O Bože, zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime. Svoju lađu sada ostavljam žalu, Odsad idem kamo šalješ me ti. S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 23.III.2020. godine nakon teške bolesti preminuo naš dragi suprug, otac, djed, punac

KAP. BORIS DEKOVIĆ

rođ. 15.XI.1955.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u krugu najbliže obitelji. Ožalošćeni: supruga Zorica, kćeri Karmen i Božena, zetovi Luka i Jure, unuci Kiara, Boris, Jakov i Mario, punica Bosiljka, kunjad Marko te dragi prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcima javljamo rodbini, prijateljima i znacima tužnu vijest, da nas je dana 24.III.2020. iznenada napustio naš voljeni suprug, otac, brat i djed

IVAN IVIĆ

pok. Ante 1950. - 2020.
Tiho smo ga ispratili u krugu obitelji na gradskom groblju Vrisovci u Omišu, dana 24.III.2020. U tuzi ostaju: supruga Jula, kćerke Bojana i Ivana, zetovi Damir i Ivo, sestre Nevenka, Lucija i Cvita s obiteljima, unučad Miroslav, Luka, Ivana, Angelina i Julija te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjete kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje ako i umre živjet će." S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.III.2020. blago u Gospodinu preminuo naš voljeni suprug, otac, punac i brat

JOZO GUDIĆ

pok. Jakova 1947. - 2020.
Tihi pogreb obavljen je dana 24.III.2020. na mjesnom groblju Postinje Donje. Ožalošćeni: supruga Marjeta, kći Ana, sin Jakša, zet Ivica, sestra Jela s obitelji, brat Branko s obitelji, sestra Mara s obitelji i ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.III.2020. godine napustio naš voljeni

MIRO PERIŠ

pok. Mirka 1970. - 2020. Hrvatski branitelj
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu obitelji dana 24.III.2020. godine na mjesnom groblju Gospe od Ružarija na Budimirima. Za njim tuguju: majka Ana, sestra Boženka (Seka), zet Ivica Nižetić, nećaci Stjepan s obitelji, Mirko sa zaručnicom Keti i Ivona s obitelji, obitelj pokojnoga strica Josipa te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će." (Iv 11,25) S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 22.III.2020. napustila naša draga

ANA TOMIĆ

ud. Joze rođ. Pivac (Ugljanka) 1933. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je dana 24.III.2020. u krugu njenih najmilijih na groblju UBDM Srijane - Dolac Gornji. Ožalošćeni: sinovi Mladen i Jurica, nevjesta Neda, brat Jozo s obitelji, sestre Slava i Marija s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 24.III.2020. preminuo naš dragi suprug, otac, djed i brat

ANTE ODAK

pok. Jakova 1936. - 2020.
Tihi pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 25.III.2020. u krugu obitelji. Ožalošćeni: supruga Milka, kći Vinka, sin Josip, unučad Ivan, Marijo, Ante i Tina, zet Slavko, nevjesta Anita, brat Josip s obitelji, brat Ivan te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od svih vrsta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.III.2020. napustila naša voljena majka, sestra, baka, prabaka i svekrva

ANTICA (TONČICA) ZELALIJA

rođ. Paraman 1934. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se dana 25.III.2020. u krugu najuže obitelji. Ožalošćeni: kći Ivanka (Seka), sin Dino (odsutan), nevjesta Duška, unuk Mateo s obitelji, unuka Željka s obitelji, unuka Antonela s obitelji, unuka Ivana, praunuci, brat Srećko s obitelji, sestra Zorana s obitelji, obitelj pok. brata Milana, obitelj pok. brata Božidara te ostala tugujuća rodbina. Zbog trenutnih okolnosti molimo biti oprošteni svih vrsta žalovanja. Počivala u miru.
Dana 20. ožujka 2020. blago u Gospodinu preminula je naša voljena

ANĐELIJA ZOKOVIĆ

rođ. Leskur 29.VIII.1934. - 20.III.2020.
Tiha sahrana obavljena je u krugu obitelji dana 22.III.2020. na mjesnom groblju Postinje Gornje. Ožalošćeni: obitelj pok. nećakinje Marije Mustafić, obitelj pok. brata Jakova Leskura Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas dana 23.III.2020. godine u 80. godini života blago u Gospodinu napustila naša draga majka, baka, prabaka i sestra

BOSILJKA TOLIĆ

1939. - 2020.
Pokop drage nam pokojnice obavit će se u krugu uže obitelji. Ožalošćeni: sinovi Mirko i Ivan s obiteljima, kćer Anđela sa obitelji, sestra Rosa, obitelj pok. divera Drage Tolića, unučad, praunučad te ostala tugujuća mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 16.III.2020. u 83. godini života napustio naš dragi

