StoryEditorOCM
Showbiziskreno o svemu

Ana Uršula Najev sasvim otvoreno progovorila o ljubavi, ali i što je točno veže za Brazil, koji posjećuje kad god stigne

Piše SCENA SD
1. rujna 2023. - 22:57

Glumica Ana Uršula Najev dala je intervju za Story u kojem je, između ostalog progovorila o ljubavi i o tome čime je muškarac može osvojiti.

Kada ne radi, Ana Uršula svaki slobodni trenutak koristi kako bi posjetila obitelj u Brazilu. Naime, u Brazilu joj živi majka s očuhom, ali i šestogodišnjom sestrom koju obožava.

‘Nakon 10 godina takvog života, navikneš se. Ja sam bila u Brazilu u prvom mjesecu, a inače oni dođu ovdje svako ljeto, ali ovo je prvo ljeto kada nisu došli jer mi je mala sestra krenula u školu gore.

Uz sva tehnološka postignuća, nije teško održati kontakt, a vidimo se najmanje jednom godišnje, evo baš planiraju doći za Božić.

Moram reći da mi je obitelj najvažnija stvar u životu‘, kazala je glumica i prokomentirala svoj odnos s 20 godina mlađom sestrom.

‘Mama Urša‘

‘Jako smo povezane, čak me jedno vrijeme zvala mama Urša. Istovremeno sam joj i mama i seka. Kada ju treba na nešto upozoriti, mogu biti mama, isto tako kada joj treba seka, tu sam. Mogu joj biti i autoritet i desna ruka. Jako sam zahvalna na njoj i često prepoznajem sebe baš u njoj‘.

image
Jakov Prkic/Cropix

S obzirom na to da glumi i pjeva, te samim time ima pretrpan raspored, pitali su je ima li vremena za ljubav.

‘Ljubavni status ne govorim u javnosti, ali mogu reći da sam jako sretna i ispunjena. Muškarac me može osvojiti jednom stvari: poštovanjem.

Nemam pravila i nemam tip muškarca, ljubav se naprosto dogodi.

Ali ono što mogu reći jest to da je najbitnija stvar uzajamno poštovanje i uzajamna potreba za obostranom srećom i osmijehom‘, ističe Ana Uršula za Story.

‘Podstanar u Zagrebu‘

Lijepa glumica inače dolazi iz Splita, a njezino stambeno pitanje u Zagrebu riješeno je u obliku podstanarstva. Baš zato, itekako osjeti inflaciju koja je mnoge naše sugrađane dovela u težak financijski položaj.

‘Ja sam tu u podstanarstvu i naravno da osjetim inflaciju.

image
Josip Moler/Cropix/Cropix

Sva sreća moram reći da imam dobrog i tolerantnog gazdu, ali ti kad zbrojiš svaki mjesec i podstanarstvo i režije i hranu i gorivo i sve živo, jako je osjetno. Nemam tendenciju inače kukati oko bilo čega, nego recimo ako vidim da je vrag odnio šalu, aktivirat ću se više na poslovom polju, raditi više projekata i slično.

Za sve uvijek postoji riješenje‘, zaključila je Ana Uršula.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 01:11