StoryEditorOCM
Parlamentarni izbori 2024MEĐUSOBNE OPTUŽBE

Plenković iz Vukovara o Milanoviću: ‘On je remetilački faktor, Butković se sjajno poigrava s kršiteljem Ustava‘

Piše Vijesti SD
11. travnja 2024. - 18:24

Predsjednik vlade Andrej Plenković boravi u Vukovaru. Iz grada na Dunavu obratio se medijima i prokomentirao poteze predsjednika Republike Zorana Milanovića, prenosi N1.

- Osim što krši Ustav, potpuno se politički pogubio. Ta politička sabotaža i diverzija kojom je mislio podići potporu lijevim opcijama, nije upalila. Ankete upućuju na uvjerljivu pobjedu HDZ-a. Izmišljati kvazikrizu koje nema i koju bi on kao s velikim vještinama treba rješavati, djeluju ljudima smiješno. Primitivizam, vulgarnost, difamacije…

Čovjek je remetilački faktor na političkoj sceni, ne poštuje ni Ustav ni zakon, daje loš primjer. Zamislite da sam ja prije dvije i pol godine za suce Ustavnog suda u nekom predmetu rekao da su isluženi kuhinjski elementi i bukve. Kakva bi bila reakcija javnosti? Pretpostavljam da bi bili zgroženi - rekao je Plenković. 

 - Prepotstavljam da to misli o sebi pa procijira na druge. Oni koji nisu utakmici ne zanimaju me. Ne bavim se njime nego hrvatskim građanima i ekonomijom - komentirao je prozivke da su hadezeovci lopovi.

- Butković se sjajno poigrava s kršiteljem Ustava - dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 23:01