DOMAGOJ POPOVIĆ

1938. - 2020.
Posljednji ispraćaj bit će 27.III.2020. u Melbourne, Australija. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Drago i Ivica, nevjesta Sanja, unuci Helena, Maja, Zrinka, Daniel, Kristian te praunuci i ostala tugujuća rodbina
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.III.2020. preminuo naš voljeni

FRANE KRSTULOVIĆ

1937. - 2020.
Tiho je ispraćen dana 24.III.2020. godine na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćer Sanda, zet Filko, unuka Rea i ostala mnogobrojna rodbina. Počivao u miru.
"Ne bojte se, širom otvorite vrata Kristu!" Sv. Ivan Pavao II. Dana 24. ožujka 2020. godine, okružen ljubavlju najmilijih u vječnost se preselio naš nezamjenjivi i voljeni otac, suprug, djed i brat

PROF. IVAN BURIĆ

pok. Tome 1947. - 2020.
Za njim tuguju: kći Ivana s obitelji, sin Tomislav s obitelji, supruga Marija (Ljilja), brat Frane s obitelji, obitelj pok. sestre Marije te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo sve da umjesto posjeta žalovanja, spomenu našeg pokojnika u svojim molitvama Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 20.III.2020. preminula naša dobra i voljena

IVANA RAVLIĆ CURL

1957. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je dana 24.III.2020. godine na groblju Lovrinac. Tvoji najmiliji. Počivala u miru.
U dubokoj žalosti tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je nakon kratke i teške bolesti dana 24. ožujka 2020. u 66. godini napustio naš dragi i voljeni suprug, otac, barba, zet i nećak

IVO KULJIŠ

(LILI) 1954. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obaviti će se u krugu obitelji. Za njim tuguju: supruga Dragica, sin Lorin , kćer Tina s partnerom Darkom, punica Milica, punac Joško, Olgica s obitelji (odsutna-SAD), Irma s obitelji (odsutna -SAD), barba Jaki (odsutan-Australia), teta Nina (odsutna-Australia), teta Seka ( odsutna-Australia), nećaci, nećakinje, rođaci i ostala tugujuća mnogobrojna rodbina. Počivao u miru Božjem.
Odazvao se pozivu Gospodina i lakim snom usnuo plemeniti i voljeni suprug, otac i djed

JOZO MRKONJIĆ

1940. - 2020.
Pogreb je obavljen dana 24.III.2020. godine u krugu obitelji na groblju Presvetog Trojstva u Slivnu. Ožalošćeni: supruga Ruža, sin Nediljko, kćer Marija s obitelji, braća Ivica i Branimir s obiteljima, sestra Matija s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.III.2020. preminula naša draga

MAGDA GOJANOVIĆ-RAKIĆ

1945. - 2020.
Tihi ispraćaj drage nam pokojnice obavio se je dana 24.III.2020. na gradskom groblju sv. Petar u Mandalini. Ožalošćeni: sin Miro i nevjesta Marina te ostala tugujuća bliža i daljna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Dana 20. ožujka 2020. g. preminula je naša draga

MIRA SMOLJANOVIĆ

Tiho je sahranjena na groblju Lovrinac dana 24. ožujka 2020. u krugu najbližih. Ožalošćena obitelj. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 24.III.2020. blago u Gospodinu napustila naša draga

NEDILJKA KRALJEVIĆ

ud. Milana rođ. Dropuljić 1945. - 2020.
Zbog novonastale situacije pogreb drage nam pokojnice obavit će se u najužem krugu obitelji. Ožalošćeni: sinovi Mijo i Ivica, kćer Anka Majić, nevjesta Nada, zet Zoran, unučad Ante, Mateo, Nikolina i Ana, brat Ante s obitelji, obitelj pok. brata Milana, sestre Dragica i Ljuba, obitelj pok. sestre Slave te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 21.III.2020. godine iznenada preminuo naš dragi

NEDJELJKO MLADINA

pok. Mate 1943. - 2020.
Zbog novonastale situacije u vezi ograničenog okupljanja, pogreb dragog nam pokojnika obavljen je tiho u krugu najuže obitelji dana 24.III.2020. godine na groblju Sv. Nikole u Strmendolcu. Ožalošćeni: kćeri Senka i Ivana sa obiteljima, sestre Iva i Mila sa obiteljima, brat Jakov (odsutan) s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da je dana 21. ožujka 2020. godine blago u Gospodinu preminuo u 74. godini života naš voljeni suprug, otac, djed, brat, stric i ujac

