StoryEditorOCM
Showbizprolila more suza

Bila je tiha patnja i želja mnogih muškaraca, no zbog ovog je našeg nogometaša bivša Miss Jugoslavije prošla kroz pakao

Piše SCENA SD
18. ožujka 2024. - 19:32

Suzana Žunić, nekadašnja ljepotica i Miss Jugoslavije 1988., oduvijek je bila magnet za pažnju muškaraca, ali su ti romantični odnosi često završavali razočaranjem. Jedna od njezinih poznatih veza koja je na nju ostavila bolan trag, bila je s nogometašem Igorom Štimcem.

Njihova veza bila je popraćena interesom javnosti i medijskim naslovima, ali iza svjetala reflektora, Suzana se borila s vlastitim demonima. Iako su se vjenčali i podigli obitelj, brak je bio prožet nevjernostima Igora, čime je Suzana bila duboko nezadovoljna.

Unatoč vanjskoj slici savršenstva, iza zatvorenih vrata, Suzana je prolazila kroz emocionalnu borbu. Bila je suočena s osudama okoline koja nije razumjela zašto ostaje u braku unatoč preljubima partnera. No, Suzana je pokazala izuzetnu snagu i strpljenje, zadržavajući obitelj na okupu i štiteći svoje dijete.

image

Suzana Žunić 80-ih
Screenshot YouTube

U jednom iskrenom intervjuu, Suzana je otkrila težinu koju je nosila tijekom tih godina, suočavajući se s kritikama i neznanjem javnosti. Ipak, unatoč svim izazovima, nije izgubila vjeru u ljubav i sreću.

image

India‘s Croatian coach Igor Stimac looks on during the Qatar 2023 AFC Asian Cup Group B football match between Syria and India at Al-Bayt Stadium in al-Khor, north of Doha, on January 23, 2024. (Photo by KARIM JAAFAR/AFP)

Karim Jaafar/Afp

‘Dok sam bila u braku s Igorom, naslušala sam se komentara kako sam slijepa i gluha pored zdravih očiju i ušiju, kako ništa ne razumijem kada sam i dalje s njim, a neki su me i žalili. Mnogi oko mene nisu mogli shvatiti zašto ne zatražim razvod i zašto živim u takvom braku. Osuđivali su me iako nisu znali pravu istinu, niti su znali koliko je teško raskinuti brak u kojem su djeca‘, otkrila je Suzana tad, prenosi Story.

Nakon što je napustila turbulentan brak, Suzana je odlučila posvetiti vrijeme i energiju samoj sebi. Pronašla je unutarnju ravnotežu i ponovno otkrila svoju snagu. A onda, neočekivano, pronašla je ljubav u naručju Damira Milačića, trenera košarkaškog kluba Šibenik.

Njihova romansa označila je novo poglavlje u Suzaninom životu, puno nade i ljubavi. U svom drugom braku, Suzana je pronašla oslonac i podršku koja joj je nedostajala. Odlučna u tome da zaslužuje samo najbolje, konačno je pronašla istinsku sreću i ljubav koja je ispunjava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:02