227","h_14109586_220.jpg":"220x147","pp_14109586_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109586_1024.jpg":"805x1024","pp_14109586_640.jpg":"503x640","pp_14109586_480.jpg":"377x480","pp_14109586_340.jpg":"267x340","pp_14109586_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1336","k_14109588_1280.jpg":"1280x1280","k_14109588_1024.jpg":"1024x1024","k_14109588_640.jpg":"640x640","k_14109588_480.jpg":"480x480","k_14109588_340.jpg":"340x340","k_14109588_220.jpg":"220x220","o_14109588_1280.jpg":"1280x890","o_14109588_1024.jpg":"1024x712","o_14109588_640.jpg":"640x445","o_14109588_480.jpg":"480x334","o_14109588_340.jpg":"340x236","o_14109588_220.jpg":"220x153","h_14109588_1280.jpg":"1280x854","h_14109588_1024.jpg":"1024x683","h_14109588_640.jpg":"640x427","h_14109588_480.jpg":"480x320","h_14109588_340.jpg":"340x227","h_14109588_220.jpg":"220x147","pp_14109588_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109588_1024.jpg":"805x1024","pp_14109588_640.jpg":"503x640","pp_14109588_480.jpg":"377x480","pp_14109588_340.jpg":"267x340","pp_14109588_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","k_14109590_1280.jpg":"1280x1280","k_14109590_1024.jpg":"1024x1024","k_14109590_640.jpg":"640x640","k_14109590_480.jpg":"480x480","k_14109590_340.jpg":"340x340","k_14109590_220.jpg":"220x220","o_14109590_1280.jpg":"1280x853","o_14109590_1024.jpg":"1024x682","o_14109590_640.jpg":"640x426","o_14109590_480.jpg":"480x320","o_14109590_340.jpg":"340x226","o_14109590_220.jpg":"220x146","h_14109590_1280.jpg":"1280x854","h_14109590_1024.jpg":"1024x683","h_14109590_640.jpg":"640x427","h_14109590_480.jpg":"480x320","h_14109590_340.jpg":"340x227","h_14109590_220.jpg":"220x147","pp_14109590_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109590_1024.jpg":"805x1024","pp_14109590_640.jpg":"503x640","pp_14109590_480.jpg":"377x480","pp_14109590_340.jpg":"267x340","pp_14109590_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1278","k_14109592_1280.jpg":"1280x1280","k_14109592_1024.jpg":"1024x1024","k_14109592_640.jpg":"640x640","k_14109592_480.jpg":"480x480","k_14109592_340.jpg":"340x340","k_14109592_220.jpg":"220x220","o_14109592_1280.jpg":"1280x852","o_14109592_1024.jpg":"1024x681","o_14109592_640.jpg":"640x426","o_14109592_480.jpg":"480x319","o_14109592_340.jpg":"340x226","o_14109592_220.jpg":"220x146","h_14109592_1280.jpg":"1280x854","h_14109592_1024.jpg":"1024x683","h_14109592_640.jpg":"640x427","h_14109592_480.jpg":"480x320","h_14109592_340.jpg":"340x227","h_14109592_220.jpg":"220x147","pp_14109592_1280.jpg":"1006x1280","pp_14109592_1024.jpg":"805x1024","pp_14109592_640.jpg":"503x640","pp_14109592_480.jpg":"377x480","pp_14109592_340.jpg":"267x340","pp_14109592_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7522398 Threads: 4 Questions: 1607730195 Slow queries: 4771097 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110700546 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 295 [name] => Reflektor [alias] => reflektor [parent] => 260 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /sd-plus/reflektor ) ) [link] => /scena/showbiz/brazilski-glumac-felipe-simas-ekskluzivno-za-slobodnu-prije-sam-varao-suprugu-pusio-travu-a-onda-sam-upoznao-boga-i-postao-novi-covjek-1033310 [printLink] => /scena/showbiz/brazilski-glumac-felipe-simas-ekskluzivno-za-slobodnu-prije-sam-varao-suprugu-pusio-travu-a-onda-sam-upoznao-boga-i-postao-novi-covjek-1033310?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 613042 [name] => felipe simas [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-07-19 18:20:42 [main_article_id] => 0 [alias] => felipe-simas [link] => /tag/felipe-simas ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Brazilski glumac Felipe Simas ekskluzivno za ‘Slobodnu‘: Prije sam varao suprugu, pušio travu, a onda sam upoznao Boga i postao novi čovjek [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3225 [name] => Vinko Paić [username] => vinko-pai [email] => vinko-pai@sd.hr [password] => $2y$10$SknZe4UBTTiUIG6JL3R9z.dOzVdZvDxtCiEFcNkz0/F30t1p8Oo7u [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/vinko-paic-3225 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1743 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/5dd410bdfa2fba0b946f11b0784bd5df?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109560.jpg [galleryCount] => 10 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Brunno Rangel [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109560.jpg [title] => Brunno Rangel ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109554.jpg [title] => Felipe i naš novinar Vinko Paić Vinko Paić ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109556.jpg [title] => Felipe Simas sa suprugom i djecom Brunno Rangel ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109558.jpg [title] => Felipe Simas Brunno Rangel ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109562.jpg [title] => Glumac je veliki obožavatelj Mirka Filipovića Brunno Rangel ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109584.jpg [title] => Felipe Simas u seriji Diva Globo ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109586.jpg [title] => Felipe Simas u seriji 'Diva' Globo ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109588.jpg [title] => Felipe Simas u seriji 'Diva' Globo ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109590.jpg [title] => Felipe Simas u seriji Diva Globo ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2020/07/19/14109592.jpg [title] => Felipe Simas u seriji 'Diva' Globo ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Mladi brazilski glumac Felipe Simas u svojoj je zemlji velika glumačka zvijezda. Samo na Instagramu, ovoga ponosnog tatu troje djece, kojeg trenutačno na HRT-u gledamo u seriji "Diva", nominiranoj za internacionalni Emmy u kategoriji najbolje serije, prati više od dva milijuna ljudi.