PAŠKO ŠKENBER

pok. Jere 1947. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavljen je u krugu obitelji na mjesnom groblju u Kruševu. Ožalošćeni: supruga Josipa, sinovi Jeriša i Ivica, nevjeste Javorka i Ana, unučad Josipa, Franka, Paško, Loreta, Jeronim i Juraj, sestra Blaže s obitelji, obitelj pok. brata Ante te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 24.III.2020. nakon teške bolesti napustio naš voljeni

PETAR (ROKO) STANIĆ

pok. Ante 1949. - 2020.
Tihi ispraćaj bit će dana 25.III.2020. Ožalošćeni: supruga Danica, sin Ante, kći Ana, nevjesta Marija, zet Antonijo Pocrnjić, sestre Marija, Nika, Zore i Ivka s obiteljima, obitelj pok. sestre Lucije, punica Ana, šure Ivan i Srećko, unučad Laura, Matea, Petar i Lana te ostala rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjete žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tiho kako je i živjela dana 20.03.2020. napustila nas je naša voljena majka, none, sestra i tetka

ADA DUJILOVIĆ

rođ. Raljević 1943. - 2020.
Od nje ćemo se oprostili u krugu njenih najmilijih. Zahvalni za svu ljubav u tuzi ostaju: kći Miranda, unuci Lucija i Niko, sestra Silvija, nećaci Zrinka i Toni s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 18.III.2020. nakon teške bolesti preminula naša voljena

JELENA TRUMBIĆ

rođ. Ćavar 26.II.1966. - 18.III.2020.
Pružajući puno, a ne tražeći ništa zauzvrat učila nas je što je ljubav, skromnost i dobrota. Zahvalni za svaki zajednički trenutak i nespremni za prerani rastanak, u vječnoj tuzi ostaju ožalošćeni: suprug Nikša, sinovi Šime i Frane, sestre Elza i Milka s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je dana 23.III.2020. na groblju Lovrinac u krugu uže obitelji. Misa zadušnica će se održati naknadno, prema novonastaloj situaciji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Svima koji su poznavali, cijenili i voljeli našeg dragog i plemenitog supruga i oca sa žalošću javljamo da je

AGAN (RAH. ALE) ŽUNIĆ

1951. - 2020.
dana 19.III.2020.preselio je na ahiret u 69. godini života. Dženaza/sahrana je obavljena 23.III.2020. na splitskom gradskom groblju Lovrinac. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASI`AH Ožalošćeni: supruga Tenzila, sinovi Izudin i Jasmin, sestra Zumra s porodicom, Medžlis Islamske zajednice Split, porodice Žunić, bratići i bratićne, amidžići i amidžice, porodice Cero, Kahriman, Tiro, Karalić, Dizdarević, bližnji susjedi, mnogobrojni prijatelji u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini i poslovni prijatelji.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, brat, djed, tast i šogor, gospodin

PROF. DR. SCI. ANTE BARIĆ

blago u Gospodinu preminuo u četvrtak 19.III.2020. u 77. godini života nakon duge i teške bolesti. Ispraćaj dragog pokojnika obavljen je u najužem krugu obitelji. Počivao u miru Božjem! Ožalošćeni: supruga Dubravka, kći Ana, pokćerka Adrijana, braća Ivo i Božidar s obitelji, zetovi Goran i Peter, unučad Antonio, Kira, Anika i Tonka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.III.2020. nakon duge i teške bolesti sklopila svoje umorne oči naša draga majka, baka, sestra, tetka, strina, svekrva i punica

ANA VLADAVA

ud. Stipe rođ. Kondža 1939. - 2020.
Sahranjena je tiho u krugu njenih najmilijih dana 23.III.2020. Ožalošćeni: sin Ivica s obitelji, kćeri Ivanka, Vesna i Marijana s obiteljima, sestre Iva i Marija s obiteljima, obitelji pok. sestre Pave i pok. brata Marka, obitelji pok. djevera Ivana i pok. zaove Ane, te ostala rodbina i prijatelji. Zbog situacije koja trenutno vlada molimo biti oprošteni od posjeta i žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Slomljena srca javljamo rodbini,prijateljima i znancima da nas je nekon kratke i teške bolesti 22.III.2020.napustio naš dragi i voljeni suprug, otac, djed i brat

