StoryEditorOCM
ShowbizTEŽAK ŽIVOT

Alain Delon ‘nasilan‘: njegove medicinske sestre ne mogu podnijeti ‘izljeve bijesa‘ i sve na kraju odlaze

Piše SCENA SD
13. ožujka 2024. - 12:47

Obitelj Alaina Delona je rastrgana zbog zdravstvenog stanja glumca, koji se oporavlja u svom domu, u Douchyju, nakon što je pretrpio moždani udar 2019. godine. 

Posljednjih tjedana pisalo se da je Alain Delon razmišljao o pribjegavanju potpomognutom samoubojstvu. Alain-Fabien Delon, najmlađe dijete, uvjerio je sve objavivši fotografiju svog oca. Glumčev liječnik istaknuo je činjenicu da je njegov pacijent u opasnosti da prerano umre.

image

Imanje Alaina Delona

Guillaume Souvant/Afp

U intervjuu Soirmagu, novinar Bernard Pascuito izjavio je kako se situacija pogoršala od odlaska Hiromije Rollin iz Douchyja. Žena koja je opisana kao partnerica Alaina Delona, prije nekoliko je mjeseci protjerana iz rezidencije. Sada se medicinske sestre brinu o slavnom glumcu, ali nisu dobro prihvaćene od francuske legende. 

image

Alain Delon

Jacky Godard/Photo12 Via Afp

Bernard Pascuito, koji je ujedno i Alenov prijatelj, iznosi neke detalje: "Budući da je Hiromi Rollin protjerana iz Douchyja, već su najmanje tri medicinske sestre koje su se brinule za glumca. [...] One ne ostaju, ne mogu podnijeti njegove izljeve bijesa i nasilja."

"Budući da ona više nije uz njega, izgubio je volju za životom", napisao je Bernard Pascuito u svojim kolumnama. "Prisiljavala ga je da ustane iz kreveta, da hoda, da ide uz stepenice." "Tamo su djeca doslovno stavila Delonov krevet usred dnevne sobe i pustila ga da spava cijeli dan, bombardiran lijekovima, dok se svađaju oko njega", rekao je. "Oni više ne smatraju Alaina Delona osobom", žali se Bernard Pascuito.

image

Anthony Delon, Alain Delon i Anouchka Delon

Ian Langsdon/Afp
image

Alain Delon

Christophe Simon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:57