StoryEditorOCM
Promo arhivESTETIKA

Centar Dermamed - najpoznatije središte ljepote

Piše Promo
7. siječnja 2020. - 15:33

Odlazak pod nož zamijenili su neinvazivni tretmani. Estetska medicina struka je koja raste brzinom svjetlosti, a inovacije se uvode svakodnevno. Ponekad je jako teško procijeniti koliko žena ima godina, što i je naš glavni cilj. Prirodan i njegovan izgled. Doktorica medicine Anđela Prolić redovito prati zadnje, najnovije trendove i selektira kvalitetu koja se primjenjuje u Dermamed centru. Tisuće zadovoljnih klijenata, kvaliteta rada, edukacija djelatnika i ulaganje u tehnologiju učinili su Dermamed prepoznatljivim u cijeloj regiji.

Osim sadašnjeg prostora na Duilovu u Bel Etage zgradi, Polikliniku Dermamed moći ćete posjetiti i na Poljičkoj cesti 28b (iznad Prostorije) u novom prostoru koji se proteže na više od 200 m2 s cijelim timom stručnjaka različitih specijalnosti.

Budući da je jedno od najvažnijih pitanja u estetskoj medicini izbor stručnjaka i tretmana za anti-age brigu o vašem licu, u Dermamedu nemaju dilemu jer na sva pitanja imate odgovor kroz njihovu stručnost i ponudu.

Mogu li se zahvati kombinirati? Treba li ih ponavljati? Moguće komplikacije? Iskustvo? Praćenje rezultata?

Sve ćete saznati na besplatnim konzultacijama. San svake žene je imati blistavu, lijepu kožu i zategnuto tijelo. Umorna, opuštena koža lica nastaje najčešće utjecajem sunca, stresa, genetike, prehrane i, naravno, godina. Ti čimbenici uzrokuju i promjene na tijelu, nastanak celulita, ali i povećani udio masnog tkiva. Zimski period godine idealno je vrijeme za obnovu kože, uklanjanje pigmentacija, mrtvih stanica, duboku hidrataciju i lifting te uklanjanje masnih naslaga i zatezanje tijela. Iznimno je važno obnoviti i osnažiti upravo unutarnji sloj kože kako bi ona trajno imala blistavi sjaj i zategnutost. U današnje vrijeme ubrzanog tempa života dr. Anđela je razvila posebne metode rada kako bi klijentima osigurala željeni rezultat u što manje dolazaka.

Problematika svake kože je različita te se individualnim razgovorom osobi prilagođava plan tretmana. Ovisno o godinama i stanju kože, kao priprema tretmana najčešće se koristi mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler, različite vrste pilinga, dermapen te dodatna hidratacija na bazi mezoterapije i skinboostera koji vraćaju vlažnost, volumen i izgubljeni hijaluron. Uz hidrataciju lica najtraženije je prirodno zatezanje i podizanje kože lica vrata i dekoltea uz pomoć lasera, radiofrekvencije i ultrazvuka, ali i oblikovanje cijelog profila lica, podbratka, brade, ravnanje nosa, podizanje kapaka, uklanjanje podočnjaka, ožiljaka i masnih naslaga. Povećanje gustoće kose, vampirski lifting, oblikovanje usana, zatezanje tijela i trajno uklanjanje dlaka, a sve to bez kirurgije i produženog oporavka. Tajne učinkovitog rada su u kombinaciji tretmana i vrhunski aparati te patentirani Dermamed način rada, a te tajne uspješnosti ne otkrivamo. Doktorica Anđela i konzilij stručnjaka za kožu i tijelo svakodnevno odlučuju o individualnim postavkama aparata i duljini rada tretmana te imaju čarobnu formulu, što znaju naši klijenti. To je ta razlika - isti aparat, bolji rezultat.

Uz laser, MedVisage i Cryo Lifting poznatiji su i kao nekirurški “facelifting” jer snažno podižu i zatežu kožu. Hladni Cryo lifting je idealan jer pojedine problematike kože ne dopuštaju tople tretmane. Rezultat je odmah vidljiv i dugotrajan. PLASMAGE uređaj najpoznatiji je za podizanje i zatezanje kože kapaka bez noža, što je jedna od većih inovacija u estetskoj medicini i jedan od najtraženijih tretmana. Održavanje zategnutog tijela bez masnih naslaga i celulita cjelogodišnji je proces. Tu su nam najveća pomoć Cryo Lifting, MedContour Multipower i Med 2 Contour, koji dokazano predstavljaju jedinu pravu nekiruršku liposukciju nakon koje se uklonjene masne stanice ne vraćaju, a celulit nestaje. Kada koži osiguramo prirodan balans, vidno se poboljšava tekstura, elastičnost, te se vraća svjež, prirodan i njegovan izgled.

Imate li još dilema i želite saznati više, slobodno kontaktirajte Dermamed medicinsko - estetski centar, Put Duilova 47, Split, 021 785 828, dermamed.info@gmail.com, www.dermamed.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 10:32