stdClass Object ( [id] => 1133970 [title] => Antonija Blaće ima novi show i procijenila je kako bi ona u njemu prošla! Otkrila nam je i planove za posebni ženski kamp, ali i što misli o Big Brotheru [alias] => antonija-blace-ima-novi-show-i-procijenila-je-kako-bi-ona-u-njemu-prosla-otkrila-nam-je-i-planove-za-posebni-zenski-kamp-ali-i-sto-misli-o-big-brotheru [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Najdugovječniji game show u povijesti, koji je obilježio pola stoljeća, sada stiže i na RTL i to pod geslom "Dođi, pogodi, osvoji...", a počet će se prikazivati od ponedjeljka, 11. listopada u 17.45 sati.

U njemu posebnu ulogu ima Antonija Blaće - jedina je ženska voditeljica ovoga kviza, koji je u ostatku svijeta, eto, pripao muškarcima. Doduše, uz nju je suvoditelj i reper Marin Ivanović Stoka, ali svejedno...

---

image

 
Vedran Peteh/Cropix
---


Kviz je ovo vrlo jednostavnog koncepta; ne traži se, da pojednostavimo, neka velika pamet, ali definitivno trebate biti na "ti" s cjenovnim trendovima.

A kako danas definitivno ima mnogo onih koji, što zbog nezavidnog standarda, što zbog "šparnog" karaktera, gledaju u svaku kunu, vjerojatno neće faliti kandidata koji u kvizu trebaju pogađati cijene raznih artikala - od kosilica, štapnih miksera, skupih garnitura...O novom RTL-ovu projektu popričali smo s poznatom voditeljicom.

Zbog čega, po vama, ovaj kviz je pripao muškom voditeljskom svijetu. Slučajno ili...Spremate li se dati poseban ženski "touch" ovom projektu?


- Da vam budem iskrena, ne znam zašto su to dosad vodili samo muškarci. Ne vidim ni jedan razlog. Vjerojatno obična inercija - tako smo krenuli pa je tako i ostalo. Baš sam nekako zadovoljna da sam prva u svijetu u tome, nadam se ne i zadnja.

Isti je slučaj i s formatom "The Bachelor" (naš "Gospodin Savršeni"), i tu sam prva bila. Naravno da ću ubaciti ženski štih. Zapravo, to nije ženski štih, nego štih budućnosti u kojem nije perilica poklon za žene, a alat za muškarce.

To je doba stvarno završilo. Poznajem više cura nego muškaraca koje barataju alatom. Tko voli bušilice, nek' buši, a tko voli peglati, nek' pegla, neovisno o spolu. Iako, ako mene pitate, peglati ne voli nitko, he-he.

---

image
Antonija nam priznaje da joj jako nedostaje Big Brother
 
Vedran Peteh/Cropix
---


S obzirom na to da je riječ o kvizu u kojem treba pogoditi što točniju cijenu proizvoda, logično je očekivati da će se na tom, polju bolje iskazati žene, mislim, ipak su one, više po dućanima...je li ovo kviz dušao dao za šopingholičarke ili ipak postoji neka "kvaka"?


- To je neka provjerena informacija ili je to možda još jedan stereotip? Nisam to nikada primijetila u praksi, više gledam na to kao na urbanu legendu. Žene i šoping...

Mogu vam reći da su na dosadašnjim snimljenim emisijama jednako zastupljeni i muškarci i žene, kao i to da su podjednako uspješni u pogađanju cijena i “muških” i “ženskih” proizvoda.

Premda ste u voditeljskom poslu uvijek intuitivni i po mišljenju ogromne većine nikada se ne doimate izvještačeno, priprema, pogotovo kada je novi projekt u pitanju, definitivno mora biti. Koliko ste stranih verzija ovog kviza ste odgledali, materija kroz godine za "nadahniti" se sigurno nije falilo...Što se vama u ovom kvizu najviše sviđa?


