StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV CVJETA

Blagdani kod Gospodina Savršenog: Mi smo mala sretna obitelj jer slavimo dva Božića! Jedan u Splitu s mojima, drugi u Banja Luci sa Stankičinima!; Otkriva i želje za vjenčanje

Piše Mozaik SD
23. prosinca 2022. - 16:46
Toni i Stankica su se zavoljeli u RTL-ovom showu i premda su mnogi sumnjali u iskrenost njihovih osjećaja, ispostavilo se da su bili u krivuRTL Press

"Trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na tu njezinu temperamentnu narav. Ne mogu reći da me je to nerviralo, nego je trebalo više vremena da se naučimo prilagoditi jedno drugome.

Graditi vezu na daljinu nije jednostavno. I dandanas se trudimo odgonetnuti kako da nastavimo graditi naš odnos, a da povećalo javnosti ne utječe na nas.

Svjesni smo u što smo ušli, pa tako znamo da ne možemo jednostavno nestati, a s druge strane ne želimo ni previše toga podijeliti jer onda gubimo ono najvažnije. Mislim da smo puno toga naučili, ali isto tako da nas čeka još izazova" - kazao je našoj novinarki na proljeće Toni Šćulac, profesor sa splitskog PMF-a, proslavljen kao Gospodin Savršeni u RTL-ovom showu.

A post shared by Stankica Stojanovic (@stankicas)

08. svibanj 2024 23:12