Nakon što sam uputio zahtjev za intervju, nisu prošla ni 24 sata, a njegova majka Ana, koja se brine za sinovu karijeru, odgovorila mi je i poslala termin za razgovor. Gesta na koju ćete u novinarskom poslu uistinu rijetko naići kad su u pitanju popularni glumci iz svijeta telenovela. Obično se, naime, morate dobro načekati dok dobijete bilo kakav odgovor.

Felipe je u "Divi" utjelovio glavnog junaka, dobroćudnog Jonatasa, koji se za život bori radeći na ulicama Rio de Janeira. Serija je snimljena prije pet godina, njegova je to prva velika uloga na televiziji, koja mu je preko noći donijela golemu slavu u svim zemljama gdje se emitirala. Zbog pandemije koronavirusa, kojim se i sam zarazio, glumac trenutačno čeka povratak na set nove serije. Više od posla, brine ga teška situacija s kojom se njegov Brazil, druga epidemijom najpogođenija zemlja u svijetu, u ovom trenutku suočava.

---

---

Nedavno ste preboljeli COVID-19. Jeste li bili uplašeni?

– Na samom početku imao sam jaku glavobolju, drhtavicu i temperaturu. To najgore razdoblje trajalo je oko četiri dana. Srećom, nisu me pogodili najteži simptomi, poput onoga da ne mogu samostalno disati. Čak nisam ni kihao. Znao sam da će sve biti u redu i da samo trebam vremena da se oporavim. Pio sam puno tekućine, vodu i voćne sokove. Iskoristio sam to vrijeme za meditaciju i čitanje knjiga. Sad je sve u redu.

Jesu li supruga i djeca isto imali virus?

– Kad sam doznao da sam pozitivan, majka je dvoje djece povela sa sobom i svaki mi dan donosila hranu. Ja sam ostao s Marianom i najmlađim sinom, koji se nedavno rodio, boravio sam u sobi 15 dana. Ako i jesu imali, ne znaju. No, nisu pokazivali nikakve simptome.

Rekli ste da ste u to vrijeme dosta čitali. Što sve?

– Bibliju čitam svaki dan. Bez nje ne mogu zamisliti život. Prije nego što ste me nazvali čitao sam jednu knjigu o ropkinji koja je iz Afrike dovedena u Brazil kad joj je bilo tek osam godina. U našim školama ne možete puno toga naučiti o svemu što su robovi prolazili. Koliko god ovo štivo bilo mučno za čitati, drago mi je da mogu doznati nešto više o tome.

Kako se Brazilci bore s koronom?