- Kao prvo, hvala vam! I nakon 17 godina na TV-u lijepo mi je dobiti kompliment i na svakom vam hvala. A što se emisije tiče, najviše mi se sviđa moj suvoditelj s kojim je sve malo drugačije nego što bi inače bilo.

A priprema se sastojala od učenja pravila igara što mi i nije najjednostavnije sjelo s obzirom na to da sam si do sada uglavnom sama prilagođavala tekstove i improvizirala. Ali kad se struktura jednom svlada, opet ostaje dosta prostora za improvizaciju!

Vi i Stoka "kliknuli" ste odmah na snimanjima...Kako bi opisali svog supartnera; koje su mu vrline, mane...
- Marina poznajem valjda već 20 godina, ali evo prvi put radimo skupa, profesionalan je i donosi predivnu atmosferu na set! Publika ga obožava, vrlo je duhovit i šarmantan.

---

image

 
Vedran Peteh/Cropix
---


Kako bi vi na njemu prošli da se nađete kao sudionica?

- Nikako, ali doslovno nikako! Ne bih prošla ni prvi krug. Očajna sam kad je šoping u pitanju.

Koja kategorija artikala se pokazala najvećim izazovom u ovom kvizu?
- Svakodnevni prehrambeni proizvodi jer su razlike u cijenama male, brzo rastu i prečesto variraju u stvarnom životu. No natjecatelji su dosta dobro upućeni u cijene i sve prate, ne griješe puno, što je super jer mi onda podijelimo sve nagrade, a to nas jako veseli.

Što smatrate svojom najjačom voditeljskom karikom?
- Hm. Kako sad to da ja o sebi, a da ne bude ružno?

Koji bi trenutak u svojoj TV karijeri izbrisali da možete?
- Nemam baš takvih koji su bili smotani ili smiješni ili sam nešto krivo napravila, nekako sam se uvijek izvukla i postali su dio mene. Nije bilo stravičnih gafova.

Od svih vaših projekata, pretpostavljam da vam je Big Brother srcu ipak najmiliji...Nedostaje li vam taj show i da osmišljavate koncept neke nove sezone, kako bi on izgledao?
- Jako mi nedostaje Big Brother.

---

image

 
Vedran Peteh/Cropix
---


Vi ste voditeljica, producentica, rekli ste i kako biste htjeli biti i mentorica novim naraštajima...Koji još TV poslovi bi vam predstavljali izazov i vidite li se u budućnosti i u još nekim sferama, izvan malih ekrana?
- Sve volim na televiziji, sve mi je zanimljivo. Ispred kamere i iza nje, mentoriranje, pronalazak novih lica, širenje projekta s glavnog kanala na prateće platforme... Moj najveći problem je nedostatak vremena, dan mi je prekratak.

Vaš priručnik #Ljeto bez parea uistinu je odlično odjeknuo u javnosti i mnoge su žene prigrlile vaše savjete...Jeste li došli do zadanog cilja?
- Imam još 4 ili 5 možda ako se baš zainatim, ha-ha-ha. Knjiga je plod dugogodišnjeg iskustva u ovoj temi, kao i napokon malo slobodnog vremena tijekom lockdowna.

---

image
Marin je profesionalan i donosi predivnu atmosferu na set!, kaže Antonija o svom suvoditelju
 
Vedran Peteh/Cropix
---

Sigurno razmišljate i o nadogradnji ove teme...Postoje li već neke konkretne ideje?
- Voljela bih napraviti kamp za žene u kojem bismo skidali tih omraženih 5 kilograma, uz radionice o kuhanju, psihološku pomoć i postavljanje temelja zdravijem životu.