ANTE KERUM

1942. - 2020.
Tugujući: supruga Anita, sin Jurica, nevjesta Marijana, unuci Antonio i Josip, kćer Silvana, zet Boris, unuci Matea i Adrian, brat Jakov s obitelji, sestra Iva Sivro s obitelji, obitelj pok. brata Josipa, te mnogobrojna rodbina i svojta. S ljubavlju i poštovanjem čuvat ćemo uspomenu na Tebe. Neka ti je laka Tvoja Hrvatska zemlja.
S tugom u srcima javljamo rodbini, prijateljima i znacima da je dana 22.III.2020. preminuo naš voljeni

ANTE KOVAČIĆ

pok. Stipe
Tiho smo ga ispratili u krugu obitelji na gradskom groblju Vrisovci u Omišu, dana 23.III.2020. U tuzi ostaju: supruga Darinka, sin Stipe, brat Milan s obitelji, sestra Blaže s obitelji, obitelj pok. sestre Slavke te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22. ožujka 2020. u 90. godini, blago u Gospodinu preminula voljena

ANĐELIJA BUDIĆ

ud. Filipa 1930. - 2020.
Ožalošćeni: sinovi Toma i Ivan s obiteljima, kćeri Iva i Marija s obiteljima, obitelji pokojne braće Jure, Ivana i Stipe te obitelj pokojne sestre Mile. Posljednji ispraćaj drage pokojnice održan je dana 23. ožujka 2020. u krugu najuže obitelji. Počivala u miru Božjem!
"I otrt će Bog svaku suzu s očiju njihovih, i smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli biti neće - jer sve prijašnje uminu" (otk 21, 4-5) S tugom i boli javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 21.III. nakon kratke i teške bolesti napustio naš sin, brat, stric, ujak, nećak i rođak

BOŽE ŽIVALJIĆ

pok. Luke 17.XII.1962. - 21.III.2020.
Posljednji ispraćaj obavljen je tiho u krugu obitelji dana 23.III.2020. na mjesnom groblju u Turjacima. Za njim u tuzi ostaju: majka Ana, braća Ćiro, Ivan i Ante s obiteljima, sestre Neda Šipić, Dragica Grubišić i Mirjana Mravak s obiteljima, obitelji pok. strica Marka, pok. strica Miše, pok. strica Ljube, pok. tete Tomice Šipić, pok. tete Pere Varvodić, pok. tete Dragice Pavlinušić, pok. ujca Marka Ćalete, te obitelji tete Milice Živaljić, tete Ive Pupić i ostala rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustila naša draga

CVITA BOSNIĆ

rođ. Komar ud. Drage 1949. - 2020.
Tihi ispraćaj obavljen je na mjesnom groblju Gospe na Krugu u Kaštel Kambelovcu. Ožalošćeni: obitelj Bosnić i Komar. Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.III.2020. nakon duge i teške bolesti napustila naša draga majka

CVITA PARAT

ud. Ante 1945. - 2020.
Tihi pogreb obavljen ja dana 23.III.2020. na groblju Ban Podstrana. Ožalošćeni: sinovi Frane i Nenad Bakota, brat Ivo s obitelji,sestra Ane s obitelji, obitelj pok. brata Dane te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Dana 22. ožujka 2020. blago u Gospodinu preminuo je naš voljeni suprug, otac i djed

DINKO PARŠIĆ

1931. - 2020.
Ožalošćeni: supruga Zlata, sinovi Borko i Ivica, kći Vinka, nevjesta Ivana, unuke Ruža i Katarina, unuci Roko i Josip te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od posjeta i žalovanja. Hvala na molitvama.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima i znancima da nas dana 23.III.2020. iznenadnom smrću blago u Gospodinu u 58. godini života napustio naš voljeni suprug, otac, djed, brat i nećak

DUŠAN TOLJ

1962. - 2020. pok. Ante
Posljednji ispraćaj obavit će se u krugu uže obitelji. Ožalošćeni: supruga Branka, kći Mila s obitelji, kćeri Blaženka i Antonija, sin Ivan, braća Jozo i Ivan s obiteljima, sestra Senka s obitelji (odsutna), sestra Mladenka s obitelji, stric Tomislav s obitelji, unuci Mate, Antonio i Duje te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.III.2020. godine nakon kratke bolesti preminuo naš dragi suprug, otac, brat, djed, pradjed, ujak, tetak

IVAN MORIĆ

pok. Jurića u 80. godini života
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u krugu najuže obitelji. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga Milka, kći Borana, zet Zoran, unuke Ivana, Marijana i Lucia, praunučad Lara i Vice, sestre Tomica, Božica i Ana s obiteljima te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i znanci
U neizmjernoj tuzi javljamo da je naša draga

