StoryEditorOCM
Parlamentarni izbori 2024ne bježi od potpore

Milanoviću stigla podrška i od starog saveznika; Branimir Glavaš: ‘Sada je vrijeme da ih oslobodimo!‘

Piše vijesti sd
13. travnja 2024. - 21:39

Žestoka predizborna kampanja vodi se na društvenim mrežama, a na Facebooku je vrlo aktivan i predsjednik Republike Zoran Milanović. On je neslužbeni kandidat SDP-a za premijera, ne smije sudjelovati u kampanji, prema odluci Ustavnog suda, ali ipak pronalazi načine da pošalje poruku biračima.

Najčešće se svađa s Olegom Butkovićem, ali objavljuje i vlastite fotografije s političkom porukom.

U ranim popodnevnim satima objavio je fotografiju na kojoj je stajalo "Do sada smo institucije branili, a sada je vrijeme da ih oslobodimo!". Imao je i molbu za pratitelje: ‘Slažeš se? Podijeli!‘, piše Jutarnji list.

Mnogi su ostavili svoj komentar ispod poruke, a među njima se posebno ističe Branimir Glavaš, osuđeni ratni zločinac, jedan od osnivača HDZ-a te osnivač HDSSB-a.

Ispod Milanovićeve objave napisao je "Podijelio sam:D", ali na njegovom profilu na Facebooku ipak nije vidljivo da je predsjednikovu poruku doista i prenio.

Ipak, zanimljivo je da je njegova stranka HDSSB podijelila jučerašnju Milanovićevu poruku: "Glasuj za sve samo za HDZ* ne. *i one koji idu s HDZ-om".

- Budući HDSSB iz objektivnih i realnih razloga ovaj puta nije odlučio ići na parlamentarne izbore 17. travnja, pozivamo naše članove i simpatizere da poslušaju savjet Predsjednika RH!, napisali su.

image

Glavaš je Milanovića podržao i na predsjedničkim izborima

Ivan Perić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 07:01