---

Osvajale su se podmornice, Roll Roycevi...
- Pozivam sve ekipe koje se hoće prijaviti i zabaviti se da dođu! Već u prvoj epizodi gospođa je odnijela kući kamion poklona. Jako je sve pozitivno, sve su to iskusni ljudi na setu i beskrajno sam zahvalan što s njima imam priliku surađivati - otkriva Marin.
Tijekom 50 godina svoga dosadašnjeg emitiranja, show je bio i ostao poznat po neočekivanim nagradama, razuzdanoj publici te neobuzdanom entuzijazmu. A dok danas publika osvaja automobile, televizore, kosilice ili pak perilice za pranje rublja, natjecatelji su šezdesetih godina osvajali čak i avione te podmornice! Naime, morali bi pogoditi koliko košta podmornica, a ukoliko bi bili u pravu, morali su je ponijeti sa sobom kući! No tu nije kraj neobičnim stvarima koje su natjecatelji tijekom godina emitiranja osvajali – Rolls Royce iz 1926. s vlastitim vozačem, živi paun, kaput od krzna rakuna, bazen u tlu (instaliran u dvorištu pobjednika u jednom danu) i vlastiti privatni otok, samo su neke od neuobičajenih nagrada.
Najdugovječniji game show u povijesti televizije danas se prikazivao u više od 40 zemalja svijeta pod licencijom produkcijske kuće FremantleMedia. Na program RTL-a stiže u godini u kojoj je u SAD-u proslavio okruglu i pomalo nevjerojatnu 50. sezonu, a svojim igračima za tu obljetnicu dijele milijun dolara dnevno!