IVANA GALASSO

1978. - 2020.
Preminula u Trstu 18.III.2020. Ožalošćena obitelj: Marina, Ivica, Đorđo, Andrea i Alessia Galasso i Nicola Seriani Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22. ožujka 2020. u 85. godini života napustila naša majka, baka i prabaka

IVKA ĐIVIĆ

ud.Joze 1935. - 2020.
Posljednji ispraćaj obavljen je u krugu obitelji 23.III.2020. na mjesnom groblju Kaštel Kambelovcu. Ožalošćeni: sin Ante (odsutan), kćeri Milica (Mima) i Mirjana, nevjesta Marija, zetovi Josip i Božo, unučad Danijela, Tomislav, Antonela i Andrea, praunučad Mateo i Luka te ostala tugujuća rodbina. Zbog novonastale situacije molimo bit oprošteni od posjete žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 23.III.2020. napustio naš dragi

IVO BUVINIĆ

1946. - 2020.
Ožalošćeni: supruga Jovanka, sinovi Mladen, Mirko i Marko s obitelji, sestra Fani s obitelji te ostala rodbina i prijatelji Vezano uz nastalu situaciju molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru!
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da je dana 21.III.2020. godine preminula naša draga

MARIJA BIUK

1932. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je dana 23.III.2020. godine u krugu obitelji na groblju Sv. Petra u Vrlici. Ožalošćeni: sinovi Cvitko i FiIip. neviste Neda i Anica, unučad Ante, Anđela, Marija, Sanja, Katija, Zvonimir i Antonija, praunuk Leo te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.III.2020. blago u Gospodinu napustila naša draga

MARIJA STOJIĆ

ud. Ivana rođ. Šimić 1930. - 2020.
Zbog novonastale situacije pogreb drage nam pokojnice obavit će se u najužem krugu obitelji. Ožalošćeni: sin Mirko, nevjesta Katica, unučad Marija, Magdalena, Matej i Martina, sin Jure, nevjesta Milka, unučad, Ivan,Tomislav i Ivana, kćer Ljuba Pezo, unučad Blaž i Ana s obiteljima, obitelji pok. sestara Ljube Matić i Slave Šimić te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 22.III.2020. napustio naš dragi brat, barba i veliki prijatelj i hajdukovac

MARKO (MARKIŠA) BEROŠ (BUMBALOV)

1948. - 2020.
Ožalošćeni: sestre Nedjeljka i Sančica, nećak Josip s obitelji, nećakinja Tončica s obitelji, nećak Ante s obitelji, rodica Liljanka sa sinovima Markom i Franom te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Dana 22.III.2020. godine zauvijek nas je napustila i otišla na posljednji počinak naša draga majka

NEDA RADMAN - LIVAJA

ud. Josipa
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji dana 23.III.2020. godine na mjesnom groblju Sv. Ivana u Grabu. S neizmjernom zahvalnošću u tuzi ostaju: sin Damir i kći Lidija s obiteljima. Draga majko s ljubavlju i poštovanjem čuvat ćemo uspomenu ne tebe. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.III.2020. u 90. godini blago u Gospodinu preminula naša draga

RUŽICA (RUŽA) BOLANČA

1930. - 2020.
Pogreb drage nam pokojnice obavljen je u ponedjeljak 23.III.2020. u krugu obitelji. Ožalošćeni: brat Jure s obitelji, sestre Kristina i Svetinka s obiteljima i Marija, obitelji pok. braće Ante, Rozarija i Zdravka te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 18.III.2020. preminula naša voljena

VJERA BUBIĆ

rođ. Bojić 1936. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji dana 23.III.2020. na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: obitelji pok. braće Milana i Ante, obitelji pok. sestara Anke, Vinke i Marice te ostala rodbina i prijatelji Počivala u miru.
Ne dam vjetru da te dira
ne dam kiši da te kvasi
samo noć nek tiho svira
samo večer nek te krasi

sve će zvijezde s tobom leći
pune tajnih putovanja
prije sna ti moram reći
budi dobra, lipo sanjaj

Dana 23.III.2020. sklopila je svoje umorne oči naša draga

MIRJANA RADIĆ

rođ. Matijaš 1956. - 2020.
Ožalošćeni: suprug Mladen, kći Iris Žarković, zet Dragan, unuci Mia i Filip, sestra Jagoda s obitelji, brat Branko s obitelji, djever Ante s obitelji, djever Vladimir s obitelji, zaova Pavica s obitelji i zaova Štefica s obitelji
Tihi ispraćaj drage nam pokojnice održat će se 24.III.2020. u krugu najuže obitelji.
Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
01. prosinac 2020 04:04