– Jako su uplašeni, ali su srčani borci. Nažalost, najviše pate oni koji sebi ne mogu priuštiti kvalitetnu medicinsku njegu u privatnim bolnicama, a takvih je ovdje zaista puno. Uz lošu medicinsku skrb, naša je ekonomija u lošem stanju. Ovo je iznimno teško razdoblje za moju zemlju. Bit ću iskren prema vama: ne vidim da će nam životi tako skoro biti kao nekad. Svijet će se još dugo oporavljati od posljedica koronavirusa.

Ne skrivate da ste vrlo religiozni i da ste vjeru tek nedavno otkrili.

– Točno 15 dana prije početka snimanja "Dive". Zato mi je Jonatas toliko važan. Prije toga u jednoj sam seriji glumio zlikovca Cobru; u to sam vrijeme postao svjestan mnogih pogrešaka koje sam baš tada radio u životu. Iako mlad, to me nije opravdavalo. Osjetio sam da od Isusa moram zatražiti oprost i zamoliti ga da mi pokaže put prema sretnijoj budućnosti.

Koje su to bile pogreške?

– Nisam činio svoju suprugu sretnom. Bio sam joj nevjeran, zaslijepljen slavom, marihuana mi je blokirala misli... Radio sam sve suprotno od onoga što me učila majka. Moj srednji brat, s kojim sam vrlo blizak, pokušao je razgovarati sa mnom. Jednom mi je rekao: "Fi, gledam te u oči i ne prepoznajem te." Znao sam da nešto moram učiniti jer više nisam mogao tako živjeti. Prvi korak bio je obraćenje. Kad sam doživio bliskost s Bogom, osjetio sam veliko olakšanje i zahvalnost, znao sam da mi je oprostio grijehe. Ponovno sam mogao stati pred Marianu i pogledati brata. Biti odgovoran i stajati iza svojih postupaka.

Kad kažete da ste bili nevjerni supruzi, mislite li na to da ste je varali s drugim ženama?

– Da. Bilo je to prvo što sam rekao Mariani kad sam upoznao Isusa. Pogledao sam je u oči i kazao: "Ljubavi, dopusti da ti nešto ispričam danas. Trebam tvoj oprost. Obećavam ti da ću od danas biti potpuno drugi suprug i tata." Prihvatila je moju ispriku. Iako nije zaboravila sve što sam joj učinio, odlučila mi je oprostiti. Od tog dana naš je odnos u potpunosti drukčiji.

Supruga Mariana je novinarka. Kako ste se upoznali?

– Bila je pri kraju studija kad je ostala trudna s našim prvim djetetom. Trenutačno ne radi i posvećena je obitelji. Predivna je supruga i majka. Puno mi pomaže, vodi moje društvene mreže, za koje često nemam vremena, a važne su kako bih bio u kontaktu s fanovima. Naša ljubav jedna je od onih na prvi pogled.

---

image
Felipe Simas sa suprugom i djecom
Brunno Rangel
---

Imate 27 godina i već troje djece: dva sina i kćer. Je li teško biti mladi otac?

– Teško je, ne mogu reći da nije. Ali ako sve dobro posložite i na vrijeme se organizirate, bit će sve u redu. Djeca i Mariana najbolji su dio moga života. Bez njih ništa ne bi imalo smisla.

Želite li još djece?

– Mislim da je to to. (smijeh). Jedva čekamo ući u četrdesete da počnemo putovati svijetom i malo se odmoriti, a djecu ćemo onda prepustiti djedu i baki.

Znaju li da im je otac poznati glumac?

– O da! Pogotovo najstariji sin, koji je pasionirani gledatelj serija u kojima glumim. Kad se "Diva" prvi put emitirala u Brazilu, imao je samo godinu i pol, pa je tek sada gleda. Upravo se reprizira na televiziji i ne propušta nijedan nastavak. Ponovno je gledaju i drugi jer su zbog karantene ljudi prisiljeni biti kod kuće.

Po čemu najviše pamtite Jonatasa?

– To je uloga koja mi je u karijeri bila najveći izazov. Radi se o jednom sramežljivom momku koji se bori za svoje snove uvjeren da može promijeniti svijet oko sebe. Za razliku od njega, imao sam sreće što nisam odrastao u neimaštini, no unatoč tome imamo neke zajedničke poveznice. Kako serija bude išla kraju, vidjet ćete koliko veliko srce ima unatoč tome što će se morati suočiti s velikim promjenama i životnim bitkama.

---

image
Felipe Simas u seriji 'Diva'
Globo
---

Jeste li, pripremajući se za ulogu, razgovarali s momcima na ulicama Rija koji su u sličnoj situaciji poput njega?