---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"POGODI, OSVOJI..."},{"id":"4","value":""},{"id":"5","value":""},{"id":"6","value":""},{"id":"8","value":"1"},{"id":"11","value":"1"},{"id":"12","value":"1"},{"id":"13","value":"1"},{"id":"65","value":""},{"id":"21","value":"1"},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"78","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => POGODI, OSVOJI... 1 1 1 1 1 2 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2021-10-09 07:37:20 [created_by] => 3095 [created_by_alias] => Anita Matić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2021-10-10 19:13:45 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2021-10-10 19:13:45 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 977 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2021\/10\/09\/19558468.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/09\/19558458.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/09\/19558460.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/09\/19558464.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/09\/19558466.jpg","\/images\/slike\/2021\/10\/09\/19558460.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Vedran Peteh\/Cropix","Vedran Peteh\/Cropix","Vedran Peteh\/Cropix","Vedran Peteh\/Cropix","Vedran Peteh\/Cropix","Vedran Peteh\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["Marin je profesionalan i donosi predivnu atmosferu na set!, ka\u017ee Antonija o svom suvoditelju
\n\u00a0","
\n\u00a0","Antonija nam priznaje da joj jako nedostaje Big Brother
\n\u00a0","
\n\u00a0","
\n\u00a0","Antonija nam priznaje da joj jako nedostaje Big Brother
\n\u00a0"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_19558468_1920.jpg":"1920x1080","k_19558468_1280.jpg":"1280x1280","k_19558468_1024.jpg":"1024x1024","k_19558468_640.jpg":"640x640","k_19558468_480.jpg":"480x480","k_19558468_340.jpg":"340x340","k_19558468_220.jpg":"220x220","o_19558468_1280.jpg":"1280x853","o_19558468_1024.jpg":"1024x682","o_19558468_640.jpg":"640x426","o_19558468_480.jpg":"480x320","o_19558468_340.jpg":"340x226","o_19558468_220.jpg":"220x146","h_19558468_1280.jpg":"1280x854","h_19558468_1024.jpg":"1024x683","h_19558468_640.jpg":"640x427","h_19558468_480.jpg":"480x320","h_19558468_340.jpg":"340x227","h_19558468_220.jpg":"220x147","pp_19558468_1280.jpg":"1006x1280","pp_19558468_1024.jpg":"805x1024","pp_19558468_640.jpg":"503x640","pp_19558468_480.jpg":"377x480","pp_19558468_340.jpg":"267x340","pp_19558468_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2880","hd_19558458_1920.jpg":"1920x1080","k_19558458_1280.jpg":"1280x1280","k_19558458_1024.jpg":"1024x1024","k_19558458_640.jpg":"640x640","k_19558458_480.jpg":"480x480","k_19558458_340.jpg":"340x340","k_19558458_220.jpg":"220x220","o_19558458_1280.jpg":"1280x1920","o_19558458_1024.jpg":"1024x1536","o_19558458_640.jpg":"640x960","o_19558458_480.jpg":"480x720","o_19558458_340.jpg":"340x510","o_19558458_220.jpg":"220x330","h_19558458_1280.jpg":"1280x854","h_19558458_1024.jpg":"1024x683","h_19558458_640.jpg":"640x427","h_19558458_480.jpg":"480x320","h_19558458_340.jpg":"340x227","h_19558458_220.jpg":"220x147","pp_19558458_1280.jpg":"1006x1280","pp_19558458_1024.jpg":"805x1024","pp_19558458_640.jpg":"503x640","pp_19558458_480.jpg":"377x480","pp_19558458_340.jpg":"267x340","pp_19558458_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2880","hd_19558460_1920.jpg":"1920x1080","k_19558460_1280.jpg":"1280x1280","k_19558460_1024.jpg":"1024x1024","k_19558460_640.jpg":"640x640","k_19558460_480.jpg":"480x480","k_19558460_340.jpg":"340x340","k_19558460_220.jpg":"220x220","o_19558460_1280.jpg":"1280x1920","o_19558460_1024.jpg":"1024x1536","o_19558460_640.jpg":"640x960","o_19558460_480.jpg":"480x720","o_19558460_340.jpg":"340x510","o_19558460_220.jpg":"220x330","h_19558460_1280.jpg":"1280x854","h_19558460_1024.jpg":"1024x683","h_19558460_640.jpg":"640x427","h_19558460_480.jpg":"480x320","h_19558460_340.jpg":"340x227","h_19558460_220.jpg":"220x147","pp_19558460_1280.jpg":"1006x1280","pp_19558460_1024.jpg":"805x1024","pp_19558460_640.jpg":"503x640","pp_19558460_480.jpg":"377x480","pp_19558460_340.jpg":"267x340","pp_19558460_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2880","hd_19558464_1920.jpg":"1920x1080","k_19558464_1280.jpg":"1280x1280","k_19558464_1024.jpg":"1024x1024","k_19558464_640.jpg":"640x640","k_19558464_480.jpg":"480x480","k_19558464_340.jpg":"340x340