StoryEditorOCM
Showbizpovratak s ruba

Alen Vitasović: ‘Jedva sam preživio, bio sam blizu kraja. Povraćao sam krv... Supruga me spasila!‘

Piše SCENA SD
6. studenog 2023. - 14:17

Alen Vitasović, istarska glazbena zvijezda, trebao je za tjedan dana imati veliki koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo povodom 30 godina karijere. Iz kluba su izvijestili kako je koncert odgođen za 13.1. 2024. godine zbog zdravstvenih razloga, prenosi 24sata

- Sve kupljene ulaznice vrijede i za ovaj koncert. Ako nekome ne odgovara novi termin, ulaznice može vratiti do 1.12. 2023. tamo gdje su i kupljene. Hvala na razumijevanju - poručili su iz Boogalooa. 

Glazbenik je za 24sata ispričao je kako ga je zahvatila teška bolest zbog koje je završio u bolnici, no sada je već na kućnoj njezi. 

- Problemi s unutarnjim organima. Jedva sam preživio. Bilo je jako teško, bio sam blizu kraja - rekao nam je Vitasović te dodao kako je na intenzivnoj njezi bio 20 dana. 

- Sad mi je bolje. Inače, imam problema s jetrom jer sam konzumirao alkohol, no život pjevača je težak. Sve mi je došlo na naplatu - rekao je.

image
Dusko Marusic/Cropix

- Uvijek malo povraćam kad popijem neki kiseliš, ali jednu noć sam povratio litru i pol krvi. Spasila me supruga Eleonora. Ona je pozvala hitnu - prepričao je Vitasović. 

- Doktori kad su me pregledavali nisu znali kako sam ostao živ. Bilo je jako kritično. Nije me strah smrti, ali nisam želio umrijeti kao pas. Moja želja je uvijek bila mikrofon i pozornica, a ne umrijeti u bolnici.

Sad mi je najvažnije da mi je obitelj zdrava i da sam ja zdrav.  Važno mi je da imam obitelj, važna su mi moja djeca i supruga Eleonora, koja mi je spasila život. Sad odmaram s voljenima, a na zagrebačku pozornicu vratit ću se kao Mick Jagger - rekao je za 24sata.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 22:16