– U Brazilu gotovo na svakom koraku možete vidjeti druge Jonatase. Uvijek mi je drago porazgovarati s njima. Mnogo djece radi na ulici prodavajući razne stvari ne bi li preživjeli i tako pomogli majkama da plate račune, neki se čak odriču i svoga školovanja zbog toga.

Zaista tužno i potresno. Kako bi oni reagirali kad bi vas vidjeli?

– Svaki put kad bih se u prometu zaustavio na crvenom svjetlu, prepoznali bi me dok bi mi prali prozore ili nudili sok. Osjetio sam u njihovim očima ponos jer je Jonatas na neki način predstavljao sve njih. I meni je bila velika čast. Nema ništa ljepše od toga kad znate da je vaš lik uspio doprijeti do publike.

Mogu reći, a složit će se sa mnom i gledatelji, da ste izvrsno odradili posao. Vaša partnerica Marina Ruy Barbosa, koja je utjelovila Elizu, tada je već bila velika zvijezda. Jeste li imali tremu dok ste snimali ljubavne, a i ostale scene?

– Uživao sam raditi s njom. Ona je svoju karijeru počela vrlo mlada, dok je meni to bila tek druga uloga na televiziji. Djelovala je inspirativno na mene i pomagala mi svojim savjetima. Nije imala nikakve predrasude zbog toga što joj je partner u seriji glumac bez velikog iskustva. Marina je stvarno prelijepa žena, ma tko je ne bi poželio poljubiti? Ali moja supruga je ipak broj jedan. (smijeh).

Stresan posao

Je li vam stresno snimati telenovele?

– Uistinu jest. Mi glumci često se znamo šaliti kako provodimo više vremena zajedno nego s vlastitim obiteljima. Upravo zato važno je stvoriti dobru energiju na poslu. "Divu" smo radili gotovo sedam mjeseci bez prestanka, sve dane osim nedjelje, po desetak sati. Drago mi je što smo snimali na mnogim autentičnim lokacijama po Rio de Janeiru, poput samog središta grada, gdje Jonatas radi. Takva mjesta puno govore o brazilskoj kulturi, koja je jedinstvena po mnogim stvarima. Nas koji smo rođeni u Riju zovu carioce, što znači "kuća bijelog čovjeka".

---

---

Prije nego što ste se počeli baviti glumom bili ste nogometaš.

– Kao djetetu san mi je, poput većine brazilske djece, bio da sa svojim timom osvojim Svjetsko prvenstvo u nogometu. Kad sam napunio 18 godina, braća su mi se već bavila glumom, a jedan prijatelj, isto glumac, nazvao me i ponudio ulogu u nezavisnom filmu. Tako je sve krenulo. Iako sam se prvo nasmijao i rekao: "Hej, ja sam nogometaš, a ne glumac." No nakon što sam upoznao filmski set, shvatio sam da me to više zanima i kako je nogomet tek lijepa uspomena. Stavio sam kopačke o klin malo prije 19. rođendana i nisam požalio.

Osim što dobro glumite i igrate nogomet, i vrstan ste plesač. To ste dokazali pred milijunskim auditorijem kad ste pobijedili u brazilskoj verziji showa "Ples sa zvijezdama" (Danca Dos Famosos).

– Ljubav prema plesu naslijedio sam od oca, koji je učitelj capoeire. Sigurno ste čuli za tu vrstu umjetnosti. Riječ je o formi koja uključuje elemente borilačkih vještina, igre, glazbe i plesa. Nastala je u Brazilu, a kod nas su je donijeli robovi iz Afrike. Moćan je dio naše kulture, možda i najpoznatiji.

Jedno ste vrijeme živjeli u Americi, ali, baš kao i prema glumi, ljubav prema rodnom kraju bila je jača.

– Otac je htio popularizirati capoeiru izvan brazilskih granica pa smo se, kad sam imao četiri godine, preselili s njime u Los Angeles. Veći sam dio djetinjstva tamo proveo, ali sam uvijek u srcu osjećao zov Brazila i Latinske Amerike, pa bih za praznike dolazio kod bake u Petrópolis, oko 68 kilometara od Rija, imala je kuću u planinama. U Rio sam se vratio s 15 godina. Braća i ja više se nismo osjećali sretno u Americi, počela nam je nedostajati brazilska kultura, naša obitelj, pa su roditelji odlučili da se vratimo.