","k_19558464_220.jpg":"220x220","o_19558464_1280.jpg":"1280x1920","o_19558464_1024.jpg":"1024x1536","o_19558464_640.jpg":"640x960","o_19558464_480.jpg":"480x720","o_19558464_340.jpg":"340x510","o_19558464_220.jpg":"220x330","h_19558464_1280.jpg":"1280x854","h_19558464_1024.jpg":"1024x683","h_19558464_640.jpg":"640x427","h_19558464_480.jpg":"480x320","h_19558464_340.jpg":"340x227","h_19558464_220.jpg":"220x147","pp_19558464_1280.jpg":"1006x1280","pp_19558464_1024.jpg":"805x1024","pp_19558464_640.jpg":"503x640","pp_19558464_480.jpg":"377x480","pp_19558464_340.jpg":"267x340","pp_19558464_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x1280","hd_19558466_1920.jpg":"1920x1080","k_19558466_1280.jpg":"1280x1280","k_19558466_1024.jpg":"1024x1024","k_19558466_640.jpg":"640x640","k_19558466_480.jpg":"480x480","k_19558466_340.jpg":"340x340","k_19558466_220.jpg":"220x220","o_19558466_1280.jpg":"1280x853","o_19558466_1024.jpg":"1024x682","o_19558466_640.jpg":"640x426","o_19558466_480.jpg":"480x320","o_19558466_340.jpg":"340x226","o_19558466_220.jpg":"220x146","h_19558466_1280.jpg":"1280x854","h_19558466_1024.jpg":"1024x683","h_19558466_640.jpg":"640x427","h_19558466_480.jpg":"480x320","h_19558466_340.jpg":"340x227","h_19558466_220.jpg":"220x147","pp_19558466_1280.jpg":"1006x1280","pp_19558466_1024.jpg":"805x1024","pp_19558466_640.jpg":"503x640","pp_19558466_480.jpg":"377x480","pp_19558466_340.jpg":"267x340","pp_19558466_220.jpg":"173x220"},{"size0":"1920x2880","hd_19558460_1920.jpg":"1920x1080","k_19558460_1280.jpg":"1280x1280","k_19558460_1024.jpg":"1024x1024","k_19558460_640.jpg":"640x640","k_19558460_480.jpg":"480x480","k_19558460_340.jpg":"340x340","k_19558460_220.jpg":"220x220","o_19558460_1280.jpg":"1280x1920","o_19558460_1024.jpg":"1024x1536","o_19558460_640.jpg":"640x960","o_19558460_480.jpg":"480x720","o_19558460_340.jpg":"340x510","o_19558460_220.jpg":"220x330","h_19558460_1280.jpg":"1280x854","h_19558460_1024.jpg":"1024x683","h_19558460_640.jpg":"640x427","h_19558460_480.jpg":"480x320","h_19558460_340.jpg":"340x227","h_19558460_220.jpg":"220x147","pp_19558460_1280.jpg":"1006x1280","pp_19558460_1024.jpg":"805x1024","pp_19558460_640.jpg":"503x640","pp_19558460_480.jpg":"377x480","pp_19558460_340.jpg":"267x340","pp_19558460_220.jpg":"173x220"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 204 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 8189344 Threads: 3 Questions: 1690819529 Slow queries: 5042913 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 112685133 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/antonija-blace-ima-novi-show-i-procijenila-je-kako-bi-ona-u-njemu-prosla-otkrila-nam-je-i-planove-za-posebni-zenski-kamp-ali-i-sto-misli-o-big-brotheru-1133970 [printLink] => /scena/showbiz/antonija-blace-ima-novi-show-i-procijenila-je-kako-bi-ona-u-njemu-prosla-otkrila-nam-je-i-planove-za-posebni-zenski-kamp-ali-i-sto-misli-o-big-brotheru-1133970?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 296442 [name] => antonija blaće [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => antonija-blace [link] => /tag/antonija-blace ) [1] => stdClass Object ( [id] => 490529 [name] => marin ivanović stoka [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => marin-ivanovic-stoka [link] => /tag/marin-ivanovic-stoka ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Antonija Blaće ima novi show i procijenila je kako bi ona u njemu prošla! Otkrila nam je i planove za posebni ženski kamp, ali i što misli o Big Brotheru [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3095 [name] => Anita Matić [username] => anita-mati [email] => anita-mati@sd.hr [password] => $2y$10$GjpBtNa.YRMDPnrRjunSLO2dRI1pWs.zFfgFXxSc2DO6OWvNbQp1K [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/anita-matic-3095 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1613 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/ceaf3f62415cf4b539552b7ff1377124?s=100&default=https%3A%2F%2Ff02.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/09/19558468.jpg [galleryCount] => 6 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Vedran Peteh/Cropix [mainImageDesc] => Marin je profesionalan i donosi predivnu atmosferu na set!, kaže Antonija o svom suvoditelju
  [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/09/19558468.jpg [title] => Vedran Peteh/CropixMarin je profesionalan i donosi predivnu atmosferu na set!, kaže Antonija o svom suvoditelju
 
) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/09/19558458.jpg [title] => Vedran Peteh/Cropix
 
) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/09/19558460.jpg [title] => Vedran Peteh/CropixAntonija nam priznaje da joj jako nedostaje Big Brother
 
) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/09/19558464.jpg [title] => Vedran Peteh/Cropix
 
) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/09/19558466.jpg [title] => Vedran Peteh/Cropix
 
) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2021/10/09/19558460.jpg [title] => Vedran Peteh/CropixAntonija nam priznaje da joj jako nedostaje Big Brother
 
) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Najdugovječniji game show u povijesti, koji je obilježio pola stoljeća, sada stiže i na RTL i to pod geslom "Dođi, pogodi, osvoji...", a počet će se prikazivati od ponedjeljka, 11. listopada u 17.45 sati.

U njemu posebnu ulogu ima Antonija Blaće - jedina je ženska voditeljica ovoga kviza, koji je u ostatku svijeta, eto, pripao muškarcima. Doduše, uz nju je suvoditelj i reper Marin Ivanović Stoka, ali svejedno...

---

image

 
Vedran Peteh/Cropix
---


Kviz je ovo vrlo jednostavnog koncepta; ne traži se, da pojednostavimo, neka velika pamet, ali definitivno trebate biti na "ti" s cjenovnim trendovima.

A kako danas definitivno ima mnogo onih koji, što zbog nezavidnog standarda, što zbog "šparnog" karaktera, gledaju u svaku kunu, vjerojatno neće faliti kandidata koji u kvizu trebaju pogađati cijene raznih artikala - od kosilica, štapnih miksera, skupih garnitura...O novom RTL-ovu projektu popričali smo s poznatom voditeljicom.

Zbog čega, po vama, ovaj kviz je pripao muškom voditeljskom svijetu. Slučajno ili...Spremate li se dati poseban ženski "touch" ovom projektu?


- Da vam budem iskrena, ne znam zašto su to dosad vodili samo muškarci. Ne vidim ni jedan razlog. Vjerojatno obična inercija - tako smo krenuli pa je tako i ostalo. Baš sam nekako zadovoljna da sam prva u svijetu u tome, nadam se ne i zadnja.

Isti je slučaj i s formatom "The Bachelor" (naš "Gospodin Savršeni"), i tu sam prva bila. Naravno da ću ubaciti ženski štih. Zapravo, to nije ženski štih, nego štih budućnosti u kojem nije perilica poklon za žene, a alat za muškarce.

To je doba stvarno završilo. Poznajem više cura nego muškaraca koje barataju alatom. Tko voli bušilice, nek' buši, a tko voli peglati, nek' pegla, neovisno o spolu. Iako, ako mene pitate, peglati ne voli nitko, he-he.

---

image
Antonija nam priznaje da joj jako nedostaje Big Brother
 
Vedran Peteh/Cropix
---


S obzirom na to da je riječ o kvizu u kojem treba pogoditi što točniju cijenu proizvoda, logično je očekivati da će se na tom, polju bolje iskazati žene, mislim, ipak su one, više po dućanima...je li ovo kviz dušao dao za šopingholičarke ili ipak postoji neka "kvaka"?


- To je neka provjerena informacija ili je to možda još jedan stereotip? Nisam to nikada primijetila u praksi, više gledam na to kao na urbanu legendu. Žene i šoping...

Mogu vam reći da su na dosadašnjim snimljenim emisijama jednako zastupljeni i muškarci i žene, kao i to da su podjednako uspješni u pogađanju cijena i “muških” i “ženskih” proizvoda.

Premda ste u voditeljskom poslu uvijek intuitivni i po mišljenju ogromne većine nikada se ne doimate izvještačeno, priprema, pogotovo kada je novi projekt u pitanju, definitivno mora biti. Koliko ste stranih verzija ovog kviza ste odgledali, materija kroz godine za "nadahniti" se sigurno nije falilo...Što se vama u ovom kvizu najviše sviđa?


- Kao prvo, hvala vam! I nakon 17 godina na TV-u lijepo mi je dobiti kompliment i na svakom vam hvala. A što se emisije tiče, najviše mi se sviđa moj suvoditelj s kojim je sve malo drugačije nego što bi inače bilo.

A priprema se sastojala od učenja pravila igara što mi i nije najjednostavnije sjelo s obzirom na to da sam si do sada uglavnom sama prilagođavala tekstove i improvizirala. Ali kad se struktura jednom svlada, opet ostaje dosta prostora za improvizaciju!

Vi i Stoka "kliknuli" ste odmah na snimanjima...Kako bi opisali svog supartnera; koje su mu vrline, mane...
- Marina poznajem valjda već 20 godina, ali evo prvi put radimo skupa, profesionalan je i donosi predivnu atmosferu na set! Publika ga obožava, vrlo je duhovit i šarmantan.

---

image

 
Vedran Peteh/Cropix
---


Kako bi vi na njemu prošli da se nađete kao sudionica?

- Nikako, ali doslovno nikako! Ne bih prošla ni prvi krug. Očajna sam kad je šoping u pitanju.

Koja kategorija artikala se pokazala najvećim izazovom u ovom kvizu?
- Svakodnevni prehrambeni proizvodi jer su razlike u cijenama male, brzo rastu i prečesto variraju u stvarnom životu. No natjecatelji su dosta dobro upućeni u cijene i sve prate, ne griješe puno, što je super jer mi onda podijelimo sve nagrade, a to nas jako veseli.

Što smatrate svojom najjačom voditeljskom karikom?
- Hm. Kako sad to da ja o sebi, a da ne bude ružno?

Koji bi trenutak u svojoj TV karijeri izbrisali da možete?
- Nemam baš takvih koji su bili smotani ili smiješni ili sam nešto krivo napravila, nekako sam se uvijek izvukla i postali su dio mene. Nije bilo stravičnih gafova.

Od svih vaših projekata, pretpostavljam da vam je Big Brother srcu ipak najmiliji...Nedostaje li vam taj show i da osmišljavate koncept neke nove sezone, kako bi on izgledao?
- Jako mi nedostaje Big Brother.

---

image

 
Vedran Peteh/Cropix
---


Vi ste voditeljica, producentica, rekli ste i kako biste htjeli biti i mentorica novim naraštajima...Koji još TV poslovi bi vam predstavljali izazov i vidite li se u budućnosti i u još nekim sferama, izvan malih ekrana?
- Sve volim na televiziji, sve mi je zanimljivo. Ispred kamere i iza nje, mentoriranje, pronalazak novih lica, širenje projekta s glavnog kanala na prateće platforme... Moj najveći problem je nedostatak vremena, dan mi je prekratak.

Vaš priručnik #Ljeto bez parea uistinu je odlično odjeknuo u javnosti i mnoge su žene prigrlile vaše savjete...Jeste li došli do zadanog cilja?
- Imam još 4 ili 5 možda ako se baš zainatim, ha-ha-ha. Knjiga je plod dugogodišnjeg iskustva u ovoj temi, kao i napokon malo slobodnog vremena tijekom lockdowna.

---

image
Marin je profesionalan i donosi predivnu atmosferu na set!, kaže Antonija o svom suvoditelju
 
Vedran Peteh/Cropix
---

Sigurno razmišljate i o nadogradnji ove teme...Postoje li već neke konkretne ideje?
- Voljela bih napraviti kamp za žene u kojem bismo skidali tih omraženih 5 kilograma, uz radionice o kuhanju, psihološku pomoć i postavljanje temelja zdravijem životu.

---

Osvajale su se podmornice, Roll Roycevi...
- Pozivam sve ekipe koje se hoće prijaviti i zabaviti se da dođu! Već u prvoj epizodi gospođa je odnijela kući kamion poklona. Jako je sve pozitivno, sve su to iskusni ljudi na setu i beskrajno sam zahvalan što s njima imam priliku surađivati - otkriva Marin.
Tijekom 50 godina svoga dosadašnjeg emitiranja, show je bio i ostao poznat po neočekivanim nagradama, razuzdanoj publici te neobuzdanom entuzijazmu. A dok danas publika osvaja automobile, televizore, kosilice ili pak perilice za pranje rublja, natjecatelji su šezdesetih godina osvajali čak i avione te podmornice! Naime, morali bi pogoditi koliko košta podmornica, a ukoliko bi bili u pravu, morali su je ponijeti sa sobom kući! No tu nije kraj neobičnim stvarima koje su natjecatelji tijekom godina emitiranja osvajali – Rolls Royce iz 1926. s vlastitim vozačem, živi paun, kaput od krzna rakuna, bazen u tlu (instaliran u dvorištu pobjednika u jednom danu) i vlastiti privatni otok, samo su neke od neuobičajenih nagrada.
Najdugovječniji game show u povijesti televizije danas se prikazivao u više od 40 zemalja svijeta pod licencijom produkcijske kuće FremantleMedia. Na program RTL-a stiže u godini u kojoj je u SAD-u proslavio okruglu i pomalo nevjerojatnu 50. sezonu, a svojim igračima za tu obljetnicu dijele milijun dolara dnevno!