Sjećate li se na što ste potrošili prvi zarađeni honorar od snimanja?

– Nećete mi vjerovati, ali bilo je to za rođenje moga prvog sina. Imao sam tad 21 godinu.

Zaista? Mislite na proslavu u povodu rođenja?

– Zapravo ne. Odnosilo se na bolničke troškove. Zdravstveni sustav u Brazilu, kao što možda znate, nije najbolji. Stoga sam supruzi želio pružiti najbolji tretman, pa je rodila u jednoj privatnoj klinici. Tužno je što drugi mladi roditelji mojih godina nemaju tu priliku i mnogima od njih djeca se rađaju u neadekvatnim uvjetima. Još od vremena ropstva, koje je ovdje ukinuto 1888., kvaliteta života nije najbolja.

Koja vam je prva asocijacija na Hrvatsku?

– Volim borilačke sportove tako da znam za vašeg Cro Copa Mirka Filipovića. Njegov sam veliki obožavatelj. Sjećam se da je na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2014. Brazil u São Paulu pobijedio Hrvatsku 3:1. Volio bih jednom posjetiti Hrvatsku.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Brunno Rangel Vinko Paić Brunno Rangel Brunno Rangel Brunno Rangel Globo Globo Globo Globo Globo
Vinko Paić
Felipe i naš novinar Vinko Paić
Brunno Rangel
Felipe Simas sa suprugom i djecom
Brunno Rangel
Felipe Simas
Brunno Rangel
Glumac je veliki obožavatelj Mirka Filipovića
Globo
Felipe Simas u seriji Diva
Globo
Felipe Simas u seriji 'Diva'
Globo
Felipe Simas u seriji 'Diva'
Globo
Felipe Simas u seriji Diva
Globo
Felipe Simas u seriji 'Diva'
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/brazilski-glumac-felipe-simas-ekskluzivno-za-slobodnu-prije-sam-varao-suprugu-pusio-travu-a-onda-sam-upoznao-boga-i-postao-novi-covjek-1033310 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=076b89bcd6fb54e6a521d525dd03508edbb5f004 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Brazilski+glumac+Felipe+Simas+ekskluzivno+za+%E2%80%98Slobodnu%E2%80%98%3A+Prije+sam+varao+suprugu%2C+pu%C5%A1io+travu%2C+a+onda+sam+upoznao+Boga+i+postao+novi+%C4%8Dovjek&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fbrazilski-glumac-felipe-simas-ekskluzivno-za-slobodnu-prije-sam-varao-suprugu-pusio-travu-a-onda-sam-upoznao-boga-i-postao-novi-covjek-1033310 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fbrazilski-glumac-felipe-simas-ekskluzivno-za-slobodnu-prije-sam-varao-suprugu-pusio-travu-a-onda-sam-upoznao-boga-i-postao-novi-covjek-1033310 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"Prebolio Covid-19"},{"id":"4","value":""},{"id":"5","value":""},{"id":"6","value":""},{"id":"8","value":"1"},{"id":"11","value":"1"},{"id":"12","value":"1"},{"id":"13","value":"1"},{"id":"65","value":""},{"id":"21","value":"1"},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"87","value":""},{"id":"71","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizPrebolio Covid-19

Brazilski glumac Felipe Simas ekskluzivno za ‘Slobodnu‘: Prije sam varao suprugu, pušio travu, a onda sam upoznao Boga i postao novi čovjek

19. srpnja 2020. - 18:18

Mladi brazilski glumac Felipe Simas u svojoj je zemlji velika glumačka zvijezda. Samo na Instagramu, ovoga ponosnog tatu troje djece, kojeg trenutačno na HRT-u gledamo u seriji "Diva", nominiranoj za internacionalni Emmy u kategoriji najbolje serije, prati više od dva milijuna ljudi.

Nakon što sam uputio zahtjev za intervju, nisu prošla ni 24 sata, a njegova majka Ana, koja se brine za sinovu karijeru, odgovorila mi je i poslala termin za razgovor. Gesta na koju ćete u novinarskom poslu uistinu rijetko naići kad su u pitanju popularni glumci iz svijeta telenovela. Obično se, naime, morate dobro načekati dok dobijete bilo kakav odgovor.

Felipe je u "Divi" utjelovio glavnog junaka, dobroćudnog Jonatasa, koji se za život bori radeći na ulicama Rio de Janeira. Serija je snimljena pri...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 11:23