---

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Vedran Peteh/Cropix Vedran Peteh/Cropix Vedran Peteh/Cropix Vedran Peteh/Cropix Vedran Peteh/Cropix Vedran Peteh/Cropix
Vedran Peteh/Cropix
Marin je profesionalan i donosi predivnu atmosferu na set!, kaže Antonija o svom suvoditelju
 
Vedran Peteh/Cropix
Antonija nam priznaje da joj jako nedostaje Big Brother
 
Vedran Peteh/Cropix
Antonija nam priznaje da joj jako nedostaje Big Brother
 
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/antonija-blace-ima-novi-show-i-procijenila-je-kako-bi-ona-u-njemu-prosla-otkrila-nam-je-i-planove-za-posebni-zenski-kamp-ali-i-sto-misli-o-big-brotheru-1133970 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=bbc1a04e18fe93be05dc1dbced78416b8a81ec5c [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Antonija+Bla%C4%87e+ima+novi+show+i+procijenila+je+kako+bi+ona+u+njemu+pro%C5%A1la%21+Otkrila+nam+je+i+planove+za+posebni+%C5%BEenski+kamp%2C+ali+i+%C5%A1to+misli+o+Big+Brotheru&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fantonija-blace-ima-novi-show-i-procijenila-je-kako-bi-ona-u-njemu-prosla-otkrila-nam-je-i-planove-za-posebni-zenski-kamp-ali-i-sto-misli-o-big-brotheru-1133970 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fantonija-blace-ima-novi-show-i-procijenila-je-kako-bi-ona-u-njemu-prosla-otkrila-nam-je-i-planove-za-posebni-zenski-kamp-ali-i-sto-misli-o-big-brotheru-1133970 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"POGODI, OSVOJI..."},{"id":"4","value":""},{"id":"5","value":""},{"id":"6","value":""},{"id":"8","value":"1"},{"id":"11","value":"1"},{"id":"12","value":"1"},{"id":"13","value":"1"},{"id":"65","value":""},{"id":"21","value":"1"},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"78","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizPOGODI, OSVOJI...

Antonija Blaće ima novi show i procijenila je kako bi ona u njemu prošla! Otkrila nam je i planove za posebni ženski kamp, ali i što misli o Big Brotheru

Piše Anita Matić
10. listopada 2021. - 21:13

Najdugovječniji game show u povijesti, koji je obilježio pola stoljeća, sada stiže i na RTL i to pod geslom "Dođi, pogodi, osvoji...", a počet će se prikazivati od ponedjeljka, 11. listopada u 17.45 sati.

U njemu posebnu ulogu ima Antonija Blaće - jedina je ženska voditeljica ovoga kviza, koji je u ostatku svijeta, eto, pripao muškarcima. Doduše, uz nju je suvoditelj i reper Marin Ivanović Stoka, ali svejedno...


Kviz je ovo vrlo jednostavnog koncepta; ne traži se, da pojednostavimo, neka velika pamet, ali definitivno trebate biti na "ti" s cjenovnim trendovima.

A kako danas definitivno ima mnogo onih koji, što zbog nezavidnog standarda, što zbog "šparnog" karaktera, gledaju u svaku kunu, vjerojatno neće faliti kandidata koji u kvizu trebaju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